Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Zidāns mainījis domas: "Beils ir svarīgs spēlētājs, paļaujos uz viņa palīdzību"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Zidāns mainījis domas: "Beils ir svarīgs spēlētājs, paļaujos uz viņa palīdzību"
Garets Beils. Foto: Reuters/Scanpix

Madrides "Real" galvenais treneris Zinedins Zidāns vasaras ievadā paziņoja, ka neredz Garetam Beilam vietu savā komandā un ka velsietis tiks pārdots, bet tagad situācija mainījusies par 180 grādiem.

"Izskatījās, ka Beils dosies prom, bet šodien viņš ir kopā ar mmums. Lietas mēdz mainīties, tāpat kā apstākļi. No šā brīža paļaušos uz viņa palīdzību, tieši to pašu varu teikt arī par citiem spēlētājiem," pirms jaunās sezonas pirmās spēles teica Zidāns. "Real" rīt pulksten 18:00 viesos cīnīsies pret "Celta Vigo".

"Paļaušos uz visiem spēlētājiem, kuri ir komandā. Viņam ir sava vieta, viņš ir svarīgs spēlētājs. Ceru, ka visi futbolisti padarīs sastāva izvēlēšanos par grūtu lēmumu," cerību pauda galvenais treneris. Beils Madridē spēlē kopš 2013. gada, un pats uzbrucējs nevēlējās pamest Spāniju.

Vistuvāk Beils bija nonākšanai Ķīnā, jo "Real" bija gatava viņu palaist bez atlīdzības saņemšanas, tomēr darījums izjuka. Pēcāk velsietis pievienojās komandai pirms pārbaudes spēles pret Zalcburgas "Red Bull", kaut pirms tam atteicās doties uz "Audi Cup", jo nebija apmierināts ar komandas attieksmi pret viņu.

"Real" sezonas ievadā nāksies iztikt bez Edena Azāra, kurš iedzīvojies savainojumā. Tiek prognozēts, ka beļģis laukumā nebūs redzams trīs līdz četras nedēļas.

Izmantotie resursi:
https://www.skysports.com/football/...

  +2 [+] [-]

, 2019-08-16 20:16, pirms 5 gadiem
Beilam noplauka, ka visi traumējas pa labi un pa kreisi. Varbūt nav arī pats sliktākais variants priekš real ilgtermiņā. Ja normāli sevi parādīs laukumā, tad nākamsezon būs vieglāk pārdot.

     [+] [-]

, 2019-08-16 20:22, pirms 5 gadiem
Lielāks prieks,ka Hamess ir palicis komandā,un Zidāns itkā paļausies uz viņu

  +2 [+] [-]

, 2019-08-16 20:37, pirms 5 gadiem
Bostonietis rakstīja: Lielāks prieks,ka Hamess ir palicis komandā,un Zidāns itkā paļausies uz viņu
vienmer paticis Hamess,galvenais lai nesak naudet,bet cinas par vietu sakumsastava!

  +1 [+] [-]

, 2019-08-16 23:38, pirms 5 gadiem
pajoļi ar visu zidanu priekšgalā. cirks

     [+] [-]

, 2019-08-17 00:17, pirms 5 gadiem
Cirks turpinās. Parodija par Galactico.

     [+] [-]

, 2019-08-17 00:30, pirms 5 gadiem
Šitais labs