Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Mesi noliedz, ka domā par pāreju uz "Inter" un ka samaksājis Ronaldinju drošības naudu

Rolands Eliņš

Mesi noliedz, ka domā par pāreju uz "Inter" un ka samaksājis Ronaldinju drošības naudu
Lionels Mesi. Foto: AP/Scanpix

Argentīnas futbolists Lionels Mesi savā „Instagram” profilā noliedzis uzreiz divas izplatītās ziņas par sevi. Par „viltus ziņu” viņš nosaucis gan savu pievienošanos Milānas „Inter”, gan to, ka būtu samaksājis 1.3 miljonus eiro vērto drošības naudu par Ronaldinju atbrīvošanu no Paragvajas cietuma.

ASV sporta medijs „TNT Sports” vakar publicēja materiālus, kas saistīti ar futbola superzvaigzni Lionelu Mesi, un par tiem informēja arī savos sociālajos tīklos. Dažādu mērogu baumas par futbola zvaigžņu iespējamo komandu maiņu nav nekāds retums, un arī Mesi sakarā tādas ir grūti saskaitīt, taču šoreiz Argentīnas futbolists izvēlējās sniegt savu novērtējumu.

Mesi savā „Instagram” profilā ievietoja ekrānšāviņu ar „TNT Sports” ziņoto un norādīja, ka tās ir „Fake News” jeb viltus ziņas. Viņš atzīmēja, ka to domā gan par runām par savu pāreju uz Milānas „Inter”, gan par to, ka viņš būtu veicis drošības naudas iemaksu par bijušā brazīliešu futbolista un sava komandas biedra Ronaldinju atbrīvošanu no Paragvajas cietuma.

Runas par Mesi sekošanu Krištianu Ronaldu piemēram un pārcelšanos no Spānijas uz Itāliju gan aizsākās Itālijā, kur bijušais Milānas „Inter” prezidents Masimo Morati izteicās cerīgi par šādu iespēju. Šādu scenāriju nesen publiski komentēja arī „La Liga” prezidents Havjers Tevass.

Savukārt Ronaldinju no Paragvajas cietuma tika atbrīvots nedēļas pirmajā pusē, un viņam tagad noteikts mājas arests. Viņš un viņa brālis tika apcietināti par ieceļošanu valstī ar viltotām pasēm, un viņu sākotnējais pieteikums atbrīvošanai no cietuma tika noraidīts, nosakot augstu drošības naudu (1.3 miljonus eiro). Šī drošības nauda gan visai ātri uzradās, radot spekulācijas par tās patieso izcelsmi, un tika runāts, ka šeit iesaistījies Mesi, taču viņš pats to tagad kategoriski noliedzis.

Izmantotie resursi:
https://www.goal.com/en/news/fake-n...

     [+] [-]

, 2020-04-10 12:18, pirms 4 gadiem
Protams, ka nekur neies, jo baidās, ka kaut kas var nesanākt.

     [+] [-]

, 2020-04-10 13:23, pirms 4 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Protams, ka nekur neies, jo baidās, ka kaut kas var nesanākt.
Kas viņam var nesanākt?
Ja kāds ir iedomājies, ka Messi arī šajā vecumā spēlēs, kā savos 25 gados, tad tā jau ir katra paša problēma, un nevis Messi.
Viņam viss jau ir sanācis, un nekas vairs nevienam nav jāpierāda.

     [+] [-]

, 2020-04-10 14:41, pirms 4 gadiem
Kāpēc lai viņš maksātu drošības naudu? kāpēc, ja viņš to gribētu, viņš to nevarētu darīt? Kāpēc Ronaldiņjo vajadzēja ceļot ar svešu pasi?