Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Autors: Toms Mālmeisters

''La Liga'' sākas ar ''Granada'' uzvaru, Mesi dodas laukumā ''Barcelona'' pārbaudes spēlē

''La Liga'' sākas ar ''Granada'' uzvaru, Mesi dodas laukumā ''Barcelona'' pārbaudes spēlē
Lionels Mesi. Foto: Pau Barrena/AFP

Šodien ar divām spēlēm sākās Spānijas ''La Liga'' jaunā sezonā, kur ''Eibar'' cīnījās 0:0 pret Bigo ''Celta'', bet ''Granada'' savā laukumā ar 2:0 pārspēja Bilbao ''Athletic''. Tikmēr pārbaudes spēli pirms jaunās sezonas aizvadīja ''Barcelona'', ar 3:1 pārspējot pirmās līgas komandu ''Gimnastic de Tarragona''. Lionels Mesi laukumā pavadīja visu pirmo puslaiku.

Līdzīgi kā Anglijā, šodien savu jauno sezonu sāka arī Spānijas ''La Liga''. Grandi kā ''Real'' un ''Barcelona'' šodien vēl nespēlēja un kā pirmās savā laukumā devās ''Eibar'' un ''Granada'', uzņemot attiecīgi Bigo ''Celta'' un Bilbao ''Athletic''.

''Eibar'' spēle pret Bigo ''Celta'' noritēja ļoti līdzīgā cīņā. Spēles pirmajās piecpadsmit minūtēs ''Celta'' bija divas iespējas gūt vārtus, taču tās netika izmantotas. Tie arī bija bīstamākie momenti visā spēlē, atlikušajā tās gaitā abām komandām neizveidojot reālas vārtu gūšanas iespējas. Mājinieku komandas rindās cīņas 87. minūtē noraidījumu nopelnīja Diops, taču ''Celta'' to neizmantoja un mačs noslēdzās neizšķirti - 0:0.

Tikmēr ''Granada'' spēlē pret Bilbao ''Athletic'' pirmais puslaiks tika aizvadīts bez reālām vārtu gūšanas iespējām. Komandas vairāk izcēlās ar saņemtām dzeltenām kartiņām, spēlējot asi un bieži rupji pārkāpjot noteikumus. Otrais puslaiks iesākās ar mājinieku ofensīvu un pēc viena no centrējumiem spēles 48. minūtē vārtus ar galvu guva Herrera. Četras minūtes vēlāk ar skaistu sitienu vārtu tuvējā stūrī rezultātu dubultoja Luišs Milla - 2:0. Atlikušajā spēles daļā izdevības gūt vārtus bija abām komandām, taču rezultāts nemainījās un ''Granada'' jauno sezonu iesāka ar uzvaru.

Viena no Spānijas spēcīgākajām komandām ''Barcelona'' šodien aizvadīja pārbaudes spēli pret otrās līgas klubu ''Gimnastic de Tarragona'' un, pateicoties realizētiem diviem 11 metru soda sitieniem, uzvarēja ar 3:1. Kluba līderis, Lionels Mesi laukumā devās sākumsastāvā un pavadīja pirmās 45 minūtes. Jau sestajā minūtē Dembelē izvirzīja vadībā ''Barcelona'', bet spēles 17. minūtē pēc Pikē nogāšanas soda laukumā pendeli realizēja Antuāns Grīzmans. Vienus vārtus ''Gimnastic de Tarragona'' atguva desmit minūtes vēlāk pēc skaista Bonilas sitiena. Otrā puslaika ievadā ar roku savā soda laukumā spēlēja viens no Taragonas futbolistiem un Koutinju realizēja otru 11 metru soda sitienu. Spēle noslēdzās ar 3:1.

"LaLiga" 1. kārta

DatumsSpēleLaiksVārtu guvēji
12.09.Eibar – Celta0:0 (0:0)
Granada – Athletic2:0 (0:0)Herrera 49' Milla 53'
Cadiz – Osasuna0:2 (0:1)Lopezs 10' Garsija 79'
13.09.Alaves – Real Betis15:00
Valladolid – Real Sociedad17:00
Villarreal – Huesca19:30
Valencia – Levante22:00
pārceltaBarcelona – Elche
pārceltaReal Madrid – Getafe
pārceltaAtletico – Sevilla

, 2020-09-13 09:56, pirms 4 gadiem
Kaads nezin kaapeec Rafinja nebija pat starp Barcas rezervistiem?
, 2020-09-13 14:27, pirms 4 gadiem
NilsK rakstīja: Kaads nezin kaapeec Rafinja nebija pat starp Barcas rezervistiem?
https://www.marca.com/en/football/b...
"Almeria" futbolistu prieks pēc vārtu guvuma Sansevastjanā. Foto: Javier Etxezarreta/EPA/Scanpix

Basku komandas galotnēs izlaiž vadības un punktus cīņā par "La Liga" pirmo četrinieku

Spānijas "La Liga" meistarsacīkšu 31. kārtas cīņu galotnēs pārsvaru pazaudēja gan nesen Karaļa kausu ieguvusī Bilbao "Athletic", gan pirmo sešinieku noslēdzošā Sansevastjanas "Real Sociedad".
Oreljēna Čuamenī precīzā sitiena mirklis. Foto: Jaime Reina/AFP/Scanpix
2

Madrides "Real" un Barselonai darba uzvaras pirms sadursmēm ar milžiem

Spānijas čempiones titula atgūšanai turpina tuvoties Madrides "Real", šovakar izbraukumā pieveicot (1:0) Karaļa kausa izcīņas finālā spēlējušo "Mallorca".
Antuāns Grīzmans ar komandas biedriem. Foto: PanoramiC/Imago Images/Scanpix
1

Dovbikam 17. vārti "La Liga" sezonā, "Atlético" atspēlējas un revanšējas Žironai

Spānijas "La Liga" futbola meistarsacīkšu 31. kārtas ievadā vadošo komandu duelī Madrides "Atlético" jau ceturtajā minūtē nokļuva iedzinējos, taču atguvās un, pateicoties Antuāna Grīzmana diviem precīziem sitieniem, ar 3:1 pārspēja "Girona".