Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Goitoms tiek izīrēts "Real Valladolid"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Goitoms tiek izīrēts "Real Valladolid"
Henoks Goitoms (pa labi)
Foto: SCANPIX SWEDEN

Viens no labākajiem Zviedrijas jaunajiem futbola uzbrucējiem Henoks Goitoms tiks izīrēts Spānijas klubam "Real Valladolid".

Metru un 95 centimetrus garais uzbrucējs pagājušo sezonu pavadīja Mursijas "Real" sastāvā, taču komanda pagājušajā sezonā izkrita no Spānijas augstākās futbola līgas, tādēļ Goitoms ar prieku pieņēma "Real Valladolid" piedāvājumu.

23 gadus vecais futbolists pagājušajās divās sezonās neattaisnoja uz viņu liktās cerības, jo 31 spēlē spēja gūt tikai divus vārtus. Līdz tam viņš pārstāvēja arī "Ciudad Murcia" komandu, kurā bija krietni vien rezultatīvāks.

Savas karjeras laikā zviedru futbolists ir aizvadījis vienu spēli arī "Udinese" sastāvā, taču komandā nespēja noturēties un vairākas sezonas tika izīrēts jau pieminētajam spāņu klubam "Ciudad Murcia". Zviedrijas U-21 izlasē Goitoms ir aizvadījis 13 spēles un guvis četrus vārtus. Vismaz pagaidām Zviedrijas lielajā izlasē viņš vēl nav spēlējis.

Izmantotie resursi:
uefa.com

  +1 [+] [-]

, 2008-07-15 17:57, pirms 16 gadiem
31 spēlē - 2 Goli! Diezko labs neizskataas!

  +1 [+] [-]

, 2008-07-15 20:59, pirms 16 gadiem
arii dziivee vizuaali diezgan paleens speelees ir--nu nezinu vai shii transfeera ko mainiis vinja sniegumaa...