Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Freimanis

Svaress atzīst "nelielu pārkāpumu", Ronaldu trauma nav nopietna

Svaress atzīst "nelielu pārkāpumu", Ronaldu trauma nav nopietna
Luiss Svaress alkst izskaidrošanos ar Serhio Ramosu.
Foto: AP/Scanpix

Pēc svētdienas vakara El Clasico dueļa starp "Barcelona" un Madrides "Real" komandām (2:2) Barselonas kluba uzbrucējs Luiss Svaress atzinis, ka pārkāpis noteikumus pret "Real" aizsargu Rafaēlu Varānu un bijis pārsteigts, ka spēlei ļauts turpināties.

Spēles 52. minūtē Svaress divcīņā ar Varānu paklupināja franču aizsargu, taču tiesnesis pārkāpumu nesaskatīja. Sekoja piespēle Lionelam Mesi, kurš pēc divu "Real" futbolistu apspēlēšanas ieraidīja bumbu vārtos, panākot 2:1 "Barcelona" labā. Jāpiebilst, ka "Barcelona" tobrīd jau spēlēja desmit vīru sastāvā, jo pirmā puslaika kompensācijas laikā par sitienu Marselu sarkano kartīti nopelnīja Serži Roberto.

"Domāju, ka tur bija neliels pārkāpums, jo Varāns kontrolēja bumbu, bet es pieliku priekšā savu kāju," atzīst Svaress, kurš neslēpa, ka "bijis pārsteigts par tiesneša lēmumu ļaut turpināt spēli".

Svaress 10. minūtē atklāja spēles rezultātu, taču jau pēc četrām minūtēm Krištianu Ronaldu panāca izlīdzinājumu. Vārtu gūšanas epizodē portugālis iedzīvojās potītes savainojumā, kā dēļ pēc puslaika pārtraukuma laukumā vairs neatgriezās.

Sākotnēji tas raisīja bažas par Ronaldu dalību UEFA Čempionu līgas finālspēlē, kas 26. maijā notiks Kijevā. Tomēr "Real" galvenais treneris Zinedins Zidāns nomierinājis madridiešu līdzjutējus, atklājot, ka uzbrucēja savainojums nav nopietns - medicīniskās pārbaudes atklājušas nelielu potītes sastiepumu.

Svaress bija iesaistīts vēl vienā incidentā, kad Madrides "Real" futbolisti atteicās izsist bumbu ārpus laukuma, lai gan urugvajietis nevarēja spēli turpināt. "Real" kapteinis Serhio Ramoss notikušo nenožēlo, jo Svaresa uzvedības vēsture mudinājusi madridiešus turpināt spēli.

"Ik reizi, kad kāds laukumā tiek savainots un mēs domājam, ka tas ir nopietni, bumba tiek izsista ārpus laukuma. Tā ir cieņas pazīme. Taču, zinot, kāds ir viņš pats un kāds ir viņa spēles stils, man nešķiet, ka mums tā bija jārīkojas," norādīja Ramoss.

Izmantotie resursi:
en.as.com
goal.com


, 2018-05-07 11:41, pirms 6 gadiem
Nu Suarezs vakar tiešām nospēlēja kā most hateable player...bet nu vakar tiesnesis apzaga Real tas tiesa...

nav ko bēdāties par vienu El-classico.. priekšā svarīgāka spēle un svarīgākā trofeja starp klubiem, ko var izcīnīt

Ja hokejā tripple gold club ir NHL, Olympics un World cup...tad futbolā eiropiešiem noteikti ir ČL, EURO un FIFA WC
, 2018-05-07 11:47, pirms 6 gadiem
blondais18 rakstīja: Nu Suarezs vakar tiešām nospēlēja kā most hateable player...bet nu vakar tiesnesis apzaga Real tas tiesa...

nav ko bēdāties par vienu El-classico.. priekšā svarīgāka spēle un svarīgākā trofeja starp klubiem, ko var izcīnīt
Tiesnesis bija pilnīga miskaste, ko Tu vari pļūtīt par to, ka Realu apzaga? Beilam bija jābūt 100% sarkanajai, kas nebūtu viņam devis vispār iespēju iesist 2. vārtus, Barcai neieskaitīja 100% vārtu guvumu, nerunāsim protams par faktu, ka par labu Barcai netika nosvilpts vairākkārt, galvenais, kad bija jādod pendele par Marcelo nogāšanu, bet nu ko citu var sagaidīt no autista, kam logo ir Real Madrid.
Slēpts komentārs: blondais18
, 2018-05-07 12:17, pirms 6 gadiem
"Ik reizi, kad kāds laukumā tiek savainots un mēs domājam, ka tas ir nopietni, bumba tiek izsista ārpus laukuma. Tā ir cieņas pazīme. "

