Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Autors: Edmunds Novickis

Ančeloti: "Tā bija sliktākā "Real" spēle, kopš šeit esmu"

Ančeloti: "Tā bija sliktākā "Real" spēle, kopš šeit esmu"
Karlo Ančeloti
Foto: AFP/Scanpix

Pēc traģiskā 0:4 zaudējuma Madrides derbijā Spānijas futbola čempionāta 22.kārtas mačā Madrides "Real" galvenais treneris Karlo Ančeloti secināja, ka tā bijusi vājākā "Real" spēle viņa vadībā.

Karlo Ančeloti: "Šo spēli viegli noraksturot. Viņi ["Atletico"] pelnīti uzvarēja ikvienā spēles elementā: cīņasspars, spēles kvalitāte, organizācija, otrās bumbas... Mēs spēlējām haotiski un zaudējām visas gaisa divcīņas. Neviens mūsu futbolists neaizvadīja labu spēli.

Man jāskatās uz to visu aukstasinīgi un jāuzņemas atbildība par šo spēli. Tā bija sliktākā spēle, kopš esmu šeit ieradies. Mums jāizdara secinājumi par notikušo, taču nedrīkstam aizmirst, ka mēs joprojām esam "La Liga" tabulas augšdaļā. Šodien parādījām briesmīgu sniegumu, taču es no tā nepūtīšu ziloni - man ir daudz ticības manos spēlētājos.

"Atletico"? Viņi bija daudz labāki nekā mēs, taču tikai sezonas beigās redzēsim, kurš uzvarēs "La Liga". Viņi bija pelnījuši uzvarēt šo spēli. Viņi bija labāki par mums ikvienā elementā, viņiem bija jāuzvar. Taču sezona ir ļoti gara, un "La Liga" uzvarētāja liktenis tiks izšķirts kampaņas noslēgumā. Tas bija mūsu sliktākais sniegums, un visi spēlētāji to saprot. Mēs labi reaģējām pēc "Anoeta" spēles [runa par "Real" zaudējumu pret "Real Sociedad" sezonas sākumā - aut.], un domāju, mēs varam izdarīt to pašu pēc šodienas mača.

Visiem jāuzņemas atbildība, bet, pirmkārt, trenerim. Tas nebija normāls sniegums Madrides "Real". Es neaizmirsīšu šo maču. Mēs nepārvietojām bumbu, nepresingojām pretinieku un nespēlējām labi pretuzbrukumos. Mēs šodien neko nedarījām labi. Centīšos šīs lietas ātri labot un uzņemšos savu daļu atbildības.

Starta vienpadsmitnieks? Tā bija loģiskākā izvēle, kas varēja būt šim mačam. Kedira glāba neglābjamās bumbas, un tā bija laba izvēle. Tas, kas mani patiešām pārsteidza, bija sliktā attieksme un cīņasspara trūkums. BBC izvēle [par BBC dēvē Beilu, Benzemā un Krištianu Ronaldu - aut.]? Šie trīs futbolisti ir uzvarējuši Pasaules klubu kausu un Čempionu līgu. Radīt šaubas par viņiem ir nonsenss. Kamēr vien viņi būs fiziski gatavi, viņi vienmēr spēlēs."

Krištianu Ronaldu: "Mums jāmācās no savām kļūdām un nākotnē jālabojas. Šī diena jāaizmirst, taču joprojām esam tabulas galvgalī un zinām, ka cīnīsimies līdz beigām. Šodien zaudējām un esam par to dusmīgi, taču mums jāpaliek par optimistiem, domājot par nākamajām spēlēm, jo šodien zaudējām tikai trīs punktus un joprojām esam pirmie.

Šodien nekas nesanāca. Mums jāatstāj šis mačs pagātnē pēc iespējas ātrāk, jo "Real" nedrīkst ar 0:4 zaudēt nevienam. Mums trūka visa - vēlmes, attieksmes. Nebijām svaigi ne fiziski, ne mentāli... Taču nedrīkstam meklēt attaisnojumus. Mums jātur galvas augšā. Joprojām atlicis daudz spēļu un joprojām esam pirmie.

Neesam spējuši pārspēt "Atletico" pēdējās reizēs. Pirms tam viss bija citādi, taču, manuprāt, esam labāka komanda nekā viņi, un mums tas būtu jāparāda laukumā. Esmu drošs, ka beigās uzvarēsim "La Liga".

Komanda ir mazliet nogurusi. Daži futbolisti spēlējuši daudz un tiem, kas spēlēja trešdien [pārcelto maču ar "Sevilla" - aut.], nebija daudz laika atpūsties. Tā spēle nesa mums zaudējumus."

Ikers Kasiljass: "Analizēt spēli būtu kļūda. "Atletico" bija labāki nekā mēs, viņi pārspēja mūs visos aspektos. Viņi bija labāki, un mums viņi ir jāapsveic, jo viņi nospēlēja perfektu maču. Mums trūka kaut kā visos spēles elementos. Pametam šo stadionu ar smagām sirdīm, taču mums jālabo šīs dienas kļūdas, lai tās neatkārtotos. Tāpat mums jālūdz piedošana līdzjutējiem."

