Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Autors: Ints Megnis

Trieciens "Barcelona": Svaress nespēlēs aptuveni četrus mēnešus

Trieciens "Barcelona": Svaress nespēlēs aptuveni četrus mēnešus
Luiss Svaress. Foto: Reuters/Scanpix

"Barcelona" futbola komandas Urugvajas uzbrucējam Luisam Svaresam svētdien veikta kājas operācija, kas liks izlaist aptuveni četrus mēnešus. Tas nozīmē, ka šosezon Svaress varētu laukumā arī vairs neatgriezties.

32 gadus vecais Svaress šosezon izcēlās ar 14 vārtiem 23 spēlēs, tomēr ceturtdien Spānijas Karaļa kausa pusfināla spēlē Saūda Arābijā pret "Atletico Madrid" saņēma triecienu pa kāju, atjaunojot agrāku traumu.

Kā svētdien pavēstīja "Barcelona" komanda, Svaresam veikta operācija un viņš izlaidīs aptuveni četrus mēnešus.

"Barcelona" pašlaik ir Spānijas čempionāta līdere, tomēr šosezon Svaress labi saspēlējies ar Lionelu Mesi, tāpēc viņa izkrišana vienībai ir liels zaudējums. Nacionālajā čempionātā viņš izcēlies ar 11 vārtiem un septiņām rezultatīvām piespēlēm.

Tāpat februāra beigās "Barcelona" sāks dalību UEFA Čempionu līgas izslēgšanas turnīrā, astotdaļfināla kārtā spēkojoties ar "Napoli".

Izmantotie resursi:
https://www.fcbarcelona.com/en/news...


, 2020-01-12 18:12, pirms 4 gadiem
Njā, Barselonā "jautrības" netrūkst. Vispirms ziņas par to, ka komanda beidzot gatava atlaist galveno treneri un tagad šis.
, 2020-01-12 18:38, pirms 4 gadiem
Ko nu? Pat uz CL play offu. Ne tikai La Liga.
, 2020-01-12 18:40, pirms 4 gadiem
M_Z rakstīja: Njā, Barselonā "jautrības" netrūkst. Vispirms ziņas par to, ka komanda beidzot gatava atlaist galveno treneri un tagad šis.
Paldies par šo komentāru!!! Ieguglēju - tiešām, īzskatās, ka beidzot barselonas līdzjutēju lūgšanas ir piepildījušās!!! Valverde prom, tas pavisam noteikti atspēko negatīvās emocijas par Suareza savainojumu, lai arī cik šī ziņa būtu nepatīkama un negaidīta

Kas tur ar ziemas transfēra logu? Varbūt vēl ir brīdis atgriezt Neimāru?
, 2020-01-12 18:49, pirms 4 gadiem
naakamajam vai pagaidu trenerim tas pat labumaa var naakt, ja presingaa piedaliisies nevis 8, bet 9 laukuma speeleetaaji. un Suaresam peec atgrieshanaas buus lielaaka motivaacija kapaat.
attieciibaa uz UCL - nedomaaju, ka taa ir liela probleema, ja vien Napoli buutiski neuzlabos savu sniegumu. tur ir pilniigs bardaks.
, 2020-01-12 19:02, pirms 4 gadiem
Xavi to wait until summer to replace Valverde as Barcelona manager
, 2020-01-12 19:07, pirms 4 gadiem
Waldini rakstīja: Paldies par šo komentāru!!! Ieguglēju - tiešām, īzskatās, ka beidzot barselonas līdzjutēju lūgšanas ir piepildījušās!!! Valverde prom, tas pavisam noteikti atspēko negatīvās emocijas par Suareza savainojumu, lai arī cik šī ziņa būtu nepatīkama un negaidīta