Kapteinis parāda komandas līmeni - NULLE. Prātā puika, nekāda cieņa pret sportu.
, 2018-05-07 12:23, pirms 6 gadiem
"Baca" nospēlēja tik pat nīstamā manierē priekš pretinieku faniem, kā to mēdz darīt "Real". Viens otra cienīgi pretinieki. "Real" gadījumā - kāds kapteinis, tāda komanda.
, 2018-05-07 12:26, pirms 6 gadiem
blondais18 rakstīja: Turpini priecāties par Barselonu un La Liga kausu

Journalist: "What's the difference between you and Messi?".
Zlatan Ibrahimovic: "Actually, there's no difference. We will both watch the Champions League final from TV."
No sērijas, kas jāizdara, lai tik bieži spēlētu ČL finālā, tikai 4 gadu laikā 3 reizes jāatdod Spānijas tituls "Real" nākamsezon uzreiz var rezervēt otro vietu, lai varētu koncentrēties ČL
, 2018-05-07 13:21, pirms 6 gadiem
diez vai ramosam buutu jaaizsaka shaada veida komentaari peec speeles, kuraa marselo shaadi izpildiijaas, nu un pats vinsh ir, protams, sportiskuma paraugs - https://www.youtube.com/watch?v=iRl...
, 2018-05-07 13:30, pirms 6 gadiem
blondais18 rakstīja: Turpini priecāties par Barselonu un La Liga kausu

Journalist: "What's the difference between you and Messi?".
Zlatan Ibrahimovic: "Actually, there's no difference. We will both watch the Champions League final from TV."
Tas ir viss ko Tu vari atbildēt? Man ir vienalga par Barselonas sasniegumiem šogad, runa iet par faktu, ka Tavs jēlais, neobjektīvais viedoklis ir mēsls, ko Tu varēji pataupīt pie sevis, nevis censties znatoku tēlot.
, 2018-05-07 14:55, pirms 6 gadiem
tasturchalis rakstīja: "Ik reizi, kad kāds laukumā tiek savainots un mēs domājam, ka tas ir nopietni, bumba tiek izsista ārpus laukuma. Tā ir cieņas pazīme. "

Kapteinis parāda komandas līmeni - NULLE. Prātā puika, nekāda cieņa pret sportu.
Cik bieži tad, interesanti man, tu un citi gudrie šeit vispār skatās futbolu? Futbolā nepastāv noteikums izsist bumbu ārpus laukuma, ja kāds vārtās pa zemi. Ja paskatīsies kādreiz Serie A, Ligue 1 un La Liga spēles it īpaši, tad redzēsi, ka spēlētāji parasti turpina spēli, it īpaši, ja ir iedzinējos.
Ja tiesnesis uzskata, ka spēlētāja veselībai kaut kas draud, viņš pats aptur spēli. Spēlētāji to var darīt aiz cieņas, bet ne jau tādā derbijā un pret tādu nirēju.
, 2018-05-07 16:10, pirms 6 gadiem
Представьте, а я всего за две недели накачал пресс, подкачал руки и спину и сбросил пару килограмм и это всё, без диет и спорта! Я вообще ленивый и не могу сидеть на диетах и заниматься спортом, но недавно вычитал в одном блоге как можно подкачаться и привести тело в порядок сидя дома и ничего не делая, и я решил опробовать ведь цена вопроса копеечная. От результата был в шоке не только я, никто не верил что так можно накачать пресс и сделать тело красивым, теперь и жена захотела опробовать. Вот тот блог, где подpобнo вcе опиcано--- Блог Домашнего качка
"Almeria" futbolistu prieks pēc vārtu guvuma Sansevastjanā. Foto: Javier Etxezarreta/EPA/Scanpix

Basku komandas galotnēs izlaiž vadības un punktus cīņā par "La Liga" pirmo četrinieku

Spānijas "La Liga" meistarsacīkšu 31. kārtas cīņu galotnēs pārsvaru pazaudēja gan nesen Karaļa kausu ieguvusī Bilbao "Athletic", gan pirmo sešinieku noslēdzošā Sansevastjanas "Real Sociedad".
Oreljēna Čuamenī precīzā sitiena mirklis. Foto: Jaime Reina/AFP/Scanpix
2

Madrides "Real" un Barselonai darba uzvaras pirms sadursmēm ar milžiem

Spānijas čempiones titula atgūšanai turpina tuvoties Madrides "Real", šovakar izbraukumā pieveicot (1:0) Karaļa kausa izcīņas finālā spēlējušo "Mallorca".
Antuāns Grīzmans ar komandas biedriem. Foto: PanoramiC/Imago Images/Scanpix
1

Dovbikam 17. vārti "La Liga" sezonā, "Atlético" atspēlējas un revanšējas Žironai

Spānijas "La Liga" futbola meistarsacīkšu 31. kārtas ievadā vadošo komandu duelī Madrides "Atlético" jau ceturtajā minūtē nokļuva iedzinējos, taču atguvās un, pateicoties Antuāna Grīzmana diviem precīziem sitieniem, ar 3:1 pārspēja "Girona".