Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Čempionu līgas astotdaļfinālistei "Valencia" saslimuši trīs futbolisti

Ints Megnis
Ints Megnis

Čempionu līgas astotdaļfinālistei "Valencia" saslimuši trīs futbolisti
Eliakims Mangalā spēlē pret "Atalanta". Foto: zumapress.com/Scanpix

Spānijas futbola klubā "Valencia", kas vēl šonedēļ sacentās UEFA Čempionu līgas astotdaļfinālā, kur piedzīvoja zaudējumu, ar kroņvīrusu saslimuši aizsargi Esekjels Garajs, Eliakims Mangalā un Hosē Gaja, kā arī divi tehniskā dienesta darbinieki.

Pirmais, kurš informāciju laida atklātībā, bija Garajs, par slimību pavēstot sociālajos tīklos. Drīz pēc tam "Valencia" izplatīja paziņojumu, atklājot, ka tās rindās slimi ir pieci cilvēki. Vēlāk noskaidrojās, ka slimi ir arī Mangalā un Gaja, kā arī vienības spēļu dienu delegāts Pako Kamarasa un medicīniskās komandas darbinieks Huans Aliaga.

"Viņi visi pašlaik ir mājās, pie labas veselības un ievēro pašizolāciju," teikts komandas paziņojumā, kur arī pausta informācija, kas jādara cilvēkiem, kuri ir slimi un izteikta ticība Spānijas veselības sistēmai.

"Valencia" šobrīd Spānijas čempionātā ir septītā, par četriem punktiem atpaliekot no ceturtajā pozīcijā esošās "Real Sociedad" un turpinot cīņu par kvalificēšanos Čempionu līgai.

Šonedēļ "Valencia" aizvadīja otro spēli Čempionu līgas astotdaļfinālā, ar 3:4 mājās piekāpjoties Bergamo "Atalanta" un divu spēļu summā ciešot neveiksmi ar 4:8. Atbildes spēle kļuva par pirmo Čempionu līgā, kas kroņvīrusa dēļ tika aizvadīta aiz slēgtām durvīm. Kopš tā laika UEFA pārtraukusi visas savas sacensības un pašlaik nav zināms, kā tiks pabeigta sezona.

Izmantotie resursi:
https://www.marca.com/en/football/s...

  +1 [+] [-]

, 2020-03-15 20:29, pirms 4 gadiem
Neesmu dzirdējis, ka koronavīruss tiek tulkots uz kroņvīrusu...
Pieņemu, ka google tulkotājs to burtiski iztulkojis no spāņu valodas.

     [+] [-]

, 2020-03-15 23:00, pirms 4 gadiem
Kroņvīruss? 😂 Jūs, tā saucamie SC žurnālisti, maz paši saprotat ko rakstat? 🤣🤦‍♂️

     [+] [-]

, 2020-03-15 23:19, pirms 4 gadiem
the best11 rakstīja: Kroņvīruss? 😂 Jūs, tā saucamie SC žurnālisti, maz paši saprotat ko rakstat? 🤣🤦‍♂️
Teorētiski neko nepareizu nesaka - korona vīrusu sauc par koronu jeb kroni, dēļ tā struktūras, kas atgadina kroņus. Vienkārši pie mums to nepiemin, tāpēc arī šķiet kkāds murgs.