Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Beils: "Tas bija sapņa piepildījums"

Beils: "Tas bija sapņa piepildījums"
Gerets Beils
Foto: AFP/Scanpix

Madrides "Real" Valensijā pieveica "Barcelona" (2:1) un izcīnīja Karaļa kausu. Uzvaras vārtus 85. minūtē guva Gerets Beils, kurš milzīgā ātrumā aiztraucās garām aizsargiem un raidīja bumbu starp Hosē Manuela Pinto kājām. Pēc mača velsietis neslēpa milzīgo prieku un sacīja, ka tas bija sapņa piepildījums.

"Bijām pelnījuši uzvarēt. Šodien bija lieliska atmosfēra, fani mums ļoti palīdzēja. Izrāde bija gan laukumā, gan ārpus tā," teica Madrides "Real" galvenais treneris Karlo Ančeloti. "Centāmies augstu laukumā izdarīt spiedienu, kontrolēt spēli un atbildēt ar pretuzbrukumiem. Pirmajā puslaikā brīžiem atdevām bumbu, kad mums vajadzēja vairāk to pieturēt, taču aizsardzībā paveicām lielisku darbu. Vidējā līnijā centāmies aizsargāties ar četriem spēlētājiem, lai izvairītos no piespēlēm starp aizsargiem."°

"Tie noteikti bija svarīgākie vārti Beila karjerā. Tie tika gūti ļoti izšķirošā spēles brīdī. Visi spēlēja ļoti labi, jo to darīja kā vienota komanda. Lai uzvarētu "Barcelona", ir jāspēlē tieši tā – kompakti un kā komandai," Ančeloti turpināja, netaupot komplimentus pretiniekiem. "Vis saka, ka "Barcelona" ir cikla beigās, taču spēlēt pret šo komandu ir ļoti smagi. Sezonā ir brīži, kuros nav uzvarām nepieciešamās veiksmes, bet, manuprāt, šai komandai vēl nekas nav cauri."

"Tas bija sapņa piepildījums. Ne tikai tāpēc, ka guvu vārtus, bet arī visas komandas paveiktā dēļ. Tas bija patiešām īpaši. Uzvarējām pirmo no trim pieejamajiem tituliem, un mums ir jāturpina cīnīties par abiem pārējiem. Taču tagad mums ir jādomā tikai par nākamo spēli un neko citu," saviļņots bija Gerets Beils. "Man bija jāveic sprints. Bartra mani pagrūda un centās man bloķēt ceļu, taču nespēja. Tie bija lieliski vārti, taču vēl labāk bija uzvarēt un izcīnīt pirmo titulu kopā ar "Real"."

"Komandai ir jāturpina iet uz priekšu un jācīnās par līgas titulu. Tas ir ļoti sāpīgs, jo cerējām uz daudz vairāk. Gribējām uzvarēt," sacīja "Barcelona" galvenais treneris Herardo Martino. "Man ir žēl fanu, kuru bija ļoti daudz un kuri bija ieradušies atbalstīt komandu. Pozitīvais zaudējumā bija Marks Bartra. Viņš parādīja, ka var pats izcīnīt vietu pirmajā komandā. Par spīti zaudējumam, fakts, ka viņš ir nostiprinājies komandā, ir pozitīvs."

"Mums ir jāatrod spēks, kur tā nav. Mums ir pienākums turpināt cīnīties līdz pēdējam brīdim," Martino turpināja. ""Barcelona" spēles stilu ir grūti pārveidot. Nespēlējam ar tālajām piespēlēm izteiktam centra uzbrucējam. Esam komanda, kas saspēlējas, pacietīgi veido kombinācijas, un, kad nevaram atrast brīvo vietu laukumā, spēle mums kļūst ļoti neērta. Kad negūstam vārtus pirmie, situācija kļūst sarežģīta. Visbeidzot, mums trūkst precizitātes pēdējos 20-25 metros."

"Tas ir kauns. Esam bēdīgi, jo cīnījāmies par kausu. Spējām panākt izlīdzinājumu, bet beigās tas nebija iespējams," sarūgtināts bija Marks Bartra. "Viņiem bija savas iespējas, un viņi tās izmantoja. Mums ir jāapsveic pretinieki un jāiet tālāk. Esmu priecīgs, ka spēlēju "El Clasico", jo tas bija fināls. Tas man bija kā sapņa piepildījums, un nav nekā labāka par vārtu gūšanu." Izteicās arī Dani Alvešs: "Šis ir ļoti savāds gads. Kad rādījām savu labāko sniegumu, viņi guva otros vārtus un nebijām spējīgi atspēlēties. Atvainojos cilvēkiem, kuri ieradās mūs atbalstīt."

