Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Madrides "Real" futbolistiem Azāram un Kazemiru konstatēts Covid-19

Rolands Eliņš

Madrides "Real" futbolistiem Azāram un Kazemiru konstatēts Covid-19
Edens Azārs. Foto: Reuters / Scanpix

Spānijas futbola klubs Madrides "Real" informē, ka vakar veiktajos Covid-19 testos inficēšanās konstatēta diviem spēlētājiem – Kazemiru un Edenam Azāram.

"Real" ziņo, ka Covid-19 testi visai komandai tika veikti vakar un visiem pārējiem rezultāti bijuši negatīvi, ieskaitot Kazemiru un Azāra tiešās kontaktpersonas komandā. Šodien komandai veiktas atkārtotas pārbaudes par antivielām, un arī šie testi bijuši negatīvi.

Par Kazemiru un Azāra veselības stāvokli "Real" paziņojumā nekas nav minēts.

Viņiem abiem attiecīgi nāksies izlaist rītvakar paredzēto spēli pret "Valencia", lai arī preses relīzē tas konkrēti apstiprināts nav. Pēc tam sekos izlašu pārtraukums, un Madridei nākamā spēle paredzēta tikai 21. novembrī.

28 gadus vecais Kazemiru jau vairākas sezonas ir "Real" pamatsastāva pussargs, kurš ir arī viens no Brazīlijas izlases līderiem. Brazīlijai pēc nedēļas paredzētas PK atlases spēles pret Venecuēlu un Urugvaju. Savukārt Azārs šosezon "La Liga" piedalījies pagaidām tikai vienā mačā, gūstot vienus vārtus, kamēr Čempionu līgā izgājis laukumā divreiz. Arī šoruden Azāram patraucēja trauma. Azāra pārstāvētajai Beļģijas izlasei novembra vidū paredzēta pārbaudes spēle pret Šveici un Nāciju līgas mači pret Angliju un Dāniju.

Izmantotie resursi:
https://www.realmadrid.com/noticias...

  +1 [+] [-]

, 2020-11-07 13:36, pirms 3 gadiem
Labi vismaz, ka izlašu pārtraukums, savādāk izskatās, ka Azāram šogad nebūtu lemts piedalīties vairāk kā trijās spēlēs pēc kārtas ar viņa veiksmi.

     [+] [-]

, 2020-11-07 13:45, pirms 3 gadiem
Konspirācijas teorija,ka tieši pirms izlašu pārtraukuma notestējas pozitīvs

  -3 [+] [-]

, 2020-11-07 14:16, pirms 3 gadiem
blah rakstīja: Labi vismaz, ka izlašu pārtraukums, savādāk izskatās, ka Azāram šogad nebūtu lemts piedalīties vairāk kā trijās spēlēs pēc kārtas ar viņa veiksmi.
oj paraudi par homoseksualistu klubu, labinka Azars biezi nespele, vismaz nav pieradinats vel , matos likt matu stipinas, ka citi jaunpienaceji, pat zirga gimis Beils, saka tadu izmantot , un tikai Madride😂😂😂geju galvaspilseta

  -3 [+] [-]

, 2020-11-07 14:18, pirms 3 gadiem
Visticamak Ronaldo nevar aizmirs gomeseku vietu ieradas un inficeja savus ieprieksejos gomisus😂😂😂

     [+] [-]

, 2020-11-07 14:38, pirms 3 gadiem
hmm tas visdrīzāk nozīmē, ka Madrides nometnē būs vēl inficētie - sākotnēji bija tikai Militao, tagad vēl 2 .. Bet nu citās komandās dēļ izlašu spēlēm gan jau nebūs labāk - tas nozīmē - ka vinēs tie kuriem garāks un vienmērīgāks soliņš šogad (tā vismaz līdz gada mijai varētu gadīties...)

  +4 [+] [-]

, 2020-11-07 16:34, pirms 3 gadiem
Maikl30 rakstīja: Visticamak Ronaldo nevar aizmirs gomeseku vietu ieradas un inficeja savus ieprieksejos gomisus😂😂😂
Tu vislaik par homoseksuāliem cilvēkiem runā - laikam tuva Tev tā tēma.. Pašam patīk pa kluso pabakstīt šokolādes fabriku vai arī esi no tiem, kurš tusiņā piedzirda savus čomus līdz komai un tad parausti sardeles tādā veidā sevi apmierinādams?

     [+] [-]

, 2020-11-07 16:35, pirms 3 gadiem
Maikl30 rakstīja: oj paraudi par homoseksualistu klubu, labinka Azars biezi nespele, vismaz nav pieradinats vel , matos likt matu stipinas, ka citi jaunpienaceji, pat zirga gimis Beils, saka tadu izmantot , un tikai Madride😂😂😂geju galvaspilseta
Izskatās, ka tu pats vēl neesi "no skapja iznācis" kā teiktu ASV, bet nu katram savs.

  -2 [+] [-]

, 2020-11-07 16:38, pirms 3 gadiem
eddybear rakstīja: Tu vislaik par homoseksuāliem cilvēkiem runā - laikam tuva Tev tā tēma.. Pašam patīk pa kluso pabakstīt šokolādes fabriku vai arī esi no tiem, kurš tusiņā piedzirda savus čomus līdz komai un tad parausti sardeles tādā veidā sevi apmierinādams?
nu neraudi oluhin, Madirde ir sen zinama homisu pilseta un komanda😂 man nav nekas pret gejiniem

  +1 [+] [-]

, 2020-11-07 16:54, pirms 3 gadiem
Prieks, ka SC ir adekvāti Barsas fani, jo šis ir pilnīgākais urāls un jefiņš, kurš latviski pat jēdzīgi rakstīt neprot.

  +2 [+] [-]

, 2020-11-07 16:57, pirms 3 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Prieks, ka SC ir adekvāti Barsas fani, jo šis ir pilnīgākais urāls un jefiņš, kurš latviski pat jēdzīgi rakstīt neprot.
Kāds viņš tur fans? Kaut kāds jefiņš kas no futbola neko īsti nejēdz, tikai apkauno kluba emblēmu.

     [+] [-]

, 2020-11-07 17:26, pirms 3 gadiem
Sportacentrs nevar nobanot tādus lietotājus kā Maikl30? Raksta tik lielas stulbības, ka, lasot tās, smadzeņu šūnas var sāk atmirt. Pie tam pilnīgi bezsakarā un neizprovocēti.

     [+] [-]

, 2020-11-07 18:48, pirms 3 gadiem
esprets rakstīja: Sportacentrs nevar nobanot tādus lietotājus kā Maikl30? Raksta tik lielas stulbības, ka, lasot tās, smadzeņu šūnas var sāk atmirt. Pie tam pilnīgi bezsakarā un neizprovocēti.
Tā būtu diskriminācija pret vienšūnu organismiem.