Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Ronaldu: "Pēc manām domām esmu labāks par Mesi"

Ronaldu: "Pēc manām domām esmu labāks par Mesi"
Krištianu Ronaldu un Lionels Mesi FIFA "Zelta bumbas" pasniegšanas ceremonijā šīgada sākumā.

Spānijas kluba Madrides "Real" portugāļu pussargs Krištianu Ronaldu kārtējo reizi apliecinājis, ka šobrīd jūtas laimīgs savā pašreizējā komandā, taču paredzēt nākotni nav neviena spēkos, tādēļ viņš neizslēdz arī iespēju kādudien atgriezties "Manchester United" komandā.

Intervijā "BBC Sport" portugāļu futbolists izteicies, ka ir sasniedzis līmeni, kad "ir grūti uzlabot savu sniegumu". 30 gadus vecais Krištianu Ronaldu trīsreiz atzīts par pasaules labāko futbolistu un ar 326 precīziem sitieniem ir Madrides "Real" visu laiku labākais vārtu guvējs. "Uzlabot savu spēli ir ļoti grūti. Es vēlos saglabāt pašreizējo līmeni un tas futbolista karjerā ir pats grūtākais. "

"Man nav jāsaka, ka esmu iegājis futbola vēsturē, ka esmu leģenda. Skaitļi runā paši par sevi," uzskata Ronaldu. Viņš norāda, ka pēdējos astoņos gados ir sasniedzis "neticamu" spēles līmeni un vēlas spēlēt vēl piecus, sešus gadus. Karjeras laikā viņš 760 mačos ir izcēlies ar 504 vārtu guvumiem. Ar 82 precīziem sitieniem Ronaldu ir UEFA Čempionu līgas visu laiku rezultatīvākais spēlētājs.

"Savā apziņā es allaž esmu pats labākais. Mani neuztrauc tas, ko saka citi cilvēki. Es pats ne tikai šosezon, bet allaž uzskatu, ka esmu labākais," uzsver futbolists, kurš bieži tiek salīdzināts ar FC "Barcelona" argentīniešu uzbrucēju Lionelu Mesi. "Viedokļi ir dažādi un es tos respektēju. Iespējams, jūsu viedoklis ir tāds, ka Mesi ir labāks par mani, bet, manuprāt, es esmu par viņu labāks. Tas ir tik vienkārši."

Ronaldu nekad nav slēpis, ka viņam joprojām ir patīkamas atmiņas par "Manchester United" pavadīto laiku, tomēr par iespējamo atgriešanos Premjerlīgas klubā viņš runā izvairīgi. "Kā jau esmu teicis daudzas, daudzas reizes, mēs neviens nezinām, kas notiks nākotnē. Šobrīd esmu laimīgs Madrides "Real" komandā, bet nākotni neviens nezina. Man joprojām ir līgums ar "Real" un es šeit esmu laimīgs."

Tikmēr vaicāts par viņa tautieša Žuzē Mourinju sarežģīto karjeras periodu pie Londonas "Chelsea" stūres, Ronaldu atbild, ka tas nav nekas pārsteidzošs, jo futbolā mēdz notikt visādas lietas. "Protams, viņš ir treneris, kura vadībā es spēlēju divus gadus un es zinu viņa potenciālu. Ne tikai viņš, bet arī "Chelsea" komanda ir nonākusi šajā sarežģītajā situācijā. Kā portugālis, es vēlos, lai portugāļi allaž būtu virsotnē. To viņam arī novēlu. Lai viņam izdodas pārvarēt šo periodu un padarīt "Chelsea" fanus priecīgus, jo viņi to ir pelnījuši."

Izmantotie resursi:
BBC Sport

1 2 41 komentārs

  -4 [+] [-]

, 2015-11-06 09:40, pirms 8 gadiem
ja jau pats apzinās, ka vairs nav kur augt, tad ar to (pēc definīcijas) secinām, ka viņa forma iet uz leju
Tas ir tik vienkārši! Ja tu kaut nedaudz neattīsties, tu ej uz leju...
Par to, kurš labāks vai sliktāks, lai runā statistika, apbalvojumi un sniegums laukumā
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-11-06 10:07, pirms 8 gadiem
un viss var sakties,no gala....

 +10 [+] [-]

, 2015-11-06 10:07, pirms 8 gadiem
krasutrepe rakstīja: FIFA buutu nirshanas skils, tad kristiinei buutu 100
Salidzinajums nekam neder skatoties uz to vien kads C.R atnaca no MU un ka kardinali izmainija savu speles stilu kurs prasija laiku.Par nirshanu?
Teiksu godigi ja Messi butu spelejis Anglija viena bridi ar C.R tad vins vel sodien baiditos no fiziskas speles

  -4 [+] [-]

, 2015-11-06 10:07, pirms 8 gadiem
Piekrītu par visiem 100%, CR ir absolūti labākais daiveris un mikstmiesis pasaulē. Ja pasniegtu daivu oskarus, CR butu vienīgais to īpašnieks, jo vinam šajā elementā nav līdzvērtīgu konkurentu daivotaju/nireju.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: fire

  -1 [+] [-]