Izmantotie resursi:
Real Madrid CF | Web Oficial
Official FC Barcelona Web Site - Barça |...


, 2014-04-17 16:35, pirms 10 gadiem
Vareja redzet, ka Beils vakar gribeeja uznjemties liidera lomu, kamer Ronaldo nebija. Tgd esmu vel pozitiivaak noskanjots un ticu, ka Madridieshi spees uzvareet Bayern
, 2014-04-17 16:54, pirms 10 gadiem
Pirms bayern dueļa beilam ļoti pozitīvi bija gūt tik svarīgus vārtus
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-04-17 17:06, pirms 10 gadiem
Milzīgs prieks vēl šodien par REAL. Malači.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-04-17 17:18, pirms 10 gadiem
Kili rakstīja: Nav labi dzert jau ceturtdienā.

Jebkurš saprātīgs futbola eksperts tev pateiks, ka Real nav nekādu izredžu pret Bayern tanku, pat ne teorētisku.
Redzēsim ko Tu teiksi pēc pusfināla.... iesaku tik pārliecinātam nebūt. Real ir ļoti labas izredzes vinnēt.
, 2014-04-17 17:56, pirms 10 gadiem
kas par tukshmuldeshanu
sapratigs eksperts pateiks, ka izredzes ir vienmer visiem
un shaja dueli jo ipashi
p.s. vakar Sunderland ari bija 0:2 un nekadu izredzhu pret dizho MC...
Kili rakstīja: Jebkurš saprātīgs futbola eksperts tev pateiks, ka Real nav nekādu izredžu pret Bayern tanku, pat ne teorētisku.
, 2014-04-17 18:04, pirms 10 gadiem
"Nespēlējam ar tālajām piespēlēm izteiktam centra uzbrucējam."
es viens redzeeju paaris desmitu (nepaarspiileejot) Alvesha krosu, par kuriem paciiniities vareetu ja nu tikai Krauchs. Tata runaa vienu, dara kaut ko citu.
par Bartru arii - varu sadereet, ka, kad Pikee atgrieziisies, garais lempis atkal speelees paarii ar Maskerano
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-04-17 19:05, pirms 10 gadiem
El gol de Bale que decidió la final de la Copa...

Fantastiskas ātrums viņam pat pēc noskrietām 85 minūtēm ! Es zināju ka būs tās naudas vērts !
(P.S. Nēsmu Real fans )
, 2014-04-18 12:48, pirms 10 gadiem
casiljas rakstīja: Redzēsim ko Tu teiksi pēc pusfināla.... iesaku tik pārliecinātam nebūt. Real ir ļoti labas izredzes vinnēt.
Fifa 14 jā, bet ne dzīvē uzveikt vareno Bayern.
Hala Bayern!
, 2014-04-18 14:50, pirms 10 gadiem
HalaCukurs rakstīja: Fifa 14 jā, bet ne dzīvē uzveikt vareno Bayern.
Hala Bayern!
Robi kads sakars bundesligas klubu atbalstit ar spanju saukli?
"Almeria" futbolistu prieks pēc vārtu guvuma Sansevastjanā. Foto: Javier Etxezarreta/EPA/Scanpix

Basku komandas galotnēs izlaiž vadības un punktus cīņā par "La Liga" pirmo četrinieku

Spānijas "La Liga" meistarsacīkšu 31. kārtas cīņu galotnēs pārsvaru pazaudēja gan nesen Karaļa kausu ieguvusī Bilbao "Athletic", gan pirmo sešinieku noslēdzošā Sansevastjanas "Real Sociedad".
Oreljēna Čuamenī precīzā sitiena mirklis. Foto: Jaime Reina/AFP/Scanpix
2

Madrides "Real" un Barselonai darba uzvaras pirms sadursmēm ar milžiem

Spānijas čempiones titula atgūšanai turpina tuvoties Madrides "Real", šovakar izbraukumā pieveicot (1:0) Karaļa kausa izcīņas finālā spēlējušo "Mallorca".
Antuāns Grīzmans ar komandas biedriem. Foto: PanoramiC/Imago Images/Scanpix
1

Dovbikam 17. vārti "La Liga" sezonā, "Atlético" atspēlējas un revanšējas Žironai

Spānijas "La Liga" futbola meistarsacīkšu 31. kārtas ievadā vadošo komandu duelī Madrides "Atlético" jau ceturtajā minūtē nokļuva iedzinējos, taču atguvās un, pateicoties Antuāna Grīzmana diviem precīziem sitieniem, ar 3:1 pārspēja "Girona".