Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Dembelē nespēlēs trīs līdz četras nedēļas

Andrejs Siliņš

Dembelē nespēlēs trīs līdz četras nedēļas
Usmans Dembelē
Foto: Reuters / Scanpix

20 gadus vecis "Barcelona" uzbrucējs Usmans Dembelē ticis pie augšstilba muskuļa savainojuma un nevarēs doties laukumā nākamās trīs līdz četras nedēļas.

Vasarā "Barcelona" iegādājās Dembelē no Dortmundes "Borussia" par 105 miljoniem eiro, taču jau sezonas ievadā futbolists guva nopietnu savainojumu, kā rezultātā nācās izlaist aptuveni četrus mēnešus.

Dembelē šajā sezonā piedalījies septiņās "Barcelona" spēlēs, četras no tām janvārī. Svētdien izbraukumā izcīnītajā uzvarā pār "Real Sociedad" (4:2) Dembelē nāca laukumā uz maiņu 65. spēles minūtē, tomēr pēc mača sūdzējās par sāpēm kājā.

Spēlētājam konstatēts augšstilba muskuļa savainojums tai pašā kreisajā kājā, kas bija savainota jau iepriekš, tomēr klubs norādījis, ka iepriekšējā problēma nav atjaunota. Līdz ar to tiek prognozēts, ka Dembelē atkal varēs spēlēt pēc trim līdz četrām nedēļām.

Šajā laikā "Barcelona" jāaizvada sešas spēles, divas no tām Spānijas kausa izcīņā. UEFA Čempionu līgas pirmo izslēgšanas turnīra spēli pret "Chelsea" barselonieši aizvadīs 20. februārī Londonā.

Izmantotie resursi:
https://www.fcbarcelona.com/footbal...

  +2 [+] [-]

, 2018-01-15 16:21, pirms 6 gadiem
Tas vairs nav nopietni..

     [+] [-]

, 2018-01-15 16:37, pirms 6 gadiem
tikmēr Spartak nometnē - https://www.youtube.com/watch?time_...

  +1 [+] [-]

, 2018-01-15 16:38, pirms 6 gadiem
tāds traumatiks pašlaik ir
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja