Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Pikē: "Pirmo reizi deviņu gadu laikā jutu, ka "Real" ir labāks par Barselonu"

Pikē: "Pirmo reizi deviņu gadu laikā jutu, ka "Real" ir labāks par Barselonu"
Žerārs Pikē un Karims Benzemā
Foto: AP/Scanpix

Aizvadītajā naktī Spānijas Superkausu desmito reizi vēsturē ieguva Madrides "Real", kas divu spēļu summā ar 5:1 pieveica niknāko pretinieci "Barcelona". Lielisko vārtu autors Marko Asensio norādīja, ka Barselonā gūtie vārti bijuši labāki, kamēr pretinieku centra aizsargs Žerārs Pikē norādīja, ka jāiemācās sadzīvot ar zaudējuma rūgtumu un jāatzīst, ka sāncenši bija spēcīgāki.

"Spēles pirmā daļa bija iespaidīga – laukumā demonstrējām augstus apgriezienus. Esam apmierināti ar vēl vienu trofeju," pēc panākuma sacīja Madrides "Real" galvenais treneris Zinedins Zidāns. Spēles rezultātu atklāja Marko Asensio ar lielisku šāvienu no 25 metriem. "Izbaudu to, kas notiek. Man patīk futbols, un, kad redzu tādus vārtus, izbaudu tos, tāpat kā ikviens cits."

"Nav neiznīcināmu komandu. Ja sportā par kaut ko vari būt pārliecināts, tad par to, ka ikviena komanda reiz zaudēs," teica "Barcelona" galvenais treneris Ernesto Valverde. "Kad piedzīvo zaudējumu un ir sajūta, ka pretinieks bija labāks, tad vari vērtēt tikai mača tehnisko daļu. Psiholoģiskajā ziņā gribējām uzvarēt, taču tam nepietika. Esam laba komanda, iemācīsimies sadzīvot ar apstākļiem."

"Abi vārti bija svarīgi," pēc triumfa teica Asensio, kurš iesita arī izbraukuma duelī. "Barselonā iesitu sarežģītākus un svarīgākus vārtus. Smagi strādāju un gribu spēlēt pēc iespējas vairāk. Gribu iet starta sastāvā."

"Sezona ir gara – ir daudz laika, lai progresētu. Barselonā esmu pavadījis deviņus gadus, un šī bija pirmā reize, kad jutu, ka esam sliktāka komanda nekā "Real". Pagājušajā sezonā viņi uzvarēja Čempionu līgā, bet neilgi pirms tam mēs ieradāmies Madridē un uzvarējām," teica centra aizsargs Žerārs Pikē.

"Kā komanda un kā klubs pašlaik nepiedzīvojam pašus labākos laikus. Taču jābūt vienotiem un kopā jāsoļo uz priekšu," pauda Pikē, kurš pirmajā spēlē raidīja bumbu savos vārtos. "Ir svarīgi iemācīties sadzīvot ar zaudējumu un pieņemt to, ka Madride bija labāka."

