Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Slovēņu vārtsargs Oblaks pagarina līgumu ar Madrides "Atletico"

Rolands Eliņš

Slovēņu vārtsargs Oblaks pagarina līgumu ar Madrides "Atletico"
Jans Oblaks. Foto: PA Pictures/Scanpix

LETA--AFP. Spānijas futbola čempionāta klubs Madrides "Atletico" pagarinājis līgumu ar savu pamatvārtsargu Janu Oblaku. Jaunā vienošanās panākta līdz 2023.gadam.

Oblaks, kuram ir 26 gadi, pievienojās "Atletico" klubam 2014.gadā, bet šobrīd viņš tiek uzskatīts par vienu no pasaules labākajiem vārtsargiem.

Iepriekšējā Oblaka līgumā izpirkuma summa bija 100 miljonu eiro apmērā, bet tagad tā, visticamāk, ir paaugstināta. Kā ziņo Spānijas mediji, tā palielināta līdz 120 miljoniem eiro.

"Esmu ļoti priecīgs parakstīt jaunu līgumu ar "Atletico". Vienmēr no sevis atdošu visu, lai aizstāvētu šī kluba krāsas un turpināšu smagi strādāt," teica Oblaks.

Līdz šim slovēnis "Atletico" sastāvā ir aizvadījis 203 mačus, turklāt nepārspēts palicis 115 gadījumos.

Oblaks ir arī Slovēnijas izlases pirmais numurs vārtos, un viņam gaidāmas spēles pret Latvijas izlasi "Euro 2020" atlases ciklā, jo abas izlases ir vienā grupā. Slovēnijas izlase spēli Rīgā aizvadīs desmitajā jūnijā.

Izmantotie resursi:
LETA