Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Torress paziņo, ka pēc sezonas pametīs Madrides "Atletico"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Torress paziņo, ka pēc sezonas pametīs Madrides "Atletico"
Fernando Torress
Foto: EPA/Scanpix

Spāņu uzbrucējs Fernando Torress paziņojis, ka pēc sezonas pametīs Madrides "Atletico" un meklēs klubu, kurā viņam būs lielāka loma.

"Kopš desmit gadu vecuma allaž domāju, ka visu karjeru pavadīšu Madrides "Atletico", tomēr dzīvē tā nenotiek. Pēc sezonas pametīšu klubu. Tas nebija viegls lēmums," teica 34 gadus vecais Fernando Torress. "Ir pienācis īstais laiks, jo mana loma komandā nav liela, bet gribu turpināt spēlēt. Ir smagi atvadīties otro reizi, jo gribēju kurpes uz nagliņas uzkārt tieši šeit, taču gribu turpināt spēlēt divus, trīs, varbūt piecus gadus."

Torress dzimto klubu pirmoreiz pameta 2007. gadā, kad pievienojās Anglijas Premjerlīgas klubam "Liverpool". Pirmajā sezonā viņš izcēlās ar 24 vārtu guvumiem, un arī turpinājumā spānis bija viens no līgas stabilākajiem uzbrucējiem. Tomēr situācija mainījās, kad viņu par 60 miljoniem iegādājās Londonas "Chelsea" – jaunā kluba rindās Torress ne reizi neguva vairāk par astoņiem vārtiem.

Pēcāk viņu iegādājās "AC Milan", tomēr Itālijā Torress aizvadīja tikai pusi sezonas, līdz tika izīrēts Madrides "Atletico", kas vēlāk ar uzbrucēju parakstīja pilnvērtīgu līgumu. Ja vēl pagājušajā sezonā uzbrucējs bija stabils rotācijas spēlētājs, tad šajā sezonā viņa minūtes sarukušas līdz minimumam, jo priekšā ir tādi spēlētāji kā Antuāns Grīzmans un Djēgu Kosta.

Torress allaž uzsvēris, ka viņa sapnis būtu kopā ar Madrides "Atletico" izcīnīt kādu trofeju. Spānijas čempionātā "Barcelona" ir netveramā attālumā, bet UEFA Eiropas līgā "Atletico" ir tuvu pusfinālam. Pirmajā mačā izdevās ar 2:0 pieveikt Lisabonas "Sporting", atbildes duelis notiks ceturtdien.

Kopā ar Spānijas izlasi Torress divas reizes ir kļuvis par Eiropas čempionu, 2010. gadā triumfējot arī Pasaules kausā. 2008. gada Eiropas čempionātā uzbrucējs tika atzīts par fināla labāko spēlētāju, bet pēc četriem gadiem Torress kļuva par turnīra rezultatīvāko futbolistu.

Izmantotie resursi:
marca.com

  +1 [+] [-]

, 2018-04-09 16:36, pirms 6 gadiem
ASV vai Ķīna?

  +1 [+] [-]

, 2018-04-09 16:38, pirms 6 gadiem
Madrides Atletico kreklā tā viņš pēdējās sezonas pa lielam arī neuzspēlēja. Šad tad iznāca uz maiņu un viss. Būs labāk gan klubam, gan pašam spēlētājam. Ja dosies gan uz pieminēto ASV vai Ķīnu, tad tiks pie spēlēšanas un pie lielā piķa.

     [+] [-]

, 2018-04-09 16:39, pirms 6 gadiem
Žēl, kādreiz bija man mīļš spēlētājs, bet nu mīņājās pa mēsliem..

     [+] [-]

, 2018-04-09 20:26, pirms 6 gadiem
Nu, laba iespēja pacelt EL ar Atlētiem, reāli spēcīgākie, bet futbols ir futbols, es, personīgi, par Lazio!

     [+] [-]

, 2018-04-09 21:45, pirms 6 gadiem
Senjora juve nopirks