Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Edens Azārs pēc Beļģijas uzvaras izdara mājienu par pāreju uz Madrides "Real"

Edens Azārs pēc Beļģijas uzvaras izdara mājienu par pāreju uz Madrides "Real"
Edens Azārs
Foto: Reuters/Scanpix

Beļģijas futbola izlase vakar ar 2:0 atkārtoti pārspēja Angliju un Pasaules kausā izcīnīja trešo vietu. Viens no tās līderiem Edens Azārs neilgi pēc spēles netieši, taču visai nepārprotami izteicās par saviem nākotnes plāniem.

"Godīgi sakot, došos brīvdienās un uzdošu sev pareizos jautājumus. Taču pēc sešiem brīnišķīgiem gadiem "Chelsea" varētu būt pienācis laiks atklāt ko jaunu," teica 27 gadus vecais uzbrūkošais pussargs, kurš šajā Premjerlīgas sezonā 34 spēlēs guva 12 vārtus un izdarīja četras rezultatīvas piespēles. "Es varu izlemt, vai vēlos palikt vai ne, taču galīgo lēmumu pieņems "Chelsea", kurai būs jāizšķiras, vai tā vēlas laist mani vaļā."

"Savā karjerā, jo īpaši pēc šā Pasaules kausa, esmu situācijā, kurā es varētu ko mainīt. Visi zinām, ka "Chelsea" allaž esmu juties labi, tā ka…Esmu ticis saistīts ar visiem lielajiem klubiem. Nākamnedēļ mans vārds tiks piesaukts kopā ar Minhenes "Bayern". Nē, es jokoju, jūs visi zināt manu vēlamo mērķi," bilda Azārs, kurš jau agrāk nav slēpis vēlmi spēlēt Madrides "Real". 2013. gadā "Chelsea" par "Lille" līderi samaksāja 40 miljonus eiro.

Citā intervijā Azāram tika vaicāts, kuram spēlētājam viņš dotu Pasaules kausa Zelta bumbu. "Es dotu pats sev," smiedamies sacīja Azārs. "Taču balvu visdrīzāk pasniegs kādam no finālistiem. Es to saprotu, tas būtu pilnīgi normāli, jo Pasaules kauss ir svarīgākā trofeja." Azārs finālturnīrā piedalījās sešās no septiņām spēlēm un guva trīs vārtus, kā arī izdarīja divas rezultatīvas piespēles.

Izmantotie resursi:
https://www.theguardian.com/footbal...


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2018-07-15 11:27, pirms 6 gadiem
Kili rakstīja: Romka neatdos Azāru un to arī pats Azārs skaidri pateica- pēdējais vārds pieder Romkam
Redzēs ko jaunais treneris teiks, ja būs padomā kāds jēdzīgs aizvietotājs atdos gan, jo ja nemaldos pēējais līguma gads Azāra.
, 2018-07-15 11:37, pirms 6 gadiem
Krievam ( žīdam ) pirmā ķibele un visi fiš prom , tā ?
Slēpts komentārs: ilgonix
, 2018-07-15 11:57, pirms 6 gadiem
Tas būtu kolosāli. Azārs ir ļoti plastisks futbolists, prieks skatīties, kā viņš spēlē ar bumbu.
, 2018-07-15 12:00, pirms 6 gadiem
Real Madrid are ready to break the world record with a £200m bid for Eden Hazard after the Chelsea forward hinted his time at Stamford Bridge might soon come to an end. (Mail on Sunday)

Cena gan nereāla. Bet varbūt ir tā vērts, fig zin.
, 2018-07-15 12:12, pirms 6 gadiem
Magnijs rakstīja: Real Madrid are ready to break the world record with a £200m bid for Eden Hazard after the Chelsea forward hinted his time at Stamford Bridge might soon come to an end. (Mail on Sunday)

Cena gan nereāla. Bet varbūt ir tā vērts, fig zin.
Katram ziņotājam tās summas ir katram savādākas 200 tiešām nebiju vēl redzējisLielākais bija 150
, 2018-07-15 12:15, pirms 6 gadiem
Negribu viņu Real

Nu labi ja uz Real tad lai ir, bet nu ceru, ka tas nebūs Real pēdējais un lielākais pirkums šovasar, jo lai nu kā, bet Azārs jau nu nebūs tas kurš spētu aizstāt CR...
, 2018-07-15 12:18, pirms 6 gadiem
Teemo rakstīja: Negribu viņu Real

Nu labi ja uz Real tad lai ir, bet nu ceru, ka tas nebūs Real pēdējais un lielākais pirkums šovasar, jo lai nu kā, bet Azārs jau nu nebūs tas kurš spētu aizstāt CR...
Ša Sergeju vēk nopirks pa 120+ miljoni,jo Madridei pārāk maz midu
Ša vēl Hamesu no Bayern dabūs atpakaļ
, 2018-07-15 12:43, pirms 6 gadiem
Nu tad jau real laukumā varēs iet ar 10 midiem un 1 goalie kurš ar nebūs Navass, jo perezs jau sen meklē viņa vietā ko likt
, 2018-07-15 13:18, pirms 6 gadiem
ilgonix rakstīja: Tak viņš ir amatieris salīdzinot ar Kristīni
Vismaz nepinkšķēs kā Kristīnīte
, 2018-07-15 13:57, pirms 6 gadiem
Teemo rakstīja: Negribu viņu Real

