Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Simeone aizstāv Valverdi par sarkanās kartītes pārkāpumu pret Moratu

Krišjānis Pundurs
Krišjānis Pundurs

Simeone aizstāv Valverdi par sarkanās kartītes pārkāpumu pret Moratu
Djego Simeone uzmundrina Federiko Valverdi. Foto: Reuters/Scanpix

Vakar sīvā cīņā Madrides derbijā ''Real'' pēcspēles 11 metru soda sitienu sērijā pārspēja ''Atletico'' (4:3 sērijā, spēlē - 1:0) un ieguva Spānijas Superkausa trofeju. Par spēles labāko futbolistu tika atzīts ''Real'' pussargs Federiko Valverde, kurš papildlaika izskaņā ar rupju izklupienu apturēja izgājienā vienatnē pret vārtsargu izrāvušos pretinieku uzbrucēju Alvaro Moratu, glābjot savu komandu no, iespējams, izšķiroša vārtu zaudējuma.

21 gadu vecais urugvajiešu pussargs par šādu lēmumu ticis gan stipri kritizēts, gan saņēmis arī iespaidīgas uzslavas. Piemēram, Spānijas laikraksts ''AS'' paudis, ka piešķirt vērtīgākā spēlētāja titulu futbolistam, kurš izpildījis šādu noteikumu pārkāpumu, nav korekti. Tikmēr citur izskanējis arī aicinājums Valverdem uzbūvēt pieminekli par ''profesionālāko noteikumu pārkāpumu, ko šī spēle jebkad redzējusi".

Pēc rupjā izklupiena Valverdem nebija ne prātā diskutēt ar mača galveno tiesnesi, kurš nekavējoties parādīja pussargam sarkano kartīti, tomēr šī epizode, protams, pamatīgi uzvilka ''Atletico'' futbolistus, un laukumā sākās asumi - no otra laukuma gala atskrēja pat ''Atletico'' vārtsargs Jans Oblaks.

Valverdem laukumu atstājot, pretinieku komandas galvenais treneris Djego Simeone ar brālīgu uzsitienu pa pakausi nedaudz uzmundrināja ''Real'' futbolistu. Kā ''Atletico'' stūrmanis atzina pēc mača - viņaprāt, Valverde šajā situācijā rīkojies pareizi. ''Valverde sagādāja ''Real'' uzvaru, tā bija pati svarīgākā epizode spēlē [pārkāpums pret Moratu]. Tas droši vien būtu bijis vārtu guvums. Teicu Valverdem, ka tajā situācijā viņš darīja to, kas viņam bija jādara,'' pauda Simeone.

Tam piekrita arī mača galvenais varonis, kurš atvainojās Moratam par sāpīgo izklupienu. ''Zinu, ka tas, ko izdarīju, nebija labi, taču man nebija citas izvēles,'' atzina Valverde.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...

  -2 [+] [-]

, 2020-01-13 21:00, pirms 4 gadiem
Toļiks varētu pamācīties, kā jākomentē fūzis..

  +1 [+] [-]

, 2020-01-13 21:23, pirms 4 gadiem
Simeone normāls vecis, protams, tas pārkāpums nav solīds etc. bet jebkurš darītu to pašu tādā situācijā.

  +1 [+] [-]

, 2020-01-13 21:37, pirms 4 gadiem
Ne pa teemu,bet izskataas ka Barcai jau tuvaako stundu laikaa buus jauns treneris un liekas ka tas buus Kike Setjens,bijushais Betis vadiitaajs.

     [+] [-]

, 2020-01-13 22:10, pirms 4 gadiem
NilsK rakstīja: Ne pa teemu,bet izskataas ka Barcai jau tuvaako stundu laikaa buus jauns treneris un liekas ka tas buus Kike Setjens,bijushais Betis vadiitaajs.
Pūčam gadījumā nebija tuvas attiecības ar Barto?
Būtu loģiski ja savs čalis uz soliņa

     [+] [-]

, 2020-01-13 22:22, pirms 4 gadiem
Kas ir Pūčs?

     [+] [-]

, 2020-01-13 22:37, pirms 4 gadiem
NilsK rakstīja: Kas ir Pūčs?
Početino xD

     [+] [-]

, 2020-01-13 22:50, pirms 4 gadiem
Bostonietis rakstīja: Početino xD
Par attieciibaam ar Barto nezinu,bet pats Pochetino jau kaadu laiku atpakalj teica ka nespeetu treneet Barcu,jo straadaajis ar Espanyol.Un vismaz man vinjsh neizkataas peec taada,kas peekshnji vareetu mainiit savu viedokli.

     [+] [-]

, 2020-01-13 23:03, pirms 4 gadiem
Un nu jau visi Spaanijas sporta mediji zinjo ka Setjens kljuvis par jauno Barcelona galveno treneri,truukst tik oficiaala apstiprinaajuma no pasha kluba.Urrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa