Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Peress par Zidānu: "Pasaulē labākais treneris ir atgriezies "Real""

Peress par Zidānu: "Pasaulē labākais treneris ir atgriezies "Real""
Zinedins Zidāns. Foto: Reuters/Scanpix

Spānijas superklubs Madrides "Real" šodien paziņoja par Santjago Solari atlaišanu no galvenā trenera amata un Zinedina Zidāna atgriešanos komandā. Pirmajās sarunās ar medijiem franču speciālists pastāstīja, kādēļ pieņēmis lēmumu atgriezties Madridē.

"Ir pienācis laiks sākt jaunu projektu. Tā būs aizraujoša ēra, un priekšgalā būs viens no mūsu lieliskajiem simboliem – Zinedins Zidāns. Pasaulē labākais treneris ir šeit. Paldies, Zizū, par lojalitāti un par šī leģendārā kluba veidošanu," norādīja "Real" prezidents Florentino Peress.

"Šī ir īpaša diena ikvienam. Esmu ļoti priecīgs, un tas ir pats galvenais. Esmu priecīgs atgriezties mājās. Domāju, vairs nav nekas piebilstams. Gribu strādāt un aizvest klubu līdz pozīcijai, kurā tas pelnījis atrasties. Tagad koncentrēšos rītdienas treniņam," pauda Zidāns, norādot, ka kopš šķiršanās tāpat cītīgi vērojis "Real". "Joprojām dzīvoju šeit."

"Aizgāju, jo man tas bija vajadzīgs. Spēlētājiem bija vajadzīgas pārmaiņas pēc uzvarām. Atgriezos, jo prezidents man piezvanīja. Mīlu gan viņu, gan klubu, tāpēc esmu šeit," rīcības motīvus skaidroja treneris. "Pēc astoņu mēnešu pauzes esmu gatavs atkal trenēt."

"Nekad neaizmirsīšu mūsu uzvaras, bet arī atceros, ka pagājušajā sezonā neuzvarējām Spānijas čempionātā un kausā. Tā dzīvē notiek – ir gan labās, gan sliktās lietas," sacīja Zidāns. "Nedomāju par pagātni. Ja domātu, nemaz neatgrieztos."

"Jā, man bija daudzi piedāvājumi, bet nevēlējos trenēt citus klubus," teica Zidāns, kurš atkal un atkal norādīja, ka koncentrējas atlikušajām 11 spēlēm, nevēloties runāt par Krištianu Ronaldu aiziešanu no komandas, par futbolistiem, kuri krita Solari nežēlastībā, par vasaras transfēru plāniem un citām lietām.

Izmantotie resursi:
https://www.marca.com/en/football/r...