Nu labi ja uz Real tad lai ir, bet nu ceru, ka tas nebūs Real pēdējais un lielākais pirkums šovasar, jo lai nu kā, bet Azārs jau nu nebūs tas kurš spētu aizstāt CR...

nevienu mirkli nav runa, ka kāds varētu aizstāt CR.

Peress ir skaidri ziņojis, ka vēlas vismaz 3 lielos pirkumus
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2018-07-15 15:27, pirms 6 gadiem
E.Azārs jau nesen izlaida vienu ČL sezonu, tagad vairs negrib to pašu atkārtot.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2018-07-15 18:28, pirms 6 gadiem
varenais_eksperts rakstīja: Redzēs ko jaunais treneris teiks, ja būs padomā kāds jēdzīgs aizvietotājs atdos gan, jo ja nemaldos pēējais līguma gads Azāra.
Muļķības līgums ir līdz 30.06.2020. Un ar Azāru Real ( ja nopērk) ir viena konkrēta problēma- viņš ir pleimeikers, un tad Real jādomā kas sitīs sezonā 50 golus, Edens tas nebūs...
, 2018-07-15 18:49, pirms 6 gadiem
Fanoju par Horvātiju! Bet zelta bucu pelnījis tiešām ir Grīzmans (nefanoju par franciju kā komandu bet Grīzmans tiešām ir labākais šajā turnīrā).
, 2018-07-15 18:58, pirms 6 gadiem
Ja uzvarēs Francija tad tās būs čempione pēc 20. gadu pārtraukuma!
Nav man nekā pret rasismu, visi cilvēki vienādi, bet nesimpatizē man francijas spēle! Esmu par Horvāciju ar cerību par atspēlēšanos!
, 2018-07-15 19:00, pirms 6 gadiem
vozā rakstīja: Fanoju par Horvātiju! Bet zelta bucu pelnījis tiešām ir Grīzmans (nefanoju par franciju kā komandu bet Grīzmans tiešām ir labākais šajā turnīrā).
Grīzmans nav pat savas komandas labākais spēlētājs,un kur nu vēl visa turnīra
, 2018-07-15 19:21, pirms 6 gadiem
Cerams, ka RM neizmetīs milzu naudu par Azāru, protams, ir jau viņs labs, bet viņs nav baigais vārtu sitējs. RM jāiet uz pilnu banku pēc Mbapes gan jaunāks, gan golus var sasist.
, 2018-07-15 20:51, pirms 6 gadiem
Nu, ja ziņo par šādiem mājieniem, tad ziņojiet līdz galam, ko viņš atbildēja, kad uzjautāja, cik labs ir Sarri - redzēs, cik labs ir, ja palīdzēs viņam iegūt trofejas, tad par tādu varēs uzskatīt, un ka vēl grib uzvarēt vēlreiz Premjerlīgā.

Bet, ja iet prom, tad vismaz par 200M mārciņu, jābūt rekordsummai.
Brazīlijas izlases uzbrucējs Vinisiuss. Foto: Zumapress/Scanpix
25

Vinisiuss izplūst asarās un apgalvo, ka rasisma dēļ zaudē vēlmi spēlēt futbolu

Otrdien savstarpējo draudzības spēli aizvadīs Spānijas un Brazīlijas futbola izlases. Pirmsspēles preses konferencē Madrides "Real" uzbrucējam Vinisiusam tika uzdots jautājums par saskaršanos ar rasismu Spānijā. Brazīlijas futbolists, atbildot uz jautājumu, izplūda asarās un atklāja, ka zaudē motivāciju turpināt spēlēt.
Koke. Foto: Atlético de Madrid

Visu karjeru "Atletico" rindās pavadījušais kapteinis Koke pagarina līgumu

LETA. Spānijas futbola čempionātā "La Liga" šobrīd piekto vietu ieņemošā Madrides "Atletico" uz vēl vienu sezonu pagarinājusi līgumu ar vienības kapteini Horhi Resureksjonu Merodio jeb Koki.
Dani Alvess. Foto: AFP/Scanpix
2

Bijušais Brazīlijas un "Barcelona" futbolists Alvess pret drošības naudu atbrīvots no cietuma

LETA--AFP. Bijušais Brazīlijas futbola izlases spēlētājs Dani Alvess, gaidot pārsūdzēšanu, trešdien tika atbrīvots no apcietinājuma pret drošības naudu viena miljona eiro apmērām, pavēstīja Barselonas tiesa.