Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

"Atletico" vadītājs paziņo, ka Grīzmans dosies uz Barselonu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Atletico" vadītājs paziņo, ka Grīzmans dosies uz Barselonu
Antuāns Grīzmans un Lionels Mesi. Foto: AFP/Scanpix

Madrides "Atletico" uzbrucējs Antuāns Grīzmans pirms mēneša paziņoja, ka pametīs komandu. Kluba vadītājs Migels Anhels Marins norādījis, ka francūzis pievienosies "Barcelona".

"Runāšu skaidru valodu, sakot, kur viņš spēlēs nākamsezon. Kopš marta visi zina, ka tā būs "Barcelona"," teica Marins. Par Grīzmana pievienošanos Katalonijas grandam tika runāts arī pagājušajā vasarā, tomēr uzbrucējs publiskā uzrunā pavēstīja par palikšanu "Atletico". Kā izrādījies, ne uz ilgu laiku.

28 gadus vecais Grīzmans uz "Atletico" pārcēlās pirms pieciem gadiem, bet pirms tam viņš spēlēja "Real Sociedad" rindās. Madrides komanda sezonu pabeidza Spānijas čempionāta otrajā vietā, piekāpjoties tikai Barselonai. Savukārt UEFA Čempionu līgā tika piedzīvota neveiksme jau astotdaļfinālā. Lai gan mājās tika uzvarēts ar 2:0, viesos ar 0:3 nācās piekāpties Turīnas "Juventus".

Pēdējo titulu Grīzmans kopā ar "Atletico" izcīnīja pirms gada, kad triumfēja UEFA Eiropas līgā. Drīz pēc tam viņš Francijas izlases sastāvā kļuva par Pasaules kausa ieguvēju, turklāt Grīzmans aizvadīja ļoti spilgtu finālu pret horvātiem.

Izmantotie resursi:
https://www.skysports.com/football/...

     [+] [-]

, 2019-06-13 18:05, pirms 5 gadiem
Divi īsie un Suarezs priekšā? Būs maz centrējumu un daudz īso piespēļu vārtu priekšā. Jāskatās kā sadzīvos ar Messi.

     [+] [-]

, 2019-06-13 19:07, pirms 5 gadiem
Nav nekas izteikti pret Barcu, bet gribējās, lai nonāk kādā citā klubā. Izcili būtu, ja tā būtu bijusi Liverpool... vai varbūt MU, kurā viņš noteitki izskatītos ļoti simpātiski... Nekas, Atlētiem jāaudzina un jāatklāj atkal kārtējie jaunie talanti.. Varbūt jāpaņem James Rodriguezs (ja pareizi sapratu, RM viņš jau sen vairs netiek pieskaitīts un via paliks Bayern), otrā elpa būtu varbūt ok - kaut kā ar dienvidamerikāņiem viemēr ir gājis (Spilgti atmiņā Aguero un Forlans )

  -2 [+] [-]

, 2019-06-13 19:33, pirms 5 gadiem
Grīzmans bija labs pirms dažiem gadiem, bet pēdejā sezona bija ļoti švaka Grīzmanam, un iespējams barca ir nokavējusi jau īsto momentu.

  +1 [+] [-]

, 2019-06-13 20:01, pirms 5 gadiem
oxa rakstīja: Grīzmans bija labs pirms dažiem gadiem, bet pēdejā sezona bija ļoti švaka Grīzmanam, un iespējams barca ir nokavējusi jau īsto momentu.
negribu piekrist, Atletico, manuprāt, ir tāds spēles stils. Paskaties kāds ieguldījums bija Grīzmanam Francijas valstvienībā gan EČ, gan PK.

  +2 [+] [-]

, 2019-06-13 20:23, pirms 5 gadiem
Atletiko pēc vasaras varētu būt pavisam cits klubs.Reāli puse starting 11 būs prom.

     [+] [-]

, 2019-06-13 22:35, pirms 5 gadiem
Vinjiem baigaas probleemas savstarpeejaa komunikaacijaa

Madrides "Atletico" prezidents komentē baumas...

     [+] [-]

, 2019-06-13 22:49, pirms 5 gadiem
..jā, tiešām būs interesanti apskatīties, kā saspēlēsies ar Mesi. un tikpat interesanti sagaidīt, kāds tad būs atlētu sastāvs. šķiet, šogad spēlētāju tirgū būs pēdējā laika lielākās rotācijas

  +1 [+] [-]

, 2019-06-13 23:05, pirms 5 gadiem
un Barca ir gatava vasaraa paardot Rakiticu.