Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Svaress zaudējumu pret "Liverpool" pielīdzina 2014. gada iekošanas incidentam

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Svaress zaudējumu pret "Liverpool" pielīdzina 2014. gada iekošanas incidentam
Luiss Svaress. Foto: EPA/Scanpix

Urugvajas izlase ar uzbrucēju Luisu Svaresu ierindā veiksmīgi sākusi "Copa America", savā pirmajā mačā ar 4:0 sakaujot Ekvadoru. "Barcelona" zvaigzne vēl pirms turnīra sākuma bija spiests atcerēties UEFA Čempionu līgā piedzīvoto šoku pret "Liverpool".

Barselona Čempionu līgā triumfēja 2015. gadā, bet pēc tam piedzīvotas vairākas neveiksmes. Taču neviena nevar tikt salīdzināta ar šoku pret "Liverpool" – pēc mājās izcīnītās uzvaras ar 3:0 līdzjutēji jau sāka plānot braucienu uz finālu, bet viesos tika piedzīvots smags zaudējums ar 0:4.

"Pāris dienas pēc tam, kad jau bijām atgriezušies Barselonā, bija sliktākie mirkļi karjerā, līdzās 2014. gada Pasaules kausam. Gribēju pazust no Zemes virsas," teica Svaress, kuru "Barcelona" iegādājās tieši no Liverpūles. Pirms pieciem gadiem uzbrucējs sakoda Itālijas centra aizsargu Džordžio Kjelīni, tika aizsūtīts mājās un saņēma četru mēnešu diskvalifikāciju.

"Pat negribēju vest bērnus uz skolu – visi redzēja, ka jūtos ļoti slikti. Bija dienas, kad negribēju darīt pilnīgi neko, un tie bija smagi mirkļi," par piedzīvoto šoku pēc zaudējuma stāstīja Svaress.

"Nevarēju iedomāties, kā mēs varētu nesasniegt finālu – mēs taču esam "Barcelona", mēs domājām, ka būs divas vai trīs iespējas gūt vārtus," teica Svaress. Ja viesi iesistu, tad "Liverpool" būtu nepieciešami vismaz pieci vārtu guvumi. "Mēs par to runājām, taču sākām nervozēt, izdarījām stulbas piespēles, neparādījām pareizo attieksmi."

"Kad viņi guva pirmos vārtus, mēs nezinājām, kā rīkoties. Zinājām, ka visu esam sabojājuši. Pēc spēles ģērbtuvēs neviens neko nespēja pateikt. Bija skumjas, nožēla un vilšanās, jo zinājām, ka esam parādījuši drausmīgu spēli," atzina uzbrucējs, kurš Barselonā notikušajā spēlē guva pirmos vārtus un svinēja, lai gan futbolā bieži pret bijušajām komandām gūtie vārti tiek nosvinēti krietni pieticīgāk.

Izmantotie resursi:
https://global.espn.com/football/ue...

  +2 [+] [-]

, 2019-06-17 13:45, pirms 5 gadiem
Žurnālisti, es jums paziņoju, ka sācies Eiropas U-21 fināla turnīrs.

     [+] [-]

, 2019-06-17 13:49, pirms 5 gadiem
strops rakstīja: Žurnālisti, es jums paziņoju, ka sācies Eiropas U-21 fināla turnīrs.
Túlīt Brože kaut ko pa 3 minūtēm saķīmiķos.

     [+] [-]

, 2019-06-17 17:38, pirms 5 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Túlīt Brože kaut ko pa 3 minūtēm saķīmiķos.
Par Spānijas un Beļgijas zaudējumiem