Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Martino: "Pujols nav ieminējies par karjeras beigšanu"

Martino: "Pujols nav ieminējies par karjeras beigšanu"
Karless Pujols
Foto: AFP/Scanpix

Spāņu slavenā futbola kluba "Barcelona" galvenais treneris Herardo Martino, komentējot baumas par pieredzējušā aizsarga Karlesa Pujola nodomiem pēc sezonas beigt karjeru, sacīja, ka spēlētājs ne reizi komandas vadībai par ko tādu neesot ieminējies.

Svētdien spāņu laikraksts "Mundo Deportivo" rakstīja, ka Pujols vairākiem komandas biedriem atzinis - savainojumu dēļ (konkrētāk - labās kājas ceļgala problēmas) spēlētājs apsverot iespēju beigt karjeru jau gaidāmajā vasarā, lai gan līgums ar klubu ir spēkā līdz pat 2016. gadam.

"Vienīgais, ko man jāsaka - viņš ar mani par to nav runājis," komentēja argentīniešu speciālists Martino, kurš vada komandu pirmo sezonu. "Viņš trenējas normāli un allaž izspiež sevi pilnībā. Viņš nekad nav ieminējies par vēlmi beigt karjeru, tāpēc nav nepieciešamības šobrīd viņam pašam to vēlreiz noliegt."

35 gadus vecais Pujols "Barcelona" kluba sistēmā ieradās pirms gandrīz 20 gadiem 1996. gadā. Pirmajā komandā Pujols spēlē kopš 1999. gada un aizvadījis 586 spēles, gūstot 16 vārtus.

Izmantotie resursi:
Mumbai - India - Sports - Entertainment - News...


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-12-17 18:15, pirms 10 gadiem
Teemu Saxon rakstīja: Barca bez Pujola nav iedomājama, tas būtu gandrīz kā iedomāties Barcu bez Pujola sastāvā.
Gan jau pats tagad smieklos lokies, jo domā, ka baigāko asprātību uzrakstīji
, 2013-12-17 18:31, pirms 10 gadiem
Deķis ir iists vecis, vēl kādu sezonu noraus! nav ko skriet tik aatri pensijaa!
, 2013-12-17 22:48, pirms 10 gadiem
ja nemaldos,tad baumas bija nedaudz citādākas,beigt karjēru bija tikai viena no iespējām,vēl bija ideja doties vai nu uz Kataru vai USA vēl kādu laiciņu uzspēlēt,ja tuvākajā laikā nejutīs,ka ceļgals ļaus spēlēt augstākajā līmenī un rādīt labāko sniegumu,kas nepieciešams komandai,tāds nu ir Pujols,vai nu uz 100% vai nekādi,lai nu kā,Pujols no Barcas nepazudīs,kaut kā sajūta,ka,ar laiku,varētu iet Gvardiolas un Luisa Enrikes pēdās,sākt trenēt Barcu B un pēc tam,kas zin,ar lielo komandu pavadīt
, 2013-12-18 15:01, pirms 10 gadiem
Vietā kādu citu jau tāpat vajag, traumas arvien biežāk un ilgākas, atveseļošanās grūtāka. Hummelss drīzāk = vēl 1 Pikē, nevis vēl 1 Pujols.
Džūds Belingems pret Ilkaju Gindoanu un Žilu Kundē. Foto: AFP/Scanpix
9

''Real'' divreiz atspēlējas El Clasico, Belingems izrauj uzvaru un pietuvo titulam

Spānijas ''La Liga'' čempionāta 32. kārtā Madrides ''Real'' divreiz atspēlējās un izcīnīja uzvaru El Clasico pār ''Barcelona'' – 3:2. Uzvaras vārtus kompensācijas laikā guva Džūds Belingems.
Artems Dovbiks (pa labi) pēc vārtu guvuma. Foto: David Borrat/EPA/Scanpix
2

Dovbiks nostiprinās snaiperu listes augšgalā, Žirona – kopvērtējuma pirmajā trijniekā

Spānijas futbola meistarsacīkstēs "Girona" sasniegusi četru uzvaru virkni savā laukumā notikušajās spēlēs, šovakar satriecot (4:1) Kadisas vienību.
"Granada" futbolistu prieki. Foto: Ander Gillenea/AFP/Scanpix

Karaļa kausa ieguvēja Bilbao cīņā par Čempionu līgu turpina šķērdēt punktus

Pēc Spānijas futbola meistarsacīkšu 32. kārtas pirmās spēles atbrīvotāk elpot var "Girona" un Madrides "Atlético", kuru tuvākā sekotāja sacīkstē par UEFA Čempionu līgas četrinieku Bilbao "Athletic" savā laukumā nespēja pieveikt pastarīti "Granadu" – 1:1.