Izmantotie resursi:
marca.com
marca.com
marca.com
marca.com


, 2017-08-17 14:24, pirms 7 gadiem
Barcai nepieciešama vadības maiņa. Tas arī viss. Ar tādiem pirkumiem kā Paulinjo neko neizdarīs, Messi viens nebus vilcējs. Real turpretī visās pozīcijās ir izcili, pienākuši laiki, kad Real mids ir labāks kā Barcai par ko man kā Real fanam milzīgs prieks. Un prieks par Real jaunajiem!
, 2017-08-17 14:31, pirms 7 gadiem
Man atkal žēl. ka Pikē tika pie labākajām sēdvietām abās spēlēs, jo redzēja kā Real guva 4 lieliskus vārtus + vienus pats iebakstīja,...
, 2017-08-17 14:48, pirms 7 gadiem
Spec... rakstīja: Nemuldi! Viennozīmīgi nav pirmā reize, kad tā jūtās, tik negrib atzīt!
Pēdējo 9 gadu laikā La Liga ietvaros ir aizvadītas 19 spēles, no kurām Barca ir uzvarējusi 11 spēles, neizšķirts tika fiksēts 3 spēlēs, bet RM uzvarējusi tikai 5 spēles.
Copa del Rey ietvaros aizvadītas tikai 4 spēles, no kurām Barca uzvarēja 1 spēli, 2 neizšķirti, bet 2 RM uzvarētas spēles.
Superkausā aizvadītas 6 spēles, no kurām Barca uzvarēja 2 spēles, 1 spēle neizšķirti, bet RM uzvarēja 3 spēles.
ČL pēdējo 9 gadu laikā aizvadītas tikai 2 spēles -> 1 Barca uzvarēja, bet 1 spēlēta neizšķirti.
Un pa šo visu laiku ir aizvadīta tikai 1 draudzības spēle (šovasar), kuru Barca uzvarēja.
Ja šo visu saskaitīsi kopā, tad secināsi, ka Barca pēdējos gados savstarpējās spēles ir aizvadījusi veiksmīgāk. Arī vārtu starpība runā par Barca pārsvaru (turklāt diezgan lielu!). Līdz ar to Pikē teiktajam var piekrist.
Viens nu gan ir skaidrs, šobrīd Barca atrodas zemākajā līmenī. Ļoti derētu kāds jauns pastiprinājums vai jauna talanta atrašana. Bet tas vēl ir tikai sezonas sākums. Redzēsim, kas būs sezonas ietvaros.
, 2017-08-17 14:48, pirms 7 gadiem
tiešām komandai slikts periods- tikko dabūja 222 ļimakus
, 2017-08-17 14:56, pirms 7 gadiem
kols00 rakstīja: tiešām komandai slikts periods- tikko dabūja 222 ļimakus
Tā nauda neko neizsaka, ja ar viņu nemāk rīkoties.
, 2017-08-17 15:14, pirms 7 gadiem
Haa, es tiesi par to iedomaajos peec speeles. Taa vins ir. Jaaizbeidz pirkt Matjee veidiigie, tad mainiisies kaut kas. Taa komanda, kas bija pirms 10 gadiem un liidz, principaa, Neimaara paarejai, ir diezgan atskiirusies. Messi pavilks, bet peec vina kurs?
, 2017-08-17 15:27, pirms 7 gadiem
Zidānam jau 7 tituli pie RM stūres, kas kluba vēsturē dod dalītu 3.vietu ar Del Boski
, 2017-08-17 15:38, pirms 7 gadiem
Domaju,ka ari sosezon Real bus prieksa Barsai.
Messi ir Barsas "zelta puisens",kurs speleja ar mana skatijuma "zelta" paaudzi.
Sobrid Real ir uz viljna.Cik ilgi?Lidz Ronaldo un S.Ramosa pensijai noteikti...
, 2017-08-17 15:40, pirms 7 gadiem
Mourinju uz Barselonu?
, 2017-08-17 15:50, pirms 7 gadiem
andzixxo rakstīja: Haa, es tiesi par to iedomaajos peec speeles. Taa vins ir. Jaaizbeidz pirkt Matjee veidiigie, tad mainiisies kaut kas. Taa komanda, kas bija pirms 10 gadiem un liidz, principaa, Neimaara paarejai, ir diezgan atskiirusies. Messi pavilks, bet peec vina kurs?
Var redzēt atšķirību pirms un tagad šajā bildē -
https://twitter.com/Sameer_R13/stat...
, 2017-08-17 16:18, pirms 7 gadiem
, 2017-08-17 16:50, pirms 7 gadiem
vienkaarshi "fantastiski"
https://twitter.com/EPLBible/status...
, 2017-08-17 18:36, pirms 7 gadiem
Barcai jāņem Grebis. Prozit!
, 2017-08-17 23:07, pirms 7 gadiem
555 rakstīja: vienkaarshi "fantastiski"
https://twitter.com/EPLBible/status/898164544505303040
kaads fans ar bija tribiinees?Bet nu Paulinjo jau ar nav no dribleetaajiem, driizaak kaulu lauzeejiem
"Almeria" futbolistu prieks pēc vārtu guvuma Sansevastjanā. Foto: Javier Etxezarreta/EPA/Scanpix

Basku komandas galotnēs izlaiž vadības un punktus cīņā par "La Liga" pirmo četrinieku

Spānijas "La Liga" meistarsacīkšu 31. kārtas cīņu galotnēs pārsvaru pazaudēja gan nesen Karaļa kausu ieguvusī Bilbao "Athletic", gan pirmo sešinieku noslēdzošā Sansevastjanas "Real Sociedad".
Oreljēna Čuamenī precīzā sitiena mirklis. Foto: Jaime Reina/AFP/Scanpix
2

Madrides "Real" un Barselonai darba uzvaras pirms sadursmēm ar milžiem

Spānijas čempiones titula atgūšanai turpina tuvoties Madrides "Real", šovakar izbraukumā pieveicot (1:0) Karaļa kausa izcīņas finālā spēlējušo "Mallorca".
Antuāns Grīzmans ar komandas biedriem. Foto: PanoramiC/Imago Images/Scanpix
1

Dovbikam 17. vārti "La Liga" sezonā, "Atlético" atspēlējas un revanšējas Žironai

Spānijas "La Liga" futbola meistarsacīkšu 31. kārtas ievadā vadošo komandu duelī Madrides "Atlético" jau ceturtajā minūtē nokļuva iedzinējos, taču atguvās un, pateicoties Antuāna Grīzmana diviem precīziem sitieniem, ar 3:1 pārspēja "Girona".