Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Ančeloti: "Nedomāju, ka Ronaldu savainojums ir pārāk nopietns"

Ančeloti: "Nedomāju, ka Ronaldu savainojums ir pārāk nopietns"
Krištianu Ronaldu
Foto: AP/Scanpix

Spānijas futbola kluba Madrides "Real" galvenais treneris Karlo Ančeloti presē atklāja, ka komandas līdera Krištianu Ronaldu savainojums, visticamāk, nav ļoti nopietns. Ronaldu savainojuma dēļ tika nomainīts jau devītajā minūtē.

"Redzēsim, kā viņš jutīsies pēc dažām dienām. Nedomāju, ka Krištianu Ronaldu savainojums ir tik nopietns. Viņam nebija lielu sāpju, un viņš nesūdzējās par muskuļa sastiepumu," pēc mača sacīja Karlo Ančeloti. "Pepe, tuvojoties spēles beigām, saņēma nepatīkamu belzienu, tāpēc mums vajadzēs skatīties, kā viņam ir. Savukārt ar di Mariju visam vajadzētu būt kārtībā."

"Kontrolējām spēli 70 minūtes, bet tad pārstājām turēt bumbu, sākām zemu aizsargāties un ielaidās vārtus. Iemesls nebija attieksmes trūkums, jo Ikeram Kasiljasam vakara garumā vārtos gandrīz nekas nebija jādara," Ančeloti turpināja.

"Pieļāvām dažas kļūdas, jo mums sezonas beigās pietrūka mentālās enerģijas tādai spēlei," teica Ančeloti. "Tieši mentālā enerģija bija tā, kuras mums pietrūka, taču, cik man bija redzams, fiziskā ziņā komanda nebija nogurusi. Fiziski ar viņiem viss ir kārtībā. Pēc spēlēšanas Čempionu līgas pusfinālā ir grūti atgūt to [mentālo] enerģiju, kas šādā sezonas posmā ir tik svarīga."

Madrides "Real" izbraukumā piecas minūtes līdz spēles beigām izlaida uzvaru pret Valjadolidas "Real" (1:1). Zaudēto punktu dēļ "Real" neizmantoja iespēju turnīra tabulā pakāpties uz otro vietu un Ančeloti padoto izredzes uz titulu ir sarukušas līdz minimumam. Jau pavisam drīz – 24. maijā – "Real" gaida UEFA Čempionu līgas fināls pret Madrides "Atletico". Nule noskaidrojās, ka tajā pilnīgi noteikti nespēlēs Šabi Alonso, kura apelācija par diskvalifikāciju tika noraidīta.

Izmantotie resursi:
Ancelotti: “We have to carry on and win our two...
Alonso loses CL final ban appeal | Football Espana


, 2014-05-08 22:46, pirms 10 gadiem
Cerams ,ka viss būs kārtībā , jo gribās izbaudīt skaistu spēli ČL finālā ,lai abas komandas būtu labākajos sastāvos .
, 2014-05-08 22:55, pirms 10 gadiem
Nu, Real labākais sastāvs vienalga nebūs- Alonso diskābelis, Khedira nepaspēs atkopties, tāpat arī noteikti Arbeloa, par Hese nemaz nerunājot.
salming112 rakstīja: Cerams ,ka viss būs kārtībā , jo gribās izbaudīt skaistu spēli ČL finālā ,lai abas komandas būtu labākajos sastāvos .
, 2014-05-08 23:11, pirms 10 gadiem
Jaa noteikti fiziski "viss bija kartiibaa" ka tik ne ar.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-05-09 00:20, pirms 10 gadiem
ja jau shodien visai labaa noskanjojumaa skatiijaas Nadala speeli,tad viss buus ok un Real var tagad ar vinju pietaupiit uz kaadu speeli,lai uz CL finaalu buutu svaigs kaa gurkjiitis
, 2014-05-09 00:59, pirms 10 gadiem
NilsK rakstīja: ja jau shodien visai labaa noskanjojumaa skatiijaas Nadala speeli,tad viss buus ok un Real var tagad ar vinju pietaupiit uz kaadu speeli,lai uz CL finaalu buutu svaigs kaa gurkjiitis
Modrich skatiijas Gulbja un Chilicha speeli
, 2014-05-09 02:11, pirms 10 gadiem
Hala Madrid rakstīja: Modrich skatiijas Gulbja un Chilicha speeli
maz izklaides Madridee,ka visiem uz tenisu jaaiet
Džūds Belingems pret Ilkaju Gindoanu un Žilu Kundē. Foto: AFP/Scanpix
9

''Real'' divreiz atspēlējas El Clasico, Belingems izrauj uzvaru un pietuvo titulam

Spānijas ''La Liga'' čempionāta 32. kārtā Madrides ''Real'' divreiz atspēlējās un izcīnīja uzvaru El Clasico pār ''Barcelona'' – 3:2. Uzvaras vārtus kompensācijas laikā guva Džūds Belingems.
Artems Dovbiks (pa labi) pēc vārtu guvuma. Foto: David Borrat/EPA/Scanpix
2

Dovbiks nostiprinās snaiperu listes augšgalā, Žirona – kopvērtējuma pirmajā trijniekā

Spānijas futbola meistarsacīkstēs "Girona" sasniegusi četru uzvaru virkni savā laukumā notikušajās spēlēs, šovakar satriecot (4:1) Kadisas vienību.
"Granada" futbolistu prieki. Foto: Ander Gillenea/AFP/Scanpix

Karaļa kausa ieguvēja Bilbao cīņā par Čempionu līgu turpina šķērdēt punktus

Pēc Spānijas futbola meistarsacīkšu 32. kārtas pirmās spēles atbrīvotāk elpot var "Girona" un Madrides "Atlético", kuru tuvākā sekotāja sacīkstē par UEFA Čempionu līgas četrinieku Bilbao "Athletic" savā laukumā nespēja pieveikt pastarīti "Granadu" – 1:1.