Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Medijs: "Real" pagarinās līgumu ar Ramosu vēl uz vienu gadu

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Medijs: "Real" pagarinās līgumu ar Ramosu vēl uz vienu gadu
Serhio Ramoss. Foto: EPA/Scanpix

Spānijas medijs "As" ziņo, ka "La Liga" grands Madrides "Real" ar savu ilggadējo aizsargu Serhio Ramosu vienosies par līguma pagarināšanu vēl uz vienu gadu. Līdzšinējais līgums starp Eiropas titulētāko klubu un 34 gadus veco Ramosu ir spēkā līdz 2021. gada 30. jūnijam.

Abas puses pie sarunu galda attiecībā par līguma pagarināšanu gan vēl nav sēdušās, tomēr Ramoss pēc februāra beigās notikušā UEFA Čempionu līgas astotdaļfināla pirmā mača ar Mančestras "City" apliecināja savu uzticību Karaliskajam klubam, apslāpējot spekulācijas par futbolista pārcelšanos uz Ķīnu, kur tam esot piesolīts maksāt 35 miljonus eiro sezonā.

"Šobrīd abas puses nesteidzas ar lēmumu pieņemšanu, tomēr esmu atvērts kluba ["Real"] piedāvājumiem. Nekad neesmu pieprasījis divu, trīs vai četru gadu līgumus - saprotu, ka pēc noteikta vecuma sasniegšanas klubs vēlas slēgt līgumus ar mazākiem termiņiem," komentēja Ramoss.

Madrides "Real" turpinot piekopt taktiku, pēc 30 gadu vecuma sasniegšanas saviem futbolistiem vairs nepiedāvājot ilgtermiņa līguma pagarinājumus, un tādējādi saglabājot konkurētspējīgu sastāvu. Par Ramosa aizvietotāju nākotnē tiek uzskatīts Leipcigas "RasenBallsport" aizsargs Dajots Upamekano.

Ramoss iepriekš izteicās, ka Madridē vēlētos noslēgt spēlētāja karjeru. "Real" vienībai seviljietis pievienojās 19 gadu vecumā 2005. gadā, 640 spēļu laikā atzīmējoties ar 91 rezultatīvu raidījumu, taču šajā laika periodā arī sakrājot 26 sarkanās kartītes.

Spānijas čempionāta cīņas atsāksies nākamajā nedēļas nogalē. Pašreiz otrajā vietā kopvērtējumā esošā Madrides "Real" 28. kārtas ietvaros 14. jūnijā uzņems "Eibar".

Izmantotie avoti:
https://as.com/futbol/2020/06/09/pr...