Djego Simeone: "Es pateicos spēlētājiem par šo vakaru. Tas bija ļoti labs vakars, kurā komanda spēlēja ļoti labi, tā bija brīnišķīga. Mūsu attieksme bija ļoti nopietna, un tas tiek novērtēts, cilvēki to novērtēja. Esmu pārliecināts, ka sarežģītākā lieta komandā ir laiks. Mums ir lieliska spēlētāju grupa, kas nesamierinās ne ar ko, bet gan pieprasa no sevis vairāk un vairāk. Tu skaties treniņus un nezini, kurus izvēlēties. Tas viss dod rezultātu laukumā. Viņi trenējas tikpat centīgi, cik spēlē - tas viss ir saistīti. Mēs vēlamies spēlēt maču pēc mača, un mēs neko tagad nemainīsim, jo citādi spēlēt mēs neprotam."

Gabi: ""Atletico" vienmēr spēlē mačus ar domu, ka tiks nospēlēts labi, un šodien mēs parādījām, ka varam dominēt daudzos spēles aspektos - stratēģijā, piespēļu spēlē, virzībā uz vārtiem mēs bijām daudz labāki nekā Madrides "Real"."

Izmantotie resursi:
Real Madrid CF | Web Oficial
Club Atlético de Madrid · Web oficial -...


, 2015-02-08 02:11, pirms 9 gadiem
vienu un to pašu tekstu pārveido mazliet, un beigās sanāk 10rindkopās
, 2015-02-08 02:33, pirms 9 gadiem
viena speele protams nav meeraukla komandu speekam,bet nu Anceloti ir uzkaapis pats uz sava graabeklja,kameer Simeone maacaas no savaam kljuudaam.Real shobriid ir kaa izspiests citrons,viens pamatsastaavs,kuram nav iespeeleetas mainjas un kursh ir paarguris gan fiziski,gan moraali,no kaa ar rodas traumas,bet rezervisti nespeej kvalitatiivi aizvietot izkritushos. Savukaart Simeone bija redzams ka bija pastraadaajis ar speeleetaajiem un tie vairs neuzspraaga peec katras tiesnesha svilpes un pa laukumu neskraidiija kaa vistas bez galvas,kad kas nesanaaca,kaa speelee pret Barcu
, 2015-02-08 09:25, pirms 9 gadiem
Sliktākā spēle gan Ronaldu, gan komandai kopumā. Bet patiesībā taču spēlēja tā, kā "Atletico" viņiem atļāva (vai drīzāk neatļāva).
, 2015-02-08 09:52, pirms 9 gadiem
Nē, vienkārši Atletico ir spēcīgāki par jums, jo spēlē ne tikai nauda. Viena spēle var būt sagadīšanās, bet 6 vienas sezonas laikā - tur viss ir pateikts.
, 2015-02-08 10:01, pirms 9 gadiem
Pamatsastavs ir nedaudz izvarots,bet tas nav attaisnojums tadam zāģim,jo soliņš ir ļoti labs!!
°
Labi ka neredzēju spēli!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2015-02-08 13:06, pirms 9 gadiem
Kristīnei matu želeja aptrūkās, un visu laiku bija par frizūru jādomā. Tad jau spēle protams nesokas.
, 2015-02-08 14:46, pirms 9 gadiem
Merikikfans
tu pats saprati ko pateici?
, 2015-02-08 14:52, pirms 9 gadiem
Pukuzirnis12 rakstīja: Kristīnei matu želeja aptrūkās, un visu laiku bija par frizūru jādomā. Tad jau spēle protams nesokas.
Pats jau paļubomu želeju lieto un skuj ānusu, bet te nekontrolē savu verbālo caureju tāpat kā izļurkāto sakniebēju.
, 2015-02-08 18:52, pirms 9 gadiem
Zigfrīds_V10 rakstīja: konkrēti trenera zāģis,vajadzēja likt autobusu un dabūtu kaut 1 punktu,a varbūt i noķertu uz pretuzbrukumiem
Trenera gan, bet nepiekrītu par autobusu. Tas jau būtu kauns un negods derbijā.
"Almeria" futbolistu prieks pēc vārtu guvuma Sansevastjanā. Foto: Javier Etxezarreta/EPA/Scanpix

Basku komandas galotnēs izlaiž vadības un punktus cīņā par "La Liga" pirmo četrinieku

Spānijas "La Liga" meistarsacīkšu 31. kārtas cīņu galotnēs pārsvaru pazaudēja gan nesen Karaļa kausu ieguvusī Bilbao "Athletic", gan pirmo sešinieku noslēdzošā Sansevastjanas "Real Sociedad".
Oreljēna Čuamenī precīzā sitiena mirklis. Foto: Jaime Reina/AFP/Scanpix
2

Madrides "Real" un Barselonai darba uzvaras pirms sadursmēm ar milžiem

Spānijas čempiones titula atgūšanai turpina tuvoties Madrides "Real", šovakar izbraukumā pieveicot (1:0) Karaļa kausa izcīņas finālā spēlējušo "Mallorca".
Antuāns Grīzmans ar komandas biedriem. Foto: PanoramiC/Imago Images/Scanpix
1

Dovbikam 17. vārti "La Liga" sezonā, "Atlético" atspēlējas un revanšējas Žironai

Spānijas "La Liga" futbola meistarsacīkšu 31. kārtas ievadā vadošo komandu duelī Madrides "Atlético" jau ceturtajā minūtē nokļuva iedzinējos, taču atguvās un, pateicoties Antuāna Grīzmana diviem precīziem sitieniem, ar 3:1 pārspēja "Girona".