Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Madrides "Real" uzsāk tiesvedību pret Portugāles mediju saistībā ar Ronaldu lietu

Rolands Eliņš

Madrides "Real" uzsāk tiesvedību pret Portugāles mediju saistībā ar Ronaldu lietu
Krištianu Ronaldu. Foto: PA Images/Scanpix

Spānijas futbola grands Madrides „Real” savā mājaslapā paziņojis, ka uzsācis tiesvedības procesu pret Portugāles laikrakstu „Correio da Manha”, cenšoties panākt, lai tiktu atsaukta publikācija, kurā portugāļu medijs apgalvo, ka „Real” klubs licis Krištianu Ronaldu parakstīt konfidencialitātes līgumu ar Ketrinu Majorgu, kura apsūdz Ronaldu izvarošanā.

„ Madrides „Real” šodien var paziņot, ka klubs ir uzsācis tiesvedības procesu pret Portugāles laikrakstu „Correio da Manha” par tā publicētu kategoriski nepatieso informāciju ar mērķi nopietni iedragāt kluba reputāciju,” vēstīts „Real” mājaslapā.

„Klubam nav pilnīgi nekādas informācijas par notikumiem, kas aprakstīti publikācijā saistībā ar futbolistu Krištianu Ronaldu, līdz ar to klubam arī nebija nekādu iespēju veikt darbības sakarā ar notikumu, par kuru tas nebija informēts. „Real” ir pieprasījusi, lai minētais laikraksts pilnībā labotu izveidojušos situāciju.”

Portugāles medijs bija norādījis, ka „Real” 2009. gada otrajā pusē un 2010. gada sākumā bija informēta par apsūdzībām pret Ronaldu, kuru Madrides klubs 2009. gada vasarā bija ieguvis savā sastāvā par par 94 miljoniem eiro. Publikācijā norādīts, ka „Real” likusi Ronaldu parakstīt konfidencialitātes līgumu ar amerikānieti Ketrinu Majorga, kura apsūdzēja portugāļu superzvaigzni izvarošanā.

Majorga šoruden savas apsūdzības darījusi publiskas, un viņas advokāti iesnieguši prasību par konfidencialitātes līguma, kura esamību nenoliedz arī Ronaldu pārstāvji, atzīšanu par spēkā neesošu, jo tā parakstīšanas brīdī Majorga bijusi emocionāli nestabilā kondīcijā.

Nevadas varas iestādes ir atsākušas lietu par viņas iesniegumu 2009. gadā, un Nevadas štata policijas preses pārstāvis ASV medijiem norādījis, ka tiks meklēta iespēja aicināt Ronaldu uz interviju, taču pagaidām viņam nav piemērots nekāds oficiāls statuss šajā lietā.

Izmantotie resursi:
https://www.realmadrid.com/en/news/...
https://www.football-italia.net/129...

  -1 [+] [-]

, 2018-10-11 19:43, pirms 6 gadiem
Ļoti laicīgi Reals atbrīvojās no viņa, laikam zināja, ka sūdi briest.
Tagad nevarēs normāli spēlēt, jo galva būs piebāzta ar ctām lietām.

     [+] [-]

, 2018-10-11 20:16, pirms 6 gadiem
bac05 rakstīja: Ļoti laicīgi Reals atbrīvojās no viņa, laikam zināja, ka sūdi briest.
Tagad nevarēs normāli spēlēt, jo galva būs piebāzta ar ctām lietām.
Man liekas, ka Ronaldo, lai arī joprojām viens no labākajiem uzbrucējiem pasaulē, ir savā norietā, tā ka Real varbūt arī pareizi darīja, no viņa atbrīvodamies, taču ir viena liela bēda - vietā tad neko nenopirka. Un tagad jau cik spēles nav neviena, kas Real labā spētu gūt vārtus.

     [+] [-]

, 2018-10-12 08:49, pirms 6 gadiem
Nevajag murgot - REAL neatbrīvojās no Ronaldo, bet gan Ronaldo pieprasīja transfēru no REAL. Interesanti kā fakti tiek interpretēti.
Bet visa šī ''izvarošanas'' lieta ir maigi sakot aizdomīga.

     [+] [-]

, 2018-10-19 13:55, pirms 6 gadiem
bac05 rakstīja: Ļoti laicīgi Reals atbrīvojās no viņa, laikam zināja, ka sūdi briest.
Tagad nevarēs normāli spēlēt, jo galva būs piebāzta ar ctām lietām.
Ko? Kursh tur no kura aizgaaja...?