Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Aranzubija pievienojas "Deportivo"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Aranzubija pievienojas "Deportivo"
Daniels Aranzubija (pa kreisi)
Foto: AFP

Spānijas Pirmās līgas klubs Lakorunjas "Deportivo" ir parakstījis līgumu ar pieredzējušo spāņu vārtsargu Danielu Aranzubiju.

"Deportivo" komanda par 28 gadus vecā vārtsarga pāreju nebūs spiesta maksāt pārejas maksu, jo Aranzubijam šovasar beidzās līgums ar viņa līdzšinējo klubu Bilbao "Athletic". Daniels ar Lakorunjas klubu ir parakstījis trīs gadu līgumu.

Aranzubija gandrīz visu savu profesionālo karjeru ir pavadījis "Athletic" kluba sastāvā, kurā viņš spēlēja jau kopš 2001. gada, taču šogad nolēmis pāriet uz daudz ambiciozāko "Deportivo". Jāatzīmē, ka jau šajā nedēļas nogalē "Deportivo" uzsāks dalību Intertoto kausa izcīņā, spēlējot pret Izraēlas klubu "Bnei Sakhin".

Aranzubija savulaik pat ir aizvadījis vienu spēli Spānijas izlases sastāvā, taču viņam izlasē nav izdevies nostiprināties. "Deportivo" sastāvā Danielam galvenais konkurents uz pirmā vārtsarga vietu varētu būt izraēlietis Dudu Auate.

Izmantotie resursi:
uefa.com

     [+] [-]

, 2008-07-15 13:01, pirms 16 gadiem
Šis vārtsartgs ir labs, taču nezinu vai labākais variants...