Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Vienam "Barcelona" spēlētājam pozitīvas Covid-19 analīzes

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Vienam "Barcelona" spēlētājam pozitīvas Covid-19 analīzes
Frenkijs de Jongs. Foto: EPA/Scanpix

Spānijas vicečempione "Barcelona" paziņojusi, ka vienam no tās spēlētājiem konstatēta saslimšana ar Covid-19. Tiesa, šis futbolists nav bijis kontaktā ar tiem, kuri turpinās cīņu Čempionu līgā.

"Barcelona" paziņojumā pavēstījusi, ka deviņiem futbolistiem, kuri sākuši gatavošanos jaunajai sezonai, tika veiktas Covid-19 analīzes, un vienas no tām bijušas ar pozitīvu rezultātu. Spēlētāja vārds netiek atklāts, bet klubs norādījis, ka viņam nav simptomu, viņš ir pie labas veselības un atrodas karantīnā savās mājās.

Piektdien "Barcelona" aizvadīs Čempionu līgas ceturtdaļfināla spēli pret Minhenes "Bayern". Galvenā komanda ceturtdien dosies uz kaimiņvalsts Portugāles galvaspilsētu Lisabonu, kamēr minētie deviņi futbolisti ir no tuvākajām rezervēm. Saslimušajam spēlētājam nav bijis kontakts ar nevienu no Čempionu līgas sastāva.

Izmantotie resursi:
https://en.as.com/en/2020/08/12/foo...

     [+] [-]

, 2020-08-12 18:28, pirms 4 gadiem
Tobido