Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Zidāns pieprasa "Real Madrid" piederošā Ēdegora atgriešanos gadu pirms īres beigām

Agris Suveizda

Zidāns pieprasa "Real Madrid" piederošā Ēdegora atgriešanos gadu pirms īres beigām
Martins Ēdegors. Foto: Zumapress.com/Scanpix

Kā ziņo Spānijas mediji ar "Real Madrid" pietuvināto Marca priekšgalā, Madrides superkluba galvenais treneris Zinedins Zidāns ir pieprasījis vadībai, lai norvēģu uzbrūkošais pussargs Martins Ēdegors jau šovasar atgrieztos no īres "Real Sociedad".

Iepriekšējā vasarā Ēdegors uz Basku Zemi devās divus gadu ilgā īrē, un vēl pavasarī "Real Sociedad" vadība sacīja, ka ir pārliecināta par norvēģa palikšanu līdz pat īres līguma beigām. Tomēr Ēdegora sniegums pirmajā pilnvērtīgajā sezonā Spānijas čempionātā bija tik pārliecinošs, ka Zidāns nolēmis viņu atsaukt atpakaļ. Par to tika baumots jau iepriekš, ziņojot, ka lēmums tiks pieņemts pēc sezonas beigām, un pēc izkrišanas no Čempionu līgas Zidāns palicis pie sava – Ēdegoram jāatgriežas Madridē.

"Real Madrid" talantīgo norvēģi iegājās jau pirms pieciem gadiem, taču Spānijas čempionātā viņš Madrides kluba rindās ir aizvadījis tikai vienu maču – 2015. gada maijā pret "Getafe" (7:3), uz 32 minūtēm nomainot Krištianu Ronaldu. Divarpus gadus Ēdegors pavadīja īrē Nīderlandē, bet pēc ļoti labas sezonas "Vitesse" kreklā (35 spēlēs deviņi vārti) viņš uz diviem gadiem tika izīrēts "Real Sociedad". Ēdegors šosezon sāka 29 no 31 spēles, guva četrus vārtus un izdarīja sešas rezultatīvas piespēles. Norvēgijas izlasē 21 gadu vecā Ēdegora rēķinā ir 22 spēles un viens precīzs sitiens.

Kā raksta Marca, Ēdegora atgriešanās varētu nozīmēt to, ka kādam no pussargiem nāksies arī doties prom, jo Zidāns grasās norvēģim atvēlēt pietiekami lielu lomu rotācijā. Zidāna plānos ietilpstot gan Toni Kross, gan Kazemiru, madridieši cer uz Fedo Valverdes progresa turpināšanos, bet Lūkas Modriča un Isko liktenis pagaidām nav zināms – viņi vēlas palikt, tomēr klubs varētu vēlēties viņus pārdot.

Izmantotie resursi:
https://www.marca.com/en/football/r...

     [+] [-]

, 2020-08-12 08:32, pirms 4 gadiem
Nu ja, lai var sedate rezervistos

     [+] [-]

, 2020-08-12 08:32, pirms 4 gadiem
Nu ja, lai var sedet rezervistos