Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Simeone: "Zaudējums nebija tik slikts, jo "Valencia" un "Sevilla" spēlēja neizšķirti"

Simeone: "Zaudējums nebija tik slikts, jo "Valencia" un "Sevilla" spēlēja neizšķirti"
Djego Simeone
Foto: AP/Scanpix

Vakar Spānijas futbola čempionāta spēlē negaidītu neveiksmi piedzīvoja Madrides "Atletico", kas viesos ar 1:2 zaudēja "Real Sociedad".

"Šī neveiksme nebija tik slikta, jo "Valencia" un "Sevilla" tajā pašā laikā nospēlēja neizšķirti. Spēle bija ļoti intensīva, tās laikā bija daudzi pavērsieni," uz maču atskatījās "Atletico" galvenais treneris Djēgo Simeone.

Otrā puslaika sākumā, kad rezultāts bija neizšķirts 1:1, "Atletico" aizsargs Giljerme Sikeira īsā laikā nopelnīja divas dzeltenās kartītes un atstāja viesus mazākumā. Simeone gan nevēlējās vainot brazīliešu futbolistu komandas zaudējumā – argentīniešu speciālists norādīja, ka tik intensīvā spēlē šādi gadījumi nav pārsteigums.

"Spēli sākām labi un ar skaidru rīcības plānu, taču "Real Sociedad" ātri panāca izlīdzinājumu, un otrais puslaiks jau noritēja pretējā gultnē. Sikeiras noraidījums mūs nostādīja neērtā situācijā pret pretinieku, kuram jau tāpat ir daudz ambīciju. Tā vienkārši nebija laba diena mūsu komandai," sacīja "Atletico" vārtsargs Migels Anhels Moija.

"Komandai vienmēr ir vēlme nospēlēt labi, bet dažreiz futbolā viss nenotiek tā, kā plānots. Esot mazākumā praktiski visu otro puslaiku, mēs vairāk centāmies aizsargāties. Viņiem izdevās gūt vārtus ar labu centrējumu un labu sitienu," piebilda Moija.

Izmantotie resursi:
MARCA - Diario online lķder en información...

     [+] [-]

, 2014-11-10 16:11, pirms 9 gadiem
Lkm šogad viņiem tikai ceļa zīme uz ČL apmierina.

     [+] [-]

, 2014-11-10 19:50, pirms 9 gadiem
echus rakstīja: Lkm šogad viņiem tikai ceļa zīme uz ČL apmierina.
nē, maldies