Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Madrides "Real" no "Manchester City" iegādājas 19 gadus vecu spāņu pussargu

Madrides "Real" no "Manchester City" iegādājas 19 gadus vecu spāņu pussargu
Brahims Diass. Foto: PA Pictures/Scanpix

Spānijas klubs Madrides "Real" par 16,7 miljoniem eiro no Anglijas čempiones "Manchester City" iegādājies 19 gadus veco spāņu pussargu Brahimu Diasu.

Brahims Diass, kurš ar Madrides "Real" parakstījis līgumu uz sešiem ar pusi gadiem, "Manchester City" pievienojās 14 gadu vecumā, pārnākot no "Malaga". Šajā laikā viņš galvenajā komandā aizvadīja 15 mačus, tomēr šajā sezonā laukumā viņš devās tikai četras reizes. Pēdējais mačs "City" rindās tika aizvadīts pirms mēneša, Līgas kausā spēkojoties pret Lesteru.

Spānijas U21 izlases pussargs karaliskajam klubam izmaksājis 16,7 miljonus eiro, taču summa var pieaugt – darījumā iekļauti arī 7,3 miljonus eiro lieli bonusi. Tāpat panākta vienošanās, ka "Manchester City" saņems 15% no nākamā Diasa transfēra, bet gadījumā, ja viņš tiks pārdots "Manchester United", apjoms pieaugs līdz 40%.

Diass plašāku publicitāti ieguva 2017. gada vasarā, kad viņš Spānijas U17 izlases rindās kļuva par Eiropas vicečempionu. Ceturtdaļfinālā izdevās pieveikt tieši Angliju, bet finālā tika atzīts Portugāles pārākums. Diass turnīra laikā izcēlās ar trim vārtu guvumiem.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...


, 2019-01-07 14:11, pirms 5 gadiem
Nedaudz nesaprotu Diaza izvēli. Saprotu, ka grib spēlēt, bet tad kādēļ iet uz Real? Nesekoju Real, bet šķiet, ka tur viņa spēļu prakses pirmajā komandā nebūs diži vairāk kā City.
Drīzāk viņam vajadzēja iet uz Dortmundi kā Sančo, vai līdzīgu klubu.
, 2019-01-07 14:28, pirms 5 gadiem
Atvičaju Madridei pusi sastāva veido midfielderi
, 2019-01-07 17:16, pirms 5 gadiem
Isko un Cebaljosam vietu sastaavaa nevar atrast,veel Liorente un Valverde klauvee pie durviim.Dazreiz izskataas ka Peres peer tik pirkshanas peec.
, 2019-01-07 17:21, pirms 5 gadiem
Tikmeer Barca ir arvien tuvaak lai noceltu vienu no perspektiivaakajiem jaunajiem centra aizsargiem Eiropaa-Tadibo no Tuluuzas
, 2019-01-07 17:40, pirms 5 gadiem
NilsK rakstīja: Isko un Cebaljosam vietu sastaavaa nevar atrast,veel Liorente un Valverde klauvee pie durviim.Dazreiz izskataas ka Peres peer tik pirkshanas peec.
Liorente ļoti labi šogad izskatās,kā Casemiro aizstājējs ja aizmirstam to faktu,kā visa komanda spēlē.Isko jāpārdod un miers.Mēnesi spēlē labi.Tad mēnesi drausmīgi.Šogad vēl komandas biedri sakot,ka viņam ir šausmīga fizuha šogad
, 2019-01-07 17:47, pirms 5 gadiem
NilsK rakstīja: Tikmeer Barca ir arvien tuvaak lai noceltu vienu no perspektiivaakajiem jaunajiem centra aizsargiem Eiropaa-Tadibo no Tuluuzas
Tikmer Arsenal tuvu tam, lai pa 20 miljoniem nopirktu Denisu Suarezu no Barsas
, 2019-01-07 19:06, pirms 5 gadiem
Bostonietis rakstīja: Liorente ļoti labi šogad izskatās,kā Casemiro aizstājējs ja aizmirstam to faktu,kā visa komanda spēlē.Isko jāpārdod un miers.Mēnesi spēlē labi.Tad mēnesi drausmīgi.Šogad vēl komandas biedri sakot,ka viņam ir šausmīga fizuha šogad
Redzeji video,VAR tiesneshi priecajas par to ka Eibar iesita golu Relam?
, 2019-01-07 20:08, pirms 5 gadiem
Modritis rakstīja: Redzeji video,VAR tiesneshi priecajas par to ka Eibar iesita golu Relam?
Bildi redzēju ar rokām gaisā,kad priecājās
Džūds Belingems pret Ilkaju Gindoanu un Žilu Kundē. Foto: AFP/Scanpix
9

''Real'' divreiz atspēlējas El Clasico, Belingems izrauj uzvaru un pietuvo titulam

Spānijas ''La Liga'' čempionāta 32. kārtā Madrides ''Real'' divreiz atspēlējās un izcīnīja uzvaru El Clasico pār ''Barcelona'' – 3:2. Uzvaras vārtus kompensācijas laikā guva Džūds Belingems.
Artems Dovbiks (pa labi) pēc vārtu guvuma. Foto: David Borrat/EPA/Scanpix
2

Dovbiks nostiprinās snaiperu listes augšgalā, Žirona – kopvērtējuma pirmajā trijniekā

Spānijas futbola meistarsacīkstēs "Girona" sasniegusi četru uzvaru virkni savā laukumā notikušajās spēlēs, šovakar satriecot (4:1) Kadisas vienību.
"Granada" futbolistu prieki. Foto: Ander Gillenea/AFP/Scanpix

Karaļa kausa ieguvēja Bilbao cīņā par Čempionu līgu turpina šķērdēt punktus

Pēc Spānijas futbola meistarsacīkšu 32. kārtas pirmās spēles atbrīvotāk elpot var "Girona" un Madrides "Atlético", kuru tuvākā sekotāja sacīkstē par UEFA Čempionu līgas četrinieku Bilbao "Athletic" savā laukumā nespēja pieveikt pastarīti "Granadu" – 1:1.