Kas tur ar ziemas transfēra logu? Varbūt vēl ir brīdis atgriezt Neimāru?
Hmm no kurienes info par Valverde, ka ir prom? it kā nekur tas nav rakstīts...
Kas attiecas uz Suarezu - no vienas puses slikti kā nekā viens no labākajiem smailes uzbrucējiem pasaulē - bet vismaz Perezam un Fati būs papildus iespējas. (ja vien Valverde paliekot nesāks spēlēt ar 4-4-2 vairāk izmantojot čilieti kā 3 nosacīto uzbrucēju)...
, 2020-01-12 19:26, pirms 4 gadiem
Spānijas Karaļa kausa pusfināla spēlē Saūda Arābijā pret "Atletico Madrid". Zaudējumi parasti ir traumatiski. Mums Dinamo šodien Majone.
, 2020-01-12 19:32, pirms 4 gadiem
Onka rakstīja: Hmm no kurienes info par Valverde, ka ir prom? it kā nekur tas nav rakstīts...
Kas attiecas uz Suarezu - no vienas puses slikti kā nekā viens no labākajiem smailes uzbrucējiem pasaulē - bet vismaz Perezam un Fati būs papildus iespējas. (ja vien Valverde paliekot nesāks spēlēt ar 4-4-2 vairāk izmantojot čilieti kā 3 nosacīto uzbrucēju)...
Vēl jau nav prom. Pagaidām tikai baumas, ka grib dabūt Xavi viņa vietā.
, 2020-01-12 19:33, pirms 4 gadiem
Tie, kas te ir Barcelonas fani, jūs tiešām gribat Xavi jau kā galveno treneri? Man liekas būs vēl lielākas auzas. Visu cieņu Xavi, bet nejau tik agri un ar tādu minimālu pieredzi.
, 2020-01-12 19:40, pirms 4 gadiem
Žēl gan...
, 2020-01-12 19:43, pirms 4 gadiem
prikulis5 rakstīja: Vēl jau nav prom. Pagaidām tikai baumas, ka grib dabūt Xavi viņa vietā.
Čavi tak jau ir pateicis ka nenāks ātrāk par jaunas sezonas sākumu :
https://www.mundodeportivo.com/futb...
tāpēc arī prasu no kurienes info ka Valverde ir prom...
, 2020-01-12 20:10, pirms 4 gadiem
denebs rakstīja: Žēl gan...
Čempionu līgai gan jau, ka ļoti vajadzīgs futbolists.
, 2020-01-12 20:14, pirms 4 gadiem
Real Athletico, tagad Spānijas Karaļa kausa fināls 0-0. Spēles pirmais puslaiks. Madrides derbijs. Traumu guva Svaress pret Athletico.
, 2020-01-12 20:48, pirms 4 gadiem
Matlss rakstīja: Tie, kas te ir Barcelonas fani, jūs tiešām gribat Xavi jau kā galveno treneri? Man liekas būs vēl lielākas auzas. Visu cieņu Xavi, bet nejau tik agri un ar tādu minimālu pieredzi.
Saproti, mēs esam tādā situācijā, ka esam gatavi pat paņemt Starkovu, lai tikai Valverde aizvāktos... un man par šo joku smiekli nenāk.
, 2020-01-12 22:46, pirms 4 gadiem
Kaa saka nelaime nenaak viena,Suares sezonas saakumaa bija labaa formaa.Tagad jaaskataas ko var ieguut transfeeru logaa,jo kaut kaa neticaas ka Perezs vismaz pagaidaam bauda lielu uzticiibu,bet Fati nu paaraak jauns veel.
, 2020-01-12 22:51, pirms 4 gadiem
Un ja par Xavi,tad vismaz es ceru ka vinjsh nepiekritiis Barto bandas piedaavaajumam,bet sagaidiis veeleeshanas naakamaa gada vasaraa un tad naaks uz Barcu.Jo man tas vairaak izskataas peec vadiibas veelmes nosleept savas neizdariibas aiz legjendas vaarda.
, 2020-01-12 23:15, pirms 4 gadiem
Onka rakstīja: Čavi tak jau ir pateicis ka nenāks ātrāk par jaunas sezonas sākumu :
https://www.mundodeportivo.com/futb...
tāpēc arī prasu no kurienes info ka Valverde ir prom...
tas jau faktiski ir noticis. tiek aktiivi mekleets aizstaajeejs, kas tostarp tiek dariits, lai pats Valverde atkaaptos un samazinaatu finansiaalos zaudeejumus. domaajams, shis nu par daudz buus arii vinjam.
starp kandidaatiem paraadiijies Pochetino - tas nu gan buutu pigors, veel viens espanyol treneris visticamaak gan, ka vinji speciaali baumas izplata un kuluaaros ir pavisam cits kandidaats.
, 2020-01-12 23:28, pirms 4 gadiem
555 rakstīja: tas jau faktiski ir noticis. tiek aktiivi mekleets aizstaajeejs, kas tostarp tiek dariits, lai pats Valverde atkaaptos un samazinaatu finansiaalos zaudeejumus. domaajams, shis nu par daudz buus arii vinjam.
starp kandidaatiem paraadiijies Pochetino - tas nu gan buutu pigors, veel viens espanyol treneris visticamaak gan, ka vinji speciaali baumas izplata un kuluaaros ir pavisam cits kandidaats.
Pochetino tak jau pats sen teica ka netrenees Barcu,deelj savas pieredzes ar Espanyol.
, 2020-01-12 23:34, pirms 4 gadiem
NilsK rakstīja: Pochetino tak jau pats sen teica ka netrenees Barcu,deelj savas pieredzes ar Espanyol.
RAC1 labs insaids, tiesa, Bartro ir paziistams ar miglas puushanu, arii apzinaatu
https://www.mundodeportivo.com/futb...
, 2020-01-13 08:14, pirms 4 gadiem
crosbijs87 rakstīja: Real Athletico, tagad Spānijas Karaļa kausa fināls 0-0. Spēles pirmais puslaiks. Madrides derbijs. Traumu guva Svaress pret Athletico.
Athletico? Nemēģini apvienot divus klubus!
"Almeria" futbolistu prieks pēc vārtu guvuma Sansevastjanā. Foto: Javier Etxezarreta/EPA/Scanpix

Basku komandas galotnēs izlaiž vadības un punktus cīņā par "La Liga" pirmo četrinieku

Spānijas "La Liga" meistarsacīkšu 31. kārtas cīņu galotnēs pārsvaru pazaudēja gan nesen Karaļa kausu ieguvusī Bilbao "Athletic", gan pirmo sešinieku noslēdzošā Sansevastjanas "Real Sociedad".
Oreljēna Čuamenī precīzā sitiena mirklis. Foto: Jaime Reina/AFP/Scanpix
2

Madrides "Real" un Barselonai darba uzvaras pirms sadursmēm ar milžiem

Spānijas čempiones titula atgūšanai turpina tuvoties Madrides "Real", šovakar izbraukumā pieveicot (1:0) Karaļa kausa izcīņas finālā spēlējušo "Mallorca".
Antuāns Grīzmans ar komandas biedriem. Foto: PanoramiC/Imago Images/Scanpix
1

Dovbikam 17. vārti "La Liga" sezonā, "Atlético" atspēlējas un revanšējas Žironai

Spānijas "La Liga" futbola meistarsacīkšu 31. kārtas ievadā vadošo komandu duelī Madrides "Atlético" jau ceturtajā minūtē nokļuva iedzinējos, taču atguvās un, pateicoties Antuāna Grīzmana diviem precīziem sitieniem, ar 3:1 pārspēja "Girona".