Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Grīzmans arī turpmāk pārstāvēs "Atletico"

Andrejs Siliņš

Grīzmans arī turpmāk pārstāvēs "Atletico"
Antuāns Grīzmans
Foto: AP / Scanpix

Francijas futbola izlases uzbrucējs Antuāns Grīzmans ceturtdien vēlu vakarā paziņoja lēmumu par savu klubu karjeras nākotni - pretēji iepriekš izskanējušajai informācijai, ka futbolists varētu doties uz "Barcelona", Grīzmans nolēmis pagarināt līgumu ar Madrides "Atletico".

27 gadus vecais Grīzmans bijis labākais "Atletico" vārtu guvējs pēdējās trīs sezonās un ilgu laiku tika runāts par iespējamo francūža pāreju uz kādu no Spānijas grandiem. Visaktīvāk tika runāts par pāreju uz "Barcelona", kas jau bija aizvadījusi sarunas par iespējamo darījumu.

Vēl otrdien preses konferencē Grīzmans uz jautājumiem par klubu karjeras nākotni atbildēja, ka nav pienācis īstais laiks. Tas pienāca šovakar, kad īpaši veidotā dokumentālā filmā Grīzmans atklāja, ka lēmumu pieņēmis 3. jūnijā, un tas ir - palikt Madrides "Atletico".

Grīzmans pavēstīja, ka vēlas pagarināt līgumu ar "Atletico", jo šajā Madrides klubā jūtas kā mājās. Sociālajos tīklos daudz smīkņāja par Grīzmana pieeju sava lēmuma paziņošanai, turklāt nosaucot 45 minūšu dokumentālo filmu par "The Decision". Grīzmana paziņojums tiek salīdzināts ar 2010. gada NBA superzvaigznes Lebrona Džeimsa lēmuma izziņošanas procesu. Tiesa, Lebrons toreiz paziņoja par Klīvlendas pamešanu un došanos uz citu komandu, bet Grīzmans paliks turpat, kur līdz šim.

Grīzmans jau 14 gadu vecumā devās uz Spāniju, pievienojoties "Real Sociedad" kluba sistēmai. Pieaugušo komandā francūzis debitēja četrus gadus vēlāk, 2009. gadā. 2014. gadā "Atletico" par Grīzmana iegādi "Real Sociedad" samaksāja 30 miljonus eiro. Tiek lēsts, ka līdzšinējā līgumā ar "Atletico" kā minimāla Grīzmana transfēra summa esot norādīta 200 miljoni eiro.

Francijas izlases sastāvā Grīzmans jau sestdien sāks dalību Pasaules kausa izcīņā. Pirmajā mačā Kazaņā francūži tiksies ar Austrāliju. Tāpat Francijai grupā būs jāspēlē pret Peru un Dāniju.

  +1 [+] [-]

, 2018-06-14 23:45, pirms 6 gadiem
Hala Atletico!

     [+] [-]

, 2018-06-14 23:48, pirms 6 gadiem
labi vismaz ka ar savu pazinjojumu naaca klajaa peec PK atklaashanas un pirmaas speeles beigaam,bet nu taa prieks ka shii saaga beigusies,var beidzot koncentreeties videejaas liinijas apgreidoshanai,kas shobriid ir svariigaak kaa nopirkt kaarteejo uzbruceeju
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2018-06-15 00:33, pirms 6 gadiem
Žēl gan, tas ir liels trieciens Barcelonai!

     [+] [-]

, 2018-06-15 11:07, pirms 6 gadiem
oxa rakstīja: Žēl gan, tas ir liels trieciens Barcelonai!
kaapeec gan,100milj ir ar kur labaak investeet nekaa nolikt to pashu Dembele uz solinja(Thiago un Frenkijs De Jongs divataa izmaksaas to pashu summu)

     [+] [-]

, 2018-06-15 16:06, pirms 6 gadiem
Marca mnaakusi klajaa ar sensacionaalaam zinjaam,ka Neimaara teevs esot piedaavaajis Barcai vinju njemt atpakalj
marca.com

     [+] [-]

, 2018-06-15 19:38, pirms 6 gadiem
народ, недавно нашел уникальный способ как быстро накачать пресс (и другие мышцы) без физических усилий, диет и прочей лабуды. После двух недель использования миостимулятора убрал пивное пузу и начали проступать кубики, подкачал бицепс и ноги, а жена убрала в талии пару сантиметров и сделала красивый живот. Дa и прикoл что нe надo ничeгo дeлать прocтo надeл и включил, этo рeальнo cамый лeнивый и быcтрый cпocоб похудеть и подкaчатьcя, да и стоит копейки. Вот здесь я о нем и вычитал--- Блог Домашнего качка