Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Valdess beidz karjeru un pievērsīsies futbolistu intervēšanai

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Valdess beidz karjeru un pievērsīsies futbolistu intervēšanai
Viktors Valdess
Foto: AFP/Scanpix

35 gadu vecumā punktu futbolista karjerai pielicis vārtsargs Viktors Valdess, kurš pievērsīsies bijušo kolēģu intervēšanai.

Spāņu vārtsargs Viktors Valdess pagājušo sezonu pavadīja Anglijas Premjerlīgas klubā "Middlesbrough", piedaloties 28 mačos, tomēr nepalīdzēja komandai nosargāt vietu spēcīgākajā līgā. Pēc nokrišanas līmeni zemāk viņš vienību pameta un meklēja piedāvājumus tuvāk mājām.

Pie vārtsarga vērsās gan Lisabonas "Sporting", gan Spānijas komandas "Real Betis", "Deportivo" un "Las Palmas", tomēr Valdess izšķīries par karjeras beigšanu un spēku izmēģināšanu citā laukumā. Valdess kopā ar diviem partneriem izveidojis organizāciju, kas nodarbosies ar raidījumu veidošanu, un kameras priekšā sēdīsies arī pats vārtsargs, kurš intervēs bijušos kolēģus. Noslēgta vienošanās, ka raidījums tiks translēts vismaz 12 valstīs.

Valdess, kurš no 2002. līdz 2014. gadam sargāja "Barcelona" vārtus, sešas reizes kļuvis par Spānijas čempionu, sešas reizes izcīnījis Superkausu, divas reizes ticis pie Karaļa kausa, trīs reizes uzvarējis Čempionu līgā, bet divas reizes ieguvis UEFA Superkausu un uzvarējis FIFA klubu Pasaules kausā. Tāpat Valdess kopā ar Spānijas izlasi kļuvis par pasaules (2010. gadā) un Eiropas (2012. gadā) čempionu.

Izmantotie resursi:
Víctor Valdés cuelga los guantes

  +1 [+] [-]

, 2017-08-17 15:30, pirms 7 gadiem
Paveicas Barcelonas ziedu laikos,tikt spelet sini komanda, tagat CV diezgan skals!
P.S Man personiski ne ipasi paticis

     [+] [-]

, 2017-08-17 15:38, pirms 7 gadiem
Valdess vs Kasiljas always

  +5 [+] [-]

, 2017-08-17 16:11, pirms 7 gadiem
Maikl30 rakstīja: Paveicas Barcelonas ziedu laikos,tikt spelet sini komanda, tagat CV diezgan skals!
P.S Man personiski ne ipasi paticis
Tieši tā! Valdess nekad nav bijis elites līmeņa vārtsargs. Taču tā laika Barcai tāds nemaz arī nebija nepieciešams, ņemot vērā pārējo laukuma spēlētāju augsto meistarību. Tik pat labi vārtus varētu sargāt arī Vaņins - panākumi būtu tieši tādi paši.

  +1 [+] [-]

, 2017-08-17 20:31, pirms 7 gadiem
Ko jūs tiršat. Valdess ir top vārtsargs. Ter Štegens ir klasi zemāks par Vitju

  +1 [+] [-]

, 2017-08-17 22:09, pirms 7 gadiem
Varēja vēl vismaz 2 sezonas kautkur uzspēlēt. 35 gadi tas vēl nav vecums lai noslēgtu pavisam profesionālo karjeru. Tieši tāpat kā Filips Lāms varēja vēl pāris sezonas uzpēlēt kaut kur.

     [+] [-]

, 2017-08-17 23:17, pirms 7 gadiem
Valdes ir otrs labaakais vaartsargs,kas Barcas veesturee ir bijis,peec Zubisaretas,tikai vinjam nepaveicaas speeleet vienaa laikaa ar Kasiljasu, taapat kaa jebkuram Itaalijas vaartsargam Bufona eeraa,un nosaukt vinju par ne elites vaartsargu,var tik taadi,kas domaa,ka lielas komandas var kaut ko uzvareet ar bez trenera,tuksha muldeeshana,bez jeb kaada pamatojuma

     [+] [-]

, 2017-08-17 23:19, pirms 7 gadiem
andzinjshh rakstīja: Varēja vēl vismaz 2 sezonas kautkur uzspēlēt. 35 gadi tas vēl nav vecums lai noslēgtu pavisam profesionālo karjeru. Tieši tāpat kā Filips Lāms varēja vēl pāris sezonas uzpēlēt kaut kur.
vinjsh taa ar nespeeja atguut savu labaako formu peec sarautajaam saiteem celjgalaa un,kaut kur uzspeeleet,par neko iipzshu,nedomaaju ka tas vareetu buut Valdesam interesanti,Maurinjo jau vinju pavazaaja pietiekoshi pa jaunieshu treninjiem

     [+] [-]

, 2017-08-18 05:29, pirms 7 gadiem
NilsK rakstīja: vinjsh taa ar nespeeja atguut savu labaako formu peec sarautajaam saiteem celjgalaa un,kaut kur uzspeeleet,par neko iipzshu,nedomaaju ka tas vareetu buut Valdesam interesanti,Maurinjo jau vinju pavazaaja pietiekoshi pa jaunieshu treninjiem
vispār van gaals, nevis mourinho.

  +1 [+] [-]

, 2017-08-18 09:33, pirms 7 gadiem
NilsK rakstīja: Valdes ir otrs labaakais vaartsargs,kas Barcas veesturee ir bijis,peec Zubisaretas,tikai vinjam nepaveicaas speeleet vienaa laikaa ar Kasiljasu, taapat kaa jebkuram Itaalijas vaartsargam Bufona eeraa,un nosaukt vinju par ne elites vaartsargu,var tik taadi,kas domaa,ka lielas komandas var kaut ko uzvareet ar bez trenera,tuksha muldeeshana,bez jeb kaada pamatojuma
Tad varbūt sāksim ar to, ka Barcai nekad nav bijuši(nav bijusi akūta nepieciešamība) Elites līmeņa vārtsargi, jo uzsvars vienmēr likts uz Elites līmeņa laukuma spēlētājiem. Nesaku, ka Valdess ir slikts varočiks. Viņš ir labs, taču es runāju par Elites līmeni - Kasilijass, Bufons, Čehs, Noijers. No vecajiem Šmeihels, Kāns, kaut kādā mērā arī Bartezs. Piemēram, neviens taču nekad nav teicis, ka, whatever - Frančesko Toldo, būtu slikts vārtsargs, tajā pat laikā viņš taču nekad nav bijis Elites varočiks.