Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Azārs: "Nav noslēpums, ka par "Real" sapņoju jau kopš bērnības"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Azārs: "Nav noslēpums, ka par "Real" sapņoju jau kopš bērnības"
Edens Azārs. Foto: AFP/Scanpix

Londonas "Chelsea" ilggadējais līderis Edens Azārs oficiāli kļuvis par Madrides "Real" futbolistu, parakstot piecu gadu līgumu. Pārejas summa ar bonusiem var sasniegt 147 miljonus eiro. Beļģu uzbrucējs pauda, ka par pievienošanos karaliskajai komandai sapņojis jau ilgi.

"Tagad jūs visi esat uzzinājuši, ka pievienošos Madrides "Real". Nav noslēpums, ka šajā komandā gribēju spēlēt kopš bērnības. Centos šajā grūtajā periodā nenovērst savu un komandas biedru uzmanību, ņemot vērā spekulācijas un lielo mediju uzmanību pēdējo sešu mēnešu laikā," pauda Azārs.

"Ceru, ka saprotat, ka man bija jādodas tālāk – tieši tāpat kā tas jādara jums pašiem, ja rodas izdevība sekot sapņiem," Londonas vienības līdzjutējiem teica uzbrucējs. "Došanās prom no "Chelsea" – tas ir lielākais un smagākais lēmums, ko nācies pieņemt karjerā. Gribu pateikt, ka mīlēju ikvienu mirkli šajā komandā un ka nedotos uz nevienu citu vienību [tikai "Real"]."

"Kad pievienojos, man bija tikai 21 gads. Kopā ar jums esmu izaudzis par cilvēku un spēlētāju. Jūs man palīdzējāt kļūt par Beļģijas izlases kapteini. Protams, bija arī smagi laiki – gan komandai, gan man pašam. Tāds ir profesionālais futbols. Taču mums ir paveicies, ka varam spēlēt šo skaisto spēli. Futbols man saistās ar bumbu pie kājas, spēlēm un katra momenta izbaudīšanu," teica Azārs.

"Ir tik daudz īpašu mirkļu "Chelsea" rindās, un varam būt laimīgi, ka uzvarējām vairāk nekā zaudējām. Tie, kuri mani pazīst, zinās, ka nerunāju par izcīnītajiem kausiem, taču varu pateikt, ka jebkura trofeja bija neticams piedzīvojums. Kādu dienu varēšu apsēsties ar alus kausu rokās un parunāt par neiesisto pendeli, kas noveda pie precīzā sitiena ar galvu un ļāva mums izcīnīt Premjerlīgas titulu pret "Crystal Palace", par vārtiem pret "Tottenham", "Arsenal" vai "Liverpool"," norādīja divreiz Premjerlīgā uzvarējušais Azārs, kurš no "Chelsea" atvadījās ar triumfu UEFA Eiropas līgā.

""Chelsea" un īpaši "Chelsea" fani man vienmēr būs īpaši. Nākamajā sezonā uz jūsu rezultātiem skatīšos pirmajiem. Ceru, ka Čempionu līgā tiksim salozēti vienā grupā, lai varam atkal tikties," cerību pauda Azārs. "Gribu pateikties arī īpašniekam Abramoviča kungam un valdei, kas palīdzēja man apjaust nevis vienu, bet divus sapņus. Pirmais – ka gribu būt "Chelsea" spēlētājs. Otrais – ka gribu būt "Real" spēlētājs."

Izmantotie resursi:
https://www.facebook.com/edenhazard...

Slēpts komentārs: NAMEJS 9999

  +1 [+] [-]

, 2019-06-08 11:02, pirms 5 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Es vel saprastu, ja būtu sapņojis par spēlēšanu Barsā, bet sapņot par spēlēšanu tādā miskastē.................
Tu esi dauns!

  +1 [+] [-]

, 2019-06-08 11:07, pirms 5 gadiem
Ok, viņa elks bija Zizū...un esot pat fotogrāfija, kurā 3 brāļi Azāri ir Francijas izlases līdera Zizu kreklos, kaut paši ir beļģi....un Zidans ir Real zīmols, tāpēc ticu, ka Azars grib kopš bērnības spēlēt šajā komandā un ja vēl treneris ir Zidans...ok, šoreiz ticu, ka tas nav politkorektais blablablāā, ko spēlētāji vienmēr saka nonākot jaunā komandā - tas ir mans sapnis!
Lai veicas!
Lai atkal ir intriga Spānijas čempī līdz pēdējai kārtai - kurš būs čempions?...tikai tāds futbols ir interesants

     [+] [-]

, 2019-06-08 11:24, pirms 5 gadiem
"...kas palīdzēja man apjaust nevis vienu, bet divus sapņus..." - ne jau "apjaust", bet "realizēt", teica Azārs. "Apjaust" būtu stipri divdomīgi

     [+] [-]

, 2019-06-08 11:36, pirms 5 gadiem
Nevis palīdzēja apjaust, kādi viņam ir sapņi - viņš jau pats sākumā teica, ka kopš bērna kājas zināja, ka grib spēlēt Real. Bet gan piepildīt sapņus palīdzēja.

     [+] [-]

, 2019-06-08 14:07, pirms 5 gadiem
Paldies un lai veicas!