Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Rakitičs: "Neesmu nekāds kartupeļu maiss. Pats lemšu savu nākotni"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Rakitičs: "Neesmu nekāds kartupeļu maiss. Pats lemšu savu nākotni"
Ivans Rakitičs. Foto: AFP/Scanpix

Spānijas čempiones "Barcelona" pussargs Ivans Rakitičs vairākkārt pieminēts transfēru sakarā – ka viņš varētu tikt iekļauts darījumā, lai atgūtu Neimāru vai iegādātos Lautaro Martinesu. Horvātu futbolists par šādām spekulācijām nav priecīgs.

"Šādas runas nav parādījušās tikai tagad – ar tām sadzīvoju jau divus gadus. Vienmēr esmu teicis, ka "Barcelona" ir ideālais klubs, kurā spēlēt. Gribu izbaudīt futbolu un palīdzēt komandai. Šīs sezonas pirmā puse bija pārsteidzoši nekomfortabla, taču varu no tās mācīties un kļūt labāks. Reizēm notiek lietas, kuras līdz galam nesaproti, taču tās arī nav jāsaprot, bet gan jāpieņem. Cerams, ka varēšu spēlēt Barselonā līdz līguma beigām [2021. gads]," teica Ivans Rakitičs. Viņš atzina, ka augstākajā līmenī gatavs spēlēt vēl trīs četrus gadus.

"Cilvēki, ar kuriem esmu runājis, nav man spējuši konkrēti paskaidrot, kas notika sezonas sākumā. Visi saka, ka reizēm futbolā notiek lietas, kuras nesaproti, tāpēc atliek nodurt galvu un virzīties uz priekšu. Visvairāk sāpināja nevis tas, ka nespēlēju, bet veids, kādā tas tika pasniegts. Pagājušā sezona man bija labākā, ko esmu aizvadījis "Barcelona". Biju pārsteigts, nesapratu, bet pieņēmu, jo gribu labāko komandai un komandas biedriem. Taču rezultāti nebija tie labākie, kad ar mani nerēķinājās, un tas bija sāpīgi," izteicās 32 gadus vecais Rakitičs, kurš Barselonā izcīnījis visus lielākos kausus, par Spānijas čempionu tiekot kronēts četras reizes.

Ņemot vērā, ka finansiālā krīze būs skārusi arī lielākos Eiropas futbola klubus, šajā vasarā populārs scenārijs varētu būt citu futbolistu iekļaušana darījumos, tādējādi izdodot mazāk skaidras naudas. Rakitičs jau pirms tam tika pieminēts sakarā ar Neimāra atgūšanu vai Milānas "Inter" spīdekļa Lautaro Martinesa iegādi. "Saprotu situāciju, taču es neesmu kartupeļu maiss, ar kuru var darīt, ko vien vēlas. Man pats svarīgākais ir atrasties vietā, kurā jūtos mīlēts, respektēts un nepieciešams. Vietā, kur gan es, gan mana ģimene jūtas labi. Ja tā būs, tad labi. Nepieciešamajiem cilvēkiem jau esmu pateicis, ka man nepatika viņu izturēšanās. Tas ir pats svarīgākais.

Izmantotie resursi:
https://www.mundodeportivo.com/futb...

     [+] [-]

, 2020-04-14 00:56, pirms 4 gadiem
Labaaku attieksmi no kluba vadiibas puses Ivans tieshaam ir pelniijis nevis meegjinaajumus pie jebkura dariijuma meegjinaat vinju piemest klaat,kaa nevajadziigu.Cerams ka driiz Bortameu un Co pashlikvideesies.