Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Pikē: "Neimāram pašam jāsāk runāt, ja viņš grib atgriezties Barselonā"

Pikē: "Neimāram pašam jāsāk runāt, ja viņš grib atgriezties Barselonā"
Žerārs Pikē un Neimārs. Foto: AFP/Scanpix

Spānijas grands "Barcelona" nav zaudējis interesi par Neimāra atgriešanos komandā, tomēr centra aizsargs Žerārs Pikē uzskata, ka pašam Neimāram publiski vajadzētu paust vēlmi atgriezties Katalonijā, un tikai tad darījums iegūtu reālas aprises.

"Manuprāt, Neimārs ir lielisks spēlētājs, kurš pazīst mūsu ģērbtuves, pilsētu un klubu," pirms šovakar paredzētās pārbaudes spēles pret "Napoli" teica Pikē. "Ir cilvēki, kuriem nepatīk veids, kā viņš aizgāja. Taču ir arī cilvēki, kuriem ļoti patika tas, kā viņš spēlēja. Neimārs ir PSG futbolists, bet mūsu pašreizējais sastāvs ir pietiekami labs, lai uzvarētu jebkurā turnīrā, kurā piedalāmies."

"Būtu ļoti priecīgs, ja Neimārs atgrieztos, bet viņš ir PSG futbolists. Manas domas neko nemainīs," pauda Pikē. "Jārunā ir pašam Neimāram. Jā, protams, mēs sazināmies, bet nebūtu tagad pareizi stāstīt par privātām sarunām. Ja viņš vēlas runāt vai izteikt savu viedokli, viņam pašam jāsāk runāt. Viņš ir spridzeklis laukumā un ārpus tā, tādēļ jāgaida, kas notiks. Neko vairāk nevaru pateikt."

"Barcelona" pagājušajā sezonā uzvarēja Spānijas čempionātā un kausa izcīņā, bet UEFA Čempionu līgas pusfinālā piedzīvoja apkaunojošu neveiksmi pret "Liverpool". Tomēr centra aizsargs aicināja koncentrēties uz pozitīvo.

"Spānijas čempionātā pēdējos 11 gados esam izcīnījuši astoņus titulus. Tā ir viena no spēcīgākajām līgām pasaulē, tāpēc tas būtu vairāk jānovērtē. Cilvēki to nedara, jo mēs uzvaram ar 15 vai 20 punktu pārsvaru. Tā vietā, lai tas padarītu panākumu vēl iespaidīgāku, jo esam daudz pārāki nekā pārējās komandas, vērtība tiek mazināta," norādīja Pikē.

"Mēs varētu atstāt Spānijas čempionātu un kausu otrajā plānā, galveno uzmanību veltot Čempionu līgai, bet mums nepatīk spēlēt krievu ruleti. Reizēm izdodas viss, reizēm – ne," secināja Pikē.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/soccer/barcelo...


Brazīlijas izlases uzbrucējs Vinisiuss. Foto: Zumapress/Scanpix
25

Vinisiuss izplūst asarās un apgalvo, ka rasisma dēļ zaudē vēlmi spēlēt futbolu

Otrdien savstarpējo draudzības spēli aizvadīs Spānijas un Brazīlijas futbola izlases. Pirmsspēles preses konferencē Madrides "Real" uzbrucējam Vinisiusam tika uzdots jautājums par saskaršanos ar rasismu Spānijā. Brazīlijas futbolists, atbildot uz jautājumu, izplūda asarās un atklāja, ka zaudē motivāciju turpināt spēlēt.
Koke. Foto: Atlético de Madrid

Visu karjeru "Atletico" rindās pavadījušais kapteinis Koke pagarina līgumu

LETA. Spānijas futbola čempionātā "La Liga" šobrīd piekto vietu ieņemošā Madrides "Atletico" uz vēl vienu sezonu pagarinājusi līgumu ar vienības kapteini Horhi Resureksjonu Merodio jeb Koki.
Dani Alvess. Foto: AFP/Scanpix
2

Bijušais Brazīlijas un "Barcelona" futbolists Alvess pret drošības naudu atbrīvots no cietuma

LETA--AFP. Bijušais Brazīlijas futbola izlases spēlētājs Dani Alvess, gaidot pārsūdzēšanu, trešdien tika atbrīvots no apcietinājuma pret drošības naudu viena miljona eiro apmērām, pavēstīja Barselonas tiesa.