Slēpts komentārs: oxa
, 2019-03-12 05:52, pirms 5 gadiem
Labākais trenneris 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Kad viņš trenēja real tad komandā bija labāki spēlētāji aizgāja viens Ronaldo
uzreiz rezultāti kritās
, 2019-03-12 07:20, pirms 5 gadiem
Ronaldo loma acīmredzot nav tikusi pietiekami novērtēta,viņam atrast pienācīgu aizstājēju man šķiet gandrīz nereāli. Nu Neimars varbūt
, 2019-03-12 08:34, pirms 5 gadiem
🙂🙂🙂...atļaušos paklusēt. Zidans pat nebūtu Top 10 ...
, 2019-03-12 08:44, pirms 5 gadiem
gircc rakstīja: 🙂🙂🙂...atļaušos paklusēt. Zidans pat nebūtu Top 10 ...
Ņemot vērā, cik daudz Zidans ir izcīnījis trofejas, tad ir saprotams, kāpēc Perez tā saka.
, 2019-03-12 08:46, pirms 5 gadiem
Nu tie par labāko treneri ir pieklājības vārdi.Paskatīsimies kā ies bez Ronaldo,bet tomēr jāatcerās,ka Real vienmēr spēlēs augstas klases spēlētāji.Tātad,viss trenera rokās,kā šo plastalīnu izveidos.
, 2019-03-12 09:15, pirms 5 gadiem
alguns rakstīja: Nu tie par labāko treneri ir pieklājības vārdi.Paskatīsimies kā ies bez Ronaldo,bet tomēr jāatcerās,ka Real vienmēr spēlēs augstas klases spēlētāji.Tātad,viss trenera rokās,kā šo plastalīnu izveidos.
Augstas klases spelētāji ir arī citur. Droši vien atslēga ir trenera darbs un komandas iekšējais klimats. Piemērs - MU ar Mourinju un Sulšēru. Taisni žēl, ka pēdējā kārtā pakāsa Arsenālam ...
, 2019-03-12 09:59, pirms 5 gadiem
Pilnīgi dabiski, ka kluba prezidents teiks, ka viņa rīcībā ir labākais treneris, vārtu guvējs, vārtusargs utt..
Kas attiecas uz Zidānu - viņa "valdīšanas" laiks nebija tik vienozīmgs Real - nebija lielu pirkumu, kluba zvaigznes pārmantotas no iepriekšējiem treneriem, viļņveidīgs sniegums (atcerēsimies, ka pēdējā sezonā diezgan pamatoti baumoja, ka Perezs atlaidīs Zidānu nesagaidot sezonas beigas, jo bija "izgāzies" līgā, Čeriševa dēļ izlidojis no kausa - protams tas viss pieklusa pēc izcīnītā ČL titula). No otras puses ar veiksmi vai nē tomēr 3 pēc kārtas ČL tituli runā paši par sevi, kā arī Zidāna laikā spīdēja tie spēlētāji, kas tagad ir palikuši nemanāmi (Isko, Asensio utt.)
Real (un tagad Zidāna) lielāka problēma ir tā, ka komandas kodols , kas izcīnija tos 3 titulus ir stipri novecojis - Ramos, Modrič, Marcelo, Benzema, CR (kas jau ir prom) visi ir pāri 30. arī Beilam un Krosam ir 29. Ir daudz jaunu talantīgi spēlētāji - bet nu agrāk Zidāns, līdzīgi kā Valverde īpaši daudz jaunajiem neuzticējās. tā kā pārmaiņas būs, gan jau zvaigžņu pirkumi arī (tikai kas būs pieejams tirgū?)
Un pirmais uzdevums minimums Zidānam būs neizgāzties no Top 3 La liga - savādāk supercopa varēs braukt uz ārzemēm Getafe spēlēt
, 2019-03-12 10:41, pirms 5 gadiem
Tas Peress gan ir jocīgs nosaukdams Zidanu par labāko. Tā kā būs interesanti pavērot komandas pārbūves procesu.Ja tāds vispār notiks.
, 2019-03-12 15:38, pirms 5 gadiem
gircc rakstīja: 🙂🙂🙂...atļaušos paklusēt. Zidans pat nebūtu Top 10 ...
nu tad pakluse...!!!
, 2019-03-12 22:53, pirms 5 gadiem
..trīs gados 3 CL nav slikts rezultāts, ņemot vērā, ka Mauram ir 2 CL kausi 15 gados un Pepam 2 astoņos
Brazīlijas izlases uzbrucējs Vinisiuss. Foto: Zumapress/Scanpix
25

Vinisiuss izplūst asarās un apgalvo, ka rasisma dēļ zaudē vēlmi spēlēt futbolu

Otrdien savstarpējo draudzības spēli aizvadīs Spānijas un Brazīlijas futbola izlases. Pirmsspēles preses konferencē Madrides "Real" uzbrucējam Vinisiusam tika uzdots jautājums par saskaršanos ar rasismu Spānijā. Brazīlijas futbolists, atbildot uz jautājumu, izplūda asarās un atklāja, ka zaudē motivāciju turpināt spēlēt.
Koke. Foto: Atlético de Madrid

Visu karjeru "Atletico" rindās pavadījušais kapteinis Koke pagarina līgumu

LETA. Spānijas futbola čempionātā "La Liga" šobrīd piekto vietu ieņemošā Madrides "Atletico" uz vēl vienu sezonu pagarinājusi līgumu ar vienības kapteini Horhi Resureksjonu Merodio jeb Koki.
Dani Alvess. Foto: AFP/Scanpix
2

Bijušais Brazīlijas un "Barcelona" futbolists Alvess pret drošības naudu atbrīvots no cietuma

LETA--AFP. Bijušais Brazīlijas futbola izlases spēlētājs Dani Alvess, gaidot pārsūdzēšanu, trešdien tika atbrīvots no apcietinājuma pret drošības naudu viena miljona eiro apmērām, pavēstīja Barselonas tiesa.