Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

"Valencia" īrē iegūst Čeriševu, "Milan" rindas papildina Bakajoko

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Valencia" īrē iegūst Čeriševu, "Milan" rindas papildina Bakajoko
Deniss Čeriševs
Foto: AFP / Scanpix

2018. gada Pasaules kausā uzziedējušais krievu pussargs Deniss Čeriševs pārcēlies uz Spānijas klubu "Valencia", kamēr Londonas "Chelsea" franču pussargu Tjemuē Bakajoko uz sezonu aizdevusi "AC Milan".

27 gadus vecais Deniss Čeriševs Krievijā notikušo Pasaules kausu sāka uz rezervistu soliņa, taču atklāšanas spēlē viņam nācās aizstāt savainoto Alanu Dzagojevu, un iespēja tika izmantota – Čeriševs uzvarā guva divus vārtus. Tāpat viņš izcēlās grupu turnīra mačā pret Ēģipti un ceturtdaļfinālā pret horvātiem, tomēr zaudējums pendelēs lika izstāties no turnīra.

Čeriševs divas sezonas pavadīja "Villarreal" rindās, bet tagad komanda viņu izīrējusi citam Spānijas klubam – "Valencia". Interesanti, ka viņš tur spēlēja jau 2015./16. gada sezonā, aizvadot septiņas spēles un gūstot trīs vārtus. Toreiz viņu izīrēja Madrides "Real".

Krievu pussargu uz Valensiju uzaicinājis galvenais treneris Marselinjo Garsija Torals, kurš no 2013. līdz 2016. gadam vadīja "Villarreal", līdz ar to Čeriševs viņam ir labi pazīstams. Pagājušajā sezonā "Valencia" ierindojās ceturtajā vietā un nopelnīja vietu Čempionu līgas grupu turnīrā, bet "Villarreal" atpalika 12 punktus, bija piektā un spēlēs Eiropas līgā.

Tāpat beidzot oficiāls kļuvis darījums starp Londonas "Chelsea" un "AC Milan", kura rezultātā franču pussargs Tjemuē Bakajoko devies uz Itāliju, lai nākamo sezonu pavadītu īrē. Tiek vēstīts, ka "Milan" par šo pakalpojumu samaksās piecus miljonus eiro, plus Itālijas klubs pēc sezonas varēs iegādāties Bakajoko par 35 miljoniem.

"Chelsea" šajā vasarā papildināja pussargu līniju, no "Napoli" iegūstot Žoržinju un no Madrides "Real" iegūstot Mateo Kovačiču, tādējādi Bakajoko rotācijā nav atradusies vieta.

Izmantotie resursi:
Comunicado oficial I Denis Cheryshev - Página...
https://www.acmilan.com/en/news/med...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja