Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

"Atletico" plāno piemērot Grīzmanam 200 tūkstošu sodu par neierašanos uz treniņu

"Atletico" plāno piemērot Grīzmanam 200 tūkstošu sodu par neierašanos uz treniņu
Antuāns Grīzmans. Foto: AFP/Scanpix

Spānijas klubiem Madrides "Atletico" un "Barcelona" joprojām nav izdevies panākt vienošanos par uzbrucēja Antuāna Grīzmana pāreju. Francūzis negrasās pievienoties vicečempionu treniņiem, tādējādi pārkāpjot līguma nosacījumus.

"Atletico" publiski uzaicināja Grīzmanu svētdien pievienoties komandas biedriem, lai dotos uz pirmssezonas nometni kluba bāzē. Tomēr 28 gadus futbolists neieradās, un, lai gan tas nav nekāds pārsteigums, viņš tāpat saniknojis kluba vadību. Jau tuvākajā laikā Grīzmanam tiks piemērots maksimālais sods, kas ierakstīts līgumā – 200 tūkstoši eiro.

Francūzim gan vēl ir dots laiks, lai pārdomātu – viņa līgumā iekļauts punkts par 30 dienas ilgu atpūtu pēc sezonas beigām. Pēdējo maču viņš aizvadīja 11. jūnijā Francijas valstsvienības rindās, tādējādi Grīzmanam dotas trīs dienas, lai pārsteidzoši parādītos uz "Atletico" treniņu.

"Barcelona" ir pārliecināta, ka sarunas par Grīzmana pāreju tiks nokārtotas šonedēļ, bet "Atletico" negrasās atkāpties no savas pozīcijas. Mēneša ievadā uzbrucēja izpirkuma summa no 200 miljoniem noslīdēja līdz 120 miljoniem, un tika prognozēts, ka "Barcelona" uzreiz norēķināsies. Tomēr Katalonijas klubs vilcinās, mēģinot piespiest "Atletico" pieņemt piedāvājumu, kas paredz maksāšanu pa daļām.

Madrides vienības akmenī iekaltā pozīcija varētu būt skaidrojama ar runām, ka Grīzmans esot jau martā parakstījis vienošanos ar "Barcelona". Skaidrs, ka šāds gājiens pamatīgi sadusmojis "Atletico" vadību.

Grīzmanu "Atletico" rindās vairs negaida – viņa septītais numurs jau nodots portugālim Žuau Fēliksam, kurš nule tika iegādāts par 126 miljoniem eiro no Lisabonas "Benfica". Viņa iepazīstināšana ar plašāku publiku paredzēta pirmdien.

Izmantotie resursi:
https://global.espn.com/football/so...


, 2019-07-08 14:40, pirms 5 gadiem
Ja 28 gadus jau nav ieradies,tad nedomāju, ka vispār atnāks...
, 2019-07-08 14:43, pirms 5 gadiem
" Tomēr 28 gadus futbolists neieradās, un, lai gan tas nav nekāds pārsteigums, viņš tāpat saniknojis kluba vadību." Abrīnojama Atletico pacietība, 28 gadus uz treniņiem džeks nenāk.
, 2019-07-08 15:27, pirms 5 gadiem
You talkin' about practice?
, 2019-07-08 15:45, pirms 5 gadiem
Vispār runā ka Grīzmans nemaz nedomā ierasties un pats izpirks savu līgumu.
, 2019-07-08 16:44, pirms 5 gadiem
emgape rakstīja: You talkin' about practice?
deeeem, tieši vakar atcerējos un skatījos, i oriģinālu, i otro reizi vēlāk Plus vēl karjeras hailaitus.
Džūds Belingems pret Ilkaju Gindoanu un Žilu Kundē. Foto: AFP/Scanpix
9

''Real'' divreiz atspēlējas El Clasico, Belingems izrauj uzvaru un pietuvo titulam

Spānijas ''La Liga'' čempionāta 32. kārtā Madrides ''Real'' divreiz atspēlējās un izcīnīja uzvaru El Clasico pār ''Barcelona'' – 3:2. Uzvaras vārtus kompensācijas laikā guva Džūds Belingems.
Artems Dovbiks (pa labi) pēc vārtu guvuma. Foto: David Borrat/EPA/Scanpix
2

Dovbiks nostiprinās snaiperu listes augšgalā, Žirona – kopvērtējuma pirmajā trijniekā

Spānijas futbola meistarsacīkstēs "Girona" sasniegusi četru uzvaru virkni savā laukumā notikušajās spēlēs, šovakar satriecot (4:1) Kadisas vienību.
"Granada" futbolistu prieki. Foto: Ander Gillenea/AFP/Scanpix

Karaļa kausa ieguvēja Bilbao cīņā par Čempionu līgu turpina šķērdēt punktus

Pēc Spānijas futbola meistarsacīkšu 32. kārtas pirmās spēles atbrīvotāk elpot var "Girona" un Madrides "Atlético", kuru tuvākā sekotāja sacīkstē par UEFA Čempionu līgas četrinieku Bilbao "Athletic" savā laukumā nespēja pieveikt pastarīti "Granadu" – 1:1.