Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Autors: Kārlis Justovičs

Mančestras "City" gatava piedāvāt vairāk nekā 90 miljonus eiro par "Atletico" aizsargu

Mančestras "City" gatava piedāvāt vairāk nekā 90 miljonus eiro par "Atletico" aizsargu
Hosē Himeness. Foto: Serhio Peress/Reuters/Scanpix

Anglijas futbola Premjerlīgas vicečempione Mančestras "City" ir nopietni ieinteresēta Urugvajas izlases un Madrides "Atletico" centra aizsarga Hosē Himenesa iegādē. Mančestras klubs Spānijas galvaspilsētas vienībai jau piedāvājis apjomīgu transfēra summu, vēsta spāņu medijs "AS".

"Atletico" klubam pietuvināts avots vēsta, ka "City" par urugvajieša iegūšanu ir gatava šķirties no 89 miljoniem eiro, kā arī vēl papildus pieciem miljoniem eiro, ko sastādītu dažādi bonusi. Tomēr Madrides vienība no centra aizsarga nav gatava šķirties par mazāku summu kā 120 miljoniem eiro.

"Atletico" galvenais treneris Djego Simeone vēlas, lai Himeness, kurš Madrides klubā pavadījis iepriekšējās septiņas sezonas, paliktu. Kā zināms, tad pagājušajā sezonā "City" no Spānijas vienības par 70 miljoniem eiro iegādājās spāņu pussargu Rodri, kurš 52 aizvadītajos mačos šosezon izcēlās ar četriem vārtu guvumiem. Tomēr jāatzīmē, ka Rodri ir uz aizsardzību vērsts pussargs.

Himeness aizvadītajā sezonā "Atletico" sastāvā visos turnīros kopā laukumā izgāja 26 spēlēs, izceļoties ar vienu rezultatīvu piespēli un nopelnot četras dzeltenās kartītes. "Atletico" Spānijas "La Liga" čempionātā izcīnīja bronzas medaļas, savukārt UEFA Čempionu līgā pārvarēja "Liverpool" barjeru un aizkļuva līdz ceturtdaļfinālam, kur negaidīti paklupa aiz Leipcigas "RasenBallsport" barjeras.

Mančestras "City" Anglijas Premjerlīgā finišēja pārliecinošā otrajā pozīcijā, pašmāju turnīros izcīnot tikai Līgas kausu. Čempionu līgas ceturtdaļfinālā "City" pārsteidzoši izstājās pret Lionas "Olympique".

Izmantotie resursi:
https://as.com/futbol/2020/09/14/pr...


, 2020-09-14 16:24, pirms 4 gadiem
"Atletico" klubam pietuvināts avots vēsta, ka "City" par urugvajieša iegūšanu ir gatava šķirties no 89 miljoniem eiro, kā arī vēl papildus pieciem eiro, ko sastādītu dažādi bonusi.

Jā, piecītis bonusos ir ļoti daudz...
, 2020-09-14 16:40, pirms 4 gadiem
esprets rakstīja: "Atletico" klubam pietuvināts avots vēsta, ka "City" par urugvajieša iegūšanu ir gatava šķirties no 89 miljoniem eiro, kā arī vēl papildus pieciem eiro, ko sastādītu dažādi bonusi.

Jā, piecītis bonusos ir ļoti daudz...
No tāda piedāvājuma Atletico nespēs atteikties.
, 2020-09-14 18:44, pirms 4 gadiem
vairak neka
Brazīlijas izlases uzbrucējs Vinisiuss. Foto: Zumapress/Scanpix
25

Vinisiuss izplūst asarās un apgalvo, ka rasisma dēļ zaudē vēlmi spēlēt futbolu

Otrdien savstarpējo draudzības spēli aizvadīs Spānijas un Brazīlijas futbola izlases. Pirmsspēles preses konferencē Madrides "Real" uzbrucējam Vinisiusam tika uzdots jautājums par saskaršanos ar rasismu Spānijā. Brazīlijas futbolists, atbildot uz jautājumu, izplūda asarās un atklāja, ka zaudē motivāciju turpināt spēlēt.
Koke. Foto: Atlético de Madrid

Visu karjeru "Atletico" rindās pavadījušais kapteinis Koke pagarina līgumu

LETA. Spānijas futbola čempionātā "La Liga" šobrīd piekto vietu ieņemošā Madrides "Atletico" uz vēl vienu sezonu pagarinājusi līgumu ar vienības kapteini Horhi Resureksjonu Merodio jeb Koki.
Dani Alvess. Foto: AFP/Scanpix
2

Bijušais Brazīlijas un "Barcelona" futbolists Alvess pret drošības naudu atbrīvots no cietuma

LETA--AFP. Bijušais Brazīlijas futbola izlases spēlētājs Dani Alvess, gaidot pārsūdzēšanu, trešdien tika atbrīvots no apcietinājuma pret drošības naudu viena miljona eiro apmērām, pavēstīja Barselonas tiesa.