Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Mourinju: "Man nevajadzēja bakstīt acī "Barcelona" trenerim Vilanovam"

Mourinju: "Man nevajadzēja bakstīt acī "Barcelona" trenerim Vilanovam"
Žuzē Mourinju
Foto: AP/Scanpix

Spānijas futbola kluba Madrides "Real" galvenais treneris Žuzē Mourinju pēc pārbaudes spēles pret "Milan" (5:1) izteica nožēlu, ka īsi pirms jaunās sezonas sākuma liela daļa spēlētāju dosies uz savām izlasēm un nevarēs turpināt gatavošanos klubā. Tāpat Mourinju sacīja, ka viņš rīkojies nepareizi, kādā no savstarpējām spēlēm ar pirkstu iebakstot acī tobrīdējam Hosepa Gvardiolas asistentam Tito Vilanovam, kurš nu kļuvis par "Barcelona" galveno treneri.

"Protams, ka man to nevajadzēja darīt to, ko izdarīju. Jebkurā gadījumā tam incidentam apakšā bija vesels stāsts, kas man lika nedaudz zaudēt kontroli. Taču tas, kurš šajā situācijā kļūdījās, biju es, un veltu daudz uzmanības tam, lai mani spēlētāji turpinātu koncentrēties spēlei un kontrolētu savas emocijas," preses konferencē notikušo incidentu komentēja Mourinju. "Starp mani un Tito nav nekādu problēmu. Nākamajās spēlēs normāli sasveicinājāmies viens ar otru. Par laimi, šis stāsts ir beidzies, un mums tikai jācenšas izvairīties no šādiem gadījumiem nākotnē."

"Pagājušajā sezonā zaudējām superkausa finālā un līgā uzstādījām gūto punktu rekordu, Nedomāju, ka tas ietekmē sezonu. Centīsimies iegūt trofeju, tāpat kā centīsies "Barcelona", taču visi zinām, ka spēlējam četros dažādos turnīros un ka tas ir visnesvarīgākais," Mourinju sacīja par augusta beigās gaidāmo Spānijas superkausa finālu, kurā divās spēlēs vajadzēs tikties ar niknāko ienaidnieci "Barcelona". "Daudz svarīgāka ir spēle pret Valensiju [nākamnedēļ, Spānijas čempionāta 1.kārtā - A.S.], un tas ir ļoti slikti, ka sestdien spēlētāji dosies uz savām izlasēm un tik kritiskā nedēļā nevarēs būt kopā ar mums. Spānija spēlēs pret Kostariku, Vācija - pret Argentīnu...klubi ir vissvarīgākie."

Tāpat Mourinju komentēja jaunbagātnieku PSG un Mančestras "City" aktivitātes darījumu tirgū: "Tie ir divi lieli projekti ar lieliskiem spēlētājiem. Kad tev ir nauda, tu vari to tērēt. Tie ir divi ekonomiskie superspēki. Bet Madrides "Real" ekonomiskajā ziņā ir ļoti spēcīgs, un lielo ienākumu dēļ mums nebūs problēmu, kad stāsies spēkā finansiālais "Fair Play"." Jāatzīmē, ka "Real" savā mājaslapā paziņojis par Serhio Kanalesa nonākšanu "Valencia" īpašumā. Kanaless pirms gada tika izīrēts uz divām sezonām ar iespēju pēc tam iegādāties viņu savā īpašumā. Lai arī Kanaless savainojumu dēļ aizvadītajā sezonā piedalījās tikai 11 Spānijas čempionāta spēlēs, "Valencia" šo iespēju izmantoja jau šovasar. Darījumā gan ir iekļauta opcija, ka "Real" par konkrētu summu varēs atpirkt Kanalesu.

Spānijas čempionāta jaunā sezona sāksies jau nākamnedēļ. Pašreizējā čempione Madrides "Real" titula aizstāvēšanu sāks svētdien, kad savā laukumā uzņems Spānijas trešo spēcīgāko klubu "Valencia". Savukārt "Barcelona", arī svētdien, mājās tiksies ar "Real Sociedad". Spānijas superkausa mači tiks aizvadīti 23. un 29.augustā - pirmā spēle notiks Barselonā.

Izmantotie resursi:
Real Madrid C.F. - Web Oficial | Official Web Site


, 2012-08-09 14:58, pirms 12 gadiem
Tas tik būtu, vēl TSO beigtu būt trollis, un kļūtu par paraugu arī kā cilvēks. Bez šaubām labākais treneris pasaulē.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-08-09 16:35, pirms 12 gadiem
tā neko sev cieņa,veselu gadu viņam vajadzēja,lai saprastu ka rīkojās stulbi
P.S.kopā ar Kanalesu uz Valencia arī Gago pārcēlies,bet nu šie abi darījumi jau kādu mēnesi ja ne vairāk ir oficiāli zināmi
, 2012-08-09 16:46, pirms 12 gadiem
Phe, Maurs kā trollis ir daudz labāks. Vismaz viens, kurš izceļas uz pelēko mūžam korekto viduvējību fona. OK šitās runas ir sīkums, bet es ceru, ka viņš to nedomā nopietni
, 2012-08-09 16:54, pirms 12 gadiem
Lai veicas Madridei jaunajā sezonā! Domāju Žozē un Tito vairs nekonfliktēs.
, 2012-08-09 17:07, pirms 12 gadiem
Nu tad jāturpina pagājušosezon iesāktais, jāņem La Liga un arī ČL beidzot pēc iga laika vajadzētu tikt finālā. Kas tās tomēr bija par emocijām...
, 2012-08-09 19:17, pirms 12 gadiem
TSO un Tito stāv pāri tādiem incidentiem. Patīkami, ka arī TSO atzīst savas kļūdas. Tas viņa mundieri padara tikai spožāku.
, 2012-08-10 02:19, pirms 12 gadiem
Altemix rakstīja: Lai veicas Madridei jaunajā sezonā! Domāju Žozē un Tito vairs nekonfliktēs.
sākam no nulles kā parasti,cerams,ka sezonas beigās Tu mani apsveiksi nevis es tevi
"Granada" futbolistu prieki. Foto: Ander Gillenea/AFP/Scanpix

Karaļa kausa ieguvēja Bilbao cīņā par Čempionu līgu turpina šķērdēt punktus

Pēc Spānijas futbola meistarsacīkšu 32. kārtas pirmās spēles atbrīvotāk elpot var "Girona" un Madrides "Atlético", kuru tuvākā sekotāja sacīkstē par UEFA Čempionu līgas četrinieku Bilbao "Athletic" savā laukumā nespēja pieveikt pastarīti "Granadu" – 1:1.
"Almeria" futbolistu prieks pēc vārtu guvuma Sansevastjanā. Foto: Javier Etxezarreta/EPA/Scanpix

Basku komandas galotnēs izlaiž vadības un punktus cīņā par "La Liga" pirmo četrinieku

Spānijas "La Liga" meistarsacīkšu 31. kārtas cīņu galotnēs pārsvaru pazaudēja gan nesen Karaļa kausu ieguvusī Bilbao "Athletic", gan pirmo sešinieku noslēdzošā Sansevastjanas "Real Sociedad".
Oreljēna Čuamenī precīzā sitiena mirklis. Foto: Jaime Reina/AFP/Scanpix
2

Madrides "Real" un Barselonai darba uzvaras pirms sadursmēm ar milžiem

Spānijas čempiones titula atgūšanai turpina tuvoties Madrides "Real", šovakar izbraukumā pieveicot (1:0) Karaļa kausa izcīņas finālā spēlējušo "Mallorca".