Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Gudjonsens negrasās pievienoties "Aston Villa"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Gudjonsens negrasās pievienoties "Aston Villa"
Eidurs Gudjonsens
Foto: AFP

Futbola kluba "Barcelona" uzbrucēja Eidura Gudjonsena aģents ir noliedzis, ka viņa klients interesējas par pievienošanos Premjerlīgas klubam „Aston Villa”.

Eidura Gudjonsena aģents ir viņa tēvs Arnors Gudjonsens. Viņš uzskata, ka Eiduram nav ne mazākās intereses par spēlēšanu Birmingemas klubā. Arnors nenoliedz, ka Eidurs vēlētos spēlēt Premjerlīgā, taču viņš uzskata, ka viņš vēlētos spēlēt kādā no spēcīgajiem Londonas vai Mančestras klubiem.

„Barcelona” kluba vadība jūnijā paziņoja, ka Gudjonsens var brīvi sākt meklēt sev jaunu darba vietu, jo klubs nav ieinteresēts viņa pakalpojumos. Izdzirdot šo informāciju, vairāki klubi uzsāka aktīvu Īslandes futbolista medīšanu, piemēram, "Panathinaikos", "Manchester City", "West Ham" un jau pieminētā "Aston Villa".

Eidura aģents arī uzsvēra, ka lai arī par viņa klientu ir diezgan liela interese, neviens nopietns piedāvājums šobrīd nav izdarīts. Savas karjeras laikā Gudjonsens ir spēlējis tādos klubos kā "Chelsea", "PSV", "Bolton". Īslandes izlases sastāvā futbolists ir aizvadījis jau 50 spēles un guvis 20 vārtus, kas ir jauns Īslandes rekords. Tāpat Gudjonsens ir iegājis Īslandes futbola vēsturē ar to, ka viņš ir vienīgais futbolists, kurš ir nācis uz maiņu, nomainot savu tēvu.

Izmantotie resursi:
skysports.com

  -1 [+] [-]

, 2008-07-11 18:53, pirms 16 gadiem
ej ta4 prom no barselona.. ja negribi delteet solinju...

     [+] [-]

, 2008-07-11 21:43, pirms 16 gadiem
Islandietis palaida savu iespeju velreiz pieradiit sevi ka vienu no top uzbrucejiem!!!