Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

"Atletico" jaunais pussargs gūst savainojumu

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

"Atletico" jaunais pussargs gūst savainojumu
Alehandro Rivas
Foto: www.colchonero.com

Spānijas Pirmās futbola līgas Madrides "Atletico" kluba pussargs Alehandro Rodrigess Rivas komandas pārbaudes spēlē ir guvis savainojumu.

21 gadu jaunais pussargs šīs sezonas pārbaudes spēlēs cerēja pierādīt komandas galvenajam trenerim Havjēram Agirem, ka viņš ir pietiekami meistarīgs, lai spēlētu galvenajā komandā. Līdz šim 1986. gadā dzimušais pussargs pārstāvēja "Atletico" rezerves komandu.

Savainojumu Rivas guva komandas treniņnometnē Meksikā. Mačā ar vietējo "Puebla" futbola klubu Rivas neveiksmīgi saskrējās ar pretinieku komandas vārtsargu Horhi Vilalpando. Precīzas informācijas par to, cik ilgu laiku Rivas nevarēs spēlēt vēl nav.

"Tas ir ļoti skumīgi, jo es ierados šeit, lai pierādītu trenerim, ka es esmu spējīgs spēlēt pirmajā komandā. Tagad visas manas domas saistīsies ar pēc iespējas drīzāku atveseļošanos, lai es atkal varētu spēlēt," savu nožēlu pauda Rivas.

Izmantotie resursi:
uefa.com

  +1 [+] [-]

, 2008-07-15 17:25, pirms 16 gadiem
neveicās..