Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Kannavaro būs gatavs sezonas sākumam

Kannavaro būs gatavs sezonas sākumam
Fabio Kannavaro
Foto: AFP

"Es strādāju kopā ar fizioterapeitiem, un mana atlabšana no traumas norisinās veiksmīgi. Varēšu piedalīties pirmssezonas treniņnometnēs," šodien Spānijas laikrakstam "Marca" atklāja Itālijas izlases un "Real Madrid" aizsardzības balsts Fabio Kannavaro.

Itāļu futbolists Eiropas čempionāta sagatavošanās posmā pamanījās salauzt potīti, un savai valstij neveiksmīgo "Euro 2008" finālturnīru Kannavaro nācās izlaist. Kā sarunā ar spāņu laikrakstu "Marca" atklāja pats futbolists, šī trauma netraucēs viņam pilnvērtīgi sagatavoties Spānijas "La Liga" jaunajai sezonai.

"Es strādāju kopā ar fizioterapeitiem, un mana atlabšana no traumas norisinās veiksmīgi. Es saviem komandas biedriem pievienošos Agarvē, lai kopā ar tiem sagatavotos sezonai. Grūti pateikt, vai uzreiz izdosies ieiet treniņu procesā, un trenēties tajā pašā ritmā kā pārējie spēlētāji, bet šobrīd es jūtos labi. Man tiešām ir paveicies ar tik veiksmīgu atlabšanu," tā Kannavaro.

"Biju priecīgs, kad Spānija uzvarēja Eiropas čempionātā. Viņi spēlēja tiešām labi un bija pelnījuši uzvarēt, lai gan šeit Itālijā mēs sakām, ka Spānija uzvarēja visas spēles izņemot to vienu pret mums. Bet viņi parādīja labu futbolu, un man ir prieks par saviem komandas biedriem. Tagad "Real Madrid" sastāvā ir gan Eiropas, gan Pasaules čempioni - tas ir lieliski!" atzina par Berlīnes mūri dēvētais futbolists.

Pievēršoties klubu futbolam, Kannavaro paziņoja, ka nākamsezon cer papildināt savu medaļu krājumu: "Mēs esam uzvarējuši pēdējās divās "La Liga" sezonās, kas nozīmē, ka darbs norit pareizajā virzienā. Tagad mums ir jāsāk ticēt, ka varam uzvarēt arī Čempionu Līgā. Es domāju, ka tas ir katra spēlētāja mērķis, un mēs esam gatavi smagi strādāt lai to sasniegtu. Man nekad nav izdevies uzvarēt šajā turnīrā, bet es zinu cik priecīgs es būtu, ja man tas izdotos. Mums ir laba komanda, un pagājušajā sezonā mēs to pierādījām, kad vislaik turējāmies tabulas augšgalā. Komanda rādījā stabilu sniegumu un ar laiku kļūs tikai stiprāka. Tagad vēlamies uzvarēt Eiropā, cerams veiksme stāvēs mūsu pusē."

Centra aizsargs teju visu vasaru ir bijis spiests pavadīt uz kruķiem, un šobrīd ir noilgojies atkal uzspēlēt futbolu: "Man pietrūkst kontakta ar bumbu. Nācās izlaist Eiropas čempionātu, un esmu nocieties atkal spēlēt." Jautāts par nākotnes plāniem, Kannavaro atbildēja, ka uz mājām Itālijā tuvākajā laikā negrasās pārcelties: "Šobrīd es domāju par to, kā izpildīt savu līgumu ar "Real Madrid". Man patīk gan komanda, gan šī pilsēta. Bērni šeit mācās skolā, un viņi te ir laimīgi. Klubam ir lieli plāni, kā arī var just fanu pozitīvo attieksmi pret futbolistiem. Laiks rādīs, kad es pielikšu punktu savai karjerai, bet šobrīd es palieku kopā ar "Real". Vēlos uzvarēt!"

Izmantotie resursi:
goal.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-07-08 00:06, pirms 16 gadiem
wilios rakstīja: VELU TEV VEIKSMI

Tev arī!

     [+] [-]

, 2008-07-08 00:10, pirms 16 gadiem
Jā, nu cerams, ka līdz sezonas sākumam būs jau ieskrējies
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-07-08 10:56, pirms 16 gadiem
Nu lai čalim veicas un patiešām var piekrist viņa teiktajam par Spānijas uzvarām.