Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Autors: Toms Mālmeisters

Ramosa sarunas par jaunu līgumu ar ''Real'' iestrēgušas, atceļ preses konferenci

Ramosa sarunas par jaunu līgumu ar ''Real'' iestrēgušas, atceļ preses konferenci
Serhio Ramoss labā noskaņojumā gatavojas spēlei. Foto: Scanpix

Spānijas ''La Liga'' čempionvienības Madrides ''Real'' aizsargs un kapteinis Serhio Ramoss pirms UEFA Nāciju līgas spēles pret Vāciju ir atsaucis iepriekš paredzētu preses konferenci, kurā vairāk bija plānojis informēt medijus par notiekošajām sarunām ar ''Real'' par jauna līguma noslēgšanu. Zināms, ka Ramoss vēlas noslēgt divu gadu vienošanos, kamēr klubs uz vienu ar iespēju pagarināt uz vēl vienu sezonu.

Spānijas izlases un Madrides ''Real'' aizsargs Serhio Ramoss šodien bija paredzējis preses konferencē informēt medijus par sava jaunā līguma diskusijām ar ''Real''. Spānijai rīt paredzēta UEFA Nāciju līgas izšķirošā spēlē A līgas 4. grupā pret Vāciju. Spānija ar astoņiem punktiem ieņem otro vietu, par punktu atpaliekot tieši no vāciešiem. Piektās kārtas mačā Ramoss neiesita divus 11 metru soda sitienus, Spānijai cīnoties neizšķirti 1:1 ar Šveici.

Tā kā sarunas par jaunu līgumu ar ''Real'' ir iestrēgušas, Serhio Ramoss preses konferenci atsaucis. Tas gan pamatots ar iemeslu, ka Ramoss nav vēlējies, lai visas tās laikā būt jāatbild tikai uz jautājumiem par situāciju ar jauno līgumu. Zināms, ka futbolista līgums ar ''Real'' iztecēs pēc šīs sezonas. Ja futbolists vēlas jaunu līgumu noslēgt uz diviem gadiem, tad ''Real'' sliecas piedāvāt vienošanos uz gadu ar iespēju to pagarināt vēl uz sezonu. Abām pusēm ir laiks līdz 1. janvārim panākt vienošanos, citādi Ramoss varēs uzklausīt citu klubu piedāvājumus. Francijas PSG jau ir gatava izteikt ''Real'' kapteinim trīs gadu piedāvājumu ar algu 20 miljoni eiro gadā, kas ir par astoņiem miljoniem vairāk kā sportists pelna šobrīd.

Serhio Ramoss spēlē ''Real'' jau kopš 2005./2006. gada sezonas, kopā ar to četras reizes izcīnot UEFA Čempionu līgas trofeju, bet piecas reizes triumfējot ''La Liga'' čempionātā. Kopā ar Spānijas izlasi Ramoss vienu reizi kļuvis par pasaules, bet divas reizes par Eiropas čempionu.

Izmantotie resursi:
https://en.as.com/en/2020/11/16/foo...


Džūds Belingems pret Ilkaju Gindoanu un Žilu Kundē. Foto: AFP/Scanpix
9

''Real'' divreiz atspēlējas El Clasico, Belingems izrauj uzvaru un pietuvo titulam

Spānijas ''La Liga'' čempionāta 32. kārtā Madrides ''Real'' divreiz atspēlējās un izcīnīja uzvaru El Clasico pār ''Barcelona'' – 3:2. Uzvaras vārtus kompensācijas laikā guva Džūds Belingems.
Artems Dovbiks (pa labi) pēc vārtu guvuma. Foto: David Borrat/EPA/Scanpix
2

Dovbiks nostiprinās snaiperu listes augšgalā, Žirona – kopvērtējuma pirmajā trijniekā

Spānijas futbola meistarsacīkstēs "Girona" sasniegusi četru uzvaru virkni savā laukumā notikušajās spēlēs, šovakar satriecot (4:1) Kadisas vienību.
"Granada" futbolistu prieki. Foto: Ander Gillenea/AFP/Scanpix

Karaļa kausa ieguvēja Bilbao cīņā par Čempionu līgu turpina šķērdēt punktus

Pēc Spānijas futbola meistarsacīkšu 32. kārtas pirmās spēles atbrīvotāk elpot var "Girona" un Madrides "Atlético", kuru tuvākā sekotāja sacīkstē par UEFA Čempionu līgas četrinieku Bilbao "Athletic" savā laukumā nespēja pieveikt pastarīti "Granadu" – 1:1.