Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Zidāns: "Nākamajā sezonā noteikti spēlēsim labāk, bet centīsimies to īstenot jau tagad"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Zidāns: "Nākamajā sezonā noteikti spēlēsim labāk, bet centīsimies to īstenot jau tagad"
Zinedins Zidāns. Foto: Zuma/Scanpix

Spānijas čempionātā pie uzvaras vakar nespēja tikt Madrides "Real" – karaliskais klubs viesos nospēlēja neizšķirti 1:1 pret "Leganes". Sešas kārtas līdz beigām atstatums līdz otrajā vietā esošajai "Atletico" ir četri punkti. "Real" galvenais treneris Zinedins Zidāns pauda, ka nepieciešams uzlabot sniegumu, lai gan bija apmierināts ar atspēlēšanos.

"Pirmais puslaiks man ne visai patika, otrais jau bija labāks, jo spējām izvairīties no zaudējuma. Taču mēs varam spēlēt daudz labāk. Palikušais iespaids nav pārāk labs, taču nav arī slikts, jo izlīdzinājām rezultātu, un "Leganes" savā laukumā ielaiž maz," stāstīja Zidāns.

"Zinājām, ka šajā sezonā kaut ko izcīnīt vairs nav iespējams. Ir palikušas sešas spēles, kurās mums jānodemonstrē labāks sniegums. Nākamajā sezonā mēs pavisam noteikti spēlēsim labāk, taču centīsimies to izdarīt jau tagad," plānu nākamajiem mačiem pavēstīja "Real" galvenais treneris.

"Viņš aizvada labu sezonu, it īpaši no statistikas viedokļa. Viņa vārti mums dod daudz, viņš ir fantastisks spēlētājs," tautieša Karima Benzemā ieguldījumu komandas spēlē vētīja Zidāns. "Karims ir pieradis pie dažādām baumām, tikai tāpēc viņš nemainīsies un nekļūs par citu cilvēku. Viņš labi spēlē komandas labā, un mums par to prieks."

Izmantotie resursi:
https://as.com/futbol/2019/04/15/pr...