Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Hamess Rodrigess: "Uz Madrides "Real" dotos ar aizvērtām acīm"

Hamess Rodrigess: "Uz Madrides "Real" dotos ar aizvērtām acīm"
"Monaco" Hamesu Rodrigesu pirms gada nopirka par 45 miljoniem eiro
Foto: AFP/Scanpix

Kolumbijas izlases un "Monaco" līderis Hamess Rodrigess intervijā Spānijas laikrakstam Marca sacīja, ka spēlēšana Madrides "Real" ir viņa sapnis un ka viņš izmantotu tādu iespēju ar aizvērtām acīm.

"Spēlēšana Madrides "Real" ir manas dzīves sapnis. Tā būtu privilēģija spēlēt blakus tik daudzām zvaigznēm. Ja tas notiktu, es to izbaudītu maksimāli," sacīja Hamess Rodrigess. "Tas ir tiešām glaimojoši zināt, ka tāda kalibra klubs kā Madrides "Real" interesējas par mani. Tas būtu sapnis pievienoties manam sapņu klubam. Ļoti cienu citus klubus un dievinu to spēlēto futbolu, bet Madrides "Real" ir Madrides "Real"."

"Ja man būtu tāda iespēja, vai dotos uz "Real" ar aizvērtām acīm? Neapšaubāmi, mana atbilde ir milzīgs jā," teica Rodrigess, kuram šodien aprit 23 gadi. "Esmu mūžīgi pateicīgs "Monaco" prezidentam Dmitrijam Ribolovļevam un viceprezidentam Vadimam Vasiļjevam par man doto iespēju. Klubs aug par kaut ko lielu. Protams, tas būtu sapnis spēlēt Madrides "Real", bet es vienmēr respektēšu savu pašreizējo klubu, kuram šajā sakarā būs pēdējais vārds."

"Tā ir tiesa, ka Pasaules kausā esmu spēlējis labi, bet nespēju nejust nožēlu par to, ka neiekļuvām finālā," Rodrigess turpināja. "Tā ir iespēja, kuras tik drīz var arī vairs nebūt. Sapņojām par aizkļūšanu tālāk, un tieši tādēļ raudāju, kad tikām izslēgti – tik liels bija mans sarūgtinājums par došanos prom. Bet tāds ir futbols."

Izmantotie resursi:
Real Madrid: James Rodrķguez: "Irķa al...


, 2014-07-12 18:29, pirms 10 gadiem
Ja Di maria iet projām uz MU,nav variantu,jāņem!!!
, 2014-07-12 19:02, pirms 10 gadiem
Monaco nopirka šo par 45miljoniem, pēc šī WC viņa cena ir tikai augusi, nezinu, vai real grib 80+ miljonus izmest par šo spēlētāju.
Domāju, ka pēc kādām 2 sezonam varētu Hamesu nopirkt.
, 2014-07-12 19:10, pirms 10 gadiem
Problem? rakstīja: Monaco nopirka šo par 45miljoniem, pēc šī WC viņa cena ir tikai augusi, nezinu, vai real grib 80+ miljonus izmest par šo spēlētāju.
Domāju, ka pēc kādām 2 sezonam varētu Hamesu nopirkt.
Real naudu kā tādu vispār neuztver, vienkārši kā vituālus cipariņus bankas kontā Tā kā Suarez uz Barsu un Di Maria iespējams prom, tad domāju Real arī gribēs pastiprināties
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-07-12 20:17, pirms 10 gadiem
elgars17 rakstīja: Labak lai paliek Monaco vel.
Kāpēc? Šajā PK pierādīja, ka ir gatavs spert nākamo soli savā karjerā. Kāpēc gaidīt?
, 2014-07-12 20:33, pirms 10 gadiem
Es arī ceru, ka viņš spēlēs RM!
, 2014-07-12 21:53, pirms 10 gadiem
JAMES , kur var nopirkt tavu krekli? atbrauc uz Maltas pilsētu atpūsties - nopirkšu!
, 2014-07-13 01:15, pirms 10 gadiem
Patikk shis speeleetajs !
"Almeria" futbolistu prieks pēc vārtu guvuma Sansevastjanā. Foto: Javier Etxezarreta/EPA/Scanpix

Basku komandas galotnēs izlaiž vadības un punktus cīņā par "La Liga" pirmo četrinieku

Spānijas "La Liga" meistarsacīkšu 31. kārtas cīņu galotnēs pārsvaru pazaudēja gan nesen Karaļa kausu ieguvusī Bilbao "Athletic", gan pirmo sešinieku noslēdzošā Sansevastjanas "Real Sociedad".
Oreljēna Čuamenī precīzā sitiena mirklis. Foto: Jaime Reina/AFP/Scanpix
2

Madrides "Real" un Barselonai darba uzvaras pirms sadursmēm ar milžiem

Spānijas čempiones titula atgūšanai turpina tuvoties Madrides "Real", šovakar izbraukumā pieveicot (1:0) Karaļa kausa izcīņas finālā spēlējušo "Mallorca".
Antuāns Grīzmans ar komandas biedriem. Foto: PanoramiC/Imago Images/Scanpix
1

Dovbikam 17. vārti "La Liga" sezonā, "Atlético" atspēlējas un revanšējas Žironai

Spānijas "La Liga" futbola meistarsacīkšu 31. kārtas ievadā vadošo komandu duelī Madrides "Atlético" jau ceturtajā minūtē nokļuva iedzinējos, taču atguvās un, pateicoties Antuāna Grīzmana diviem precīziem sitieniem, ar 3:1 pārspēja "Girona".