Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

"Barcelona" smagā un svarīgā sezonas posmā paliek bez labā formā esošā Artura

"Barcelona" smagā un svarīgā sezonas posmā paliek bez labā formā esošā Artura
Arturs. Foto: Zumapress.com/Scanpix

Spānijas futbola klubs "Barcelona" savā mājaslapā paziņojis, ka brazīliešu pussargam Arturam Melu kreisās kājas paceles cīpslas savainojuma dēļ jāizlaiž aptuveni 3-4 nedēļas.

"Barcelona" prognozē, ka labākajā scenārijā Arturs ierindā varētu atgriezties pirms 27. februārī plānotās Karaļa kausa pusfināla atbildes spēles pret Madrides "Real". Taču, ja ārstēties nāksies visas četras nedēļas, viņš varētu atgriezties vien neilgi pirms Spānijas čempionāta spēles pret "Rayo Vallecano" 10. martā vai arī Čempionu līgas astotdaļfināla atbildes spēles pret Lionas "Olympique", kas norisināsies 13. martā.

Pilnīgi noteikti brazīlietim nāksies izlaist Spānijas čempionāta spēles Bilbao, Seviljā un mājās pret Valjadolidas "Real", kā arī Čempionu līgas astotdaļfināla pirmo dueli Lionā. Arturs bija uzņēmis labu sportisko formu un janvārī kļuva par vienu no atslēgas spēlētājiem vidējā līnijā. Spānijas čempionātā viņš debijas sezonā ir aizvadījis 16 cīņas, desmit no tām sākot pamatsastāvā, bet Čempionu līgas grupu turnīrā viņš sāka četras no piecām spēlēm.

Bijušais "Gremio" spēlētājs vienošanos ar "Barcelona" panāca jau pagājušā gada martā, bet oficiāli pievienojās vasarā, parakstot sešu gadu līgumu. Katalonijas klubs šķīrās no 31+9 miljoniem eiro.

DatumsPretinieceTurnīrs
10.02.Athletic Bilbao (v)La Liga
16.02.Real Valladolid (m)La Liga
19.02.Olympique Lyonnais (v)Čempionu līga
23.02.Sevilla (v)La Liga
27.02.Real Madrid (v)Karaļa kauss
02.03.Real Madrid (v)La Liga
10.03.Rayo Vallecano (m)La Liga
13.03.Olympique Lyonnais (m)Čempionu līga

Izmantotie resursi:
https://www.fcbarcelona.com/en/foot...


"Almeria" futbolistu prieks pēc vārtu guvuma Sansevastjanā. Foto: Javier Etxezarreta/EPA/Scanpix

Basku komandas galotnēs izlaiž vadības un punktus cīņā par "La Liga" pirmo četrinieku

Spānijas "La Liga" meistarsacīkšu 31. kārtas cīņu galotnēs pārsvaru pazaudēja gan nesen Karaļa kausu ieguvusī Bilbao "Athletic", gan pirmo sešinieku noslēdzošā Sansevastjanas "Real Sociedad".
Oreljēna Čuamenī precīzā sitiena mirklis. Foto: Jaime Reina/AFP/Scanpix
2

Madrides "Real" un Barselonai darba uzvaras pirms sadursmēm ar milžiem

Spānijas čempiones titula atgūšanai turpina tuvoties Madrides "Real", šovakar izbraukumā pieveicot (1:0) Karaļa kausa izcīņas finālā spēlējušo "Mallorca".
Antuāns Grīzmans ar komandas biedriem. Foto: PanoramiC/Imago Images/Scanpix
1

Dovbikam 17. vārti "La Liga" sezonā, "Atlético" atspēlējas un revanšējas Žironai

Spānijas "La Liga" futbola meistarsacīkšu 31. kārtas ievadā vadošo komandu duelī Madrides "Atlético" jau ceturtajā minūtē nokļuva iedzinējos, taču atguvās un, pateicoties Antuāna Grīzmana diviem precīziem sitieniem, ar 3:1 pārspēja "Girona".