Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Velsas izlases galvenais treneris Gigss: "Beils spēj izturēt jebkādu kritiku"

Velsas izlases galvenais treneris Gigss: "Beils spēj izturēt jebkādu kritiku"
Gerets Beils. Foto: AFP/Scanpix

LETA--AFP. Velsas futbola valstsvienības spēlētājs Gerets Beils spēj izturēt jebkādu kritiku, kas seko viņa virzienā, uzskata šīs izlases galvenais treneris Raiens Gigss.

Pirmdien jau tika ziņots, ka pie Madrides "Real" komandas stūres stājas Zinedins Zidāns, kurš tādējādi nomainīja Sontjago Solari. Šāds notikumu pavērsiens nav tas labākais Beilam, jo abiem bijušas domstarpības, kad francūzis iepriekšējo reizi vadīja šo Spānijas grandu. Zidāns "Real" komandas galvenā trenera amatu pirmo reizi ieņēma no 2016.gada janvāra līdz 2018.gada vasarai, bet pēc trešā UEFA Čempionu līgas titula pēc kārtas viņš paziņoja par kluba pamešanu.

Beilam pie Solari šosezon neizdevās izkarot stabilu vietu "Real" sākumsastāvā, un spēles viņš regulāri sāka no rezervistu soliņa, turklāt arī vienības līdzjutēji, svilpdami un ūjinādami, neslēpa vilšanos par futbolista sniegumu. 29 gadus vecais velsietis šobrīd atkopjas no potītes traumas un ir gaidāms, ka laukumā viņš varētu atgriezties uz 2020.gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas spēli 24.martā pret Slovākiju.

"Gerets ir pieredzējis un augsta līmeņa spēlētājs," stāstīja Gigss. "Es sagaidu, ka viņš atgriezīsies un izdarīs to, ko viņš parasti izdara, dos pienesumu visiem. Kad Gerets spēlē Velsas izlasē, viņš atdod 100% un vairāk. Es negaidu no viņa neko citu. Viņš izlasē vienmēr ir fantastisks."

"Beils spēj izturēt kritiku. Kad tu esi lielā klubā, tev tas jāmāk. Katram ar to jāsadzīvo," noslēdza Gigss.

Beils "Real" komandu pārstāv kopš 2013.gada un kluba rindās ir atzīmējies ar 101 vārtiem 223 spēlēs. Tiesa, pēdējos gados vairākkārt bijušas runas, ka velsietis varētu atgriezties Anglijā.

Izmantotie resursi:
LETA


Brazīlijas izlases uzbrucējs Vinisiuss. Foto: Zumapress/Scanpix
25

Vinisiuss izplūst asarās un apgalvo, ka rasisma dēļ zaudē vēlmi spēlēt futbolu

Otrdien savstarpējo draudzības spēli aizvadīs Spānijas un Brazīlijas futbola izlases. Pirmsspēles preses konferencē Madrides "Real" uzbrucējam Vinisiusam tika uzdots jautājums par saskaršanos ar rasismu Spānijā. Brazīlijas futbolists, atbildot uz jautājumu, izplūda asarās un atklāja, ka zaudē motivāciju turpināt spēlēt.
Koke. Foto: Atlético de Madrid

Visu karjeru "Atletico" rindās pavadījušais kapteinis Koke pagarina līgumu

LETA. Spānijas futbola čempionātā "La Liga" šobrīd piekto vietu ieņemošā Madrides "Atletico" uz vēl vienu sezonu pagarinājusi līgumu ar vienības kapteini Horhi Resureksjonu Merodio jeb Koki.
Dani Alvess. Foto: AFP/Scanpix
2

Bijušais Brazīlijas un "Barcelona" futbolists Alvess pret drošības naudu atbrīvots no cietuma

LETA--AFP. Bijušais Brazīlijas futbola izlases spēlētājs Dani Alvess, gaidot pārsūdzēšanu, trešdien tika atbrīvots no apcietinājuma pret drošības naudu viena miljona eiro apmērām, pavēstīja Barselonas tiesa.