, 2015-11-06 10:26, pirms 8 gadiem
Mesi vēl nav pat 30. Ronaldo (kas brazīlietis Ronaldo Luís Nazário de Lima) 30 gados sāka kļūt par resnīti un šodien veiksmīgi ir to panācis. Visticamāk, ka Mesi, kā jau DAmerikāni gaida tas pats

  -1 [+] [-]

, 2015-11-06 10:36, pirms 8 gadiem
driks rakstīja: Mesi vēl nav pat 30. Ronaldo (kas brazīlietis Ronaldo Luís Nazário de Lima) 30 gados sāka kļūt par resnīti un šodien veiksmīgi ir to panācis. Visticamāk, ka Mesi, kā jau DAmerikāni gaida tas pats
loģika

  +4 [+] [-]

, 2015-11-06 10:50, pirms 8 gadiem
Labi, ka Neymars un citi barselonieši skrien vnmēr līdz galam, soda laukumā vispār turās kājās, kā tādi gladiatori....

  +3 [+] [-]

, 2015-11-06 11:06, pirms 8 gadiem
Beidziet vienreiz par to niršanu te muldēt. Ielieciet Barcelona Anglijas Premjerlīgā un es esmu gatavs derēt, ka viņi sezonu nenoslēgtu labāko 4niekā, turklāt puse no zvaigznēm raudātu jau pēc trim spēlēm, ka nesvilpj sodus.

  -1 [+] [-]

, 2015-11-06 11:09, pirms 8 gadiem
Krisons_bez_olām2 rakstīja: Beidziet vienreiz par to niršanu te muldēt. Ielieciet Barcelona Anglijas Premjerlīgā un es esmu gatavs derēt, ka viņi sezonu nenoslēgtu labāko 4niekā, turklāt puse no zvaigznēm raudātu jau pēc trim spēlēm, ka nesvilpj sodus.
FCB laiku pa laikam izjaaj kaadu no EPL, un staasti par EPL ir paarspiileeti - EPL neviens pat tuvu nav tik brutaals kaa ATB liigaa
EPL speelee Silva, Sesks, Sanchess un veel vesels bars la ligas otraa eshalona zvaigzhnju, un nekas. nerunaasim par Koshtu, kas terorizee visu, kas kustaas un nekustaas

kristiine, kaa vienmeer, iepriecina ar pieticiibu

  +6 [+] [-]

, 2015-11-06 11:16, pirms 8 gadiem
555 rakstīja: FCB laiku pa laikam izjaaj kaadu no EPL, un staasti par EPL ir paarspiileeti - EPL neviens pat tuvu nav tik brutaals kaa ATB liigaa
EPL speelee Silva, Sesks, Sanchess un veel vesels bars la ligas otraa eshalona zvaigzhnju, un nekas. nerunaasim par Koshtu, kas terorizee visu, kas kustaas un nekustaas

kristiine, kaa vienmeer, iepriecina ar pieticiibu
Da tu paskaties,ka pret C.R tika spelets,kad vins vel Mu sastava speleja.Tadi atmarozaki pat Spanija nav bijusi sastopami Tur pat Pepem japamacas

     [+] [-]

, 2015-11-06 11:26, pirms 8 gadiem
Parasti labākie to nemēdz uzsvert,bet tas jau atkarīgs no paša cilvēka.Abi divi ir vienkārši izcili,bet šis ir vēl viens faktiņš,lai dotu priekšroku Mesi.

  -1 [+] [-]

, 2015-11-06 11:39, pirms 8 gadiem
Bostonietis rakstīja: Da tu paskaties,ka pret C.R tika spelets,kad vins vel Mu sastava speleja.Tadi atmarozaki pat Spanija nav bijusi sastopami Tur pat Pepem japamacas
daljeeji to simuleeshanu var skaidrot ar to, ka vinji censhas sevi pasargaat briizhos, kad tiesnesis nereagjee. bet kopumaa tie ir aizspriedumi, arii la ligaa tagad ir tiesneshi, kuri vispaar neko nesvilpj, piemeeram, tas kursh Barcu pret Eibaaru tiesaaja.
kristiini tagad varbuut dauza pa kluso, bet vispaar tur var tikai mineet, kas notiek, kaadas maates un seksuaalaas orientaacijas tiek piemineetas. spaanji, kaa to pieraada Koshtas piemeers, ir rafineetaaki nekaa brutaalaakie anglji.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +8 [+] [-]

, 2015-11-06 12:03, pirms 8 gadiem
Pēc manām domām, arī es esmu labāks par Ronaldu.

  +2 [+] [-]

, 2015-11-06 12:17, pirms 8 gadiem
krasutrepe rakstīja: FIFA buutu nirshanas skils, tad kristiinei buutu 100
tā ir plika statistika ar absolūtiem skaitļiem, ar kuriem nāk klajā tikai neinteliģenti cilvēki. Abu spēli pedējo 8 gadu laikā ir ietekmējuši atšķirīgi faktori, sākot ar kurā līgā abi spēlējuši, beidzot ar partneriem un lomu komandā.

     [+] [-]

, 2015-11-06 12:19, pirms 8 gadiem
Interesanti, ko tad viņam vajadzētu teikt? "Mesi ir labāks par mani"!?

  -1 [+] [-]

, 2015-11-06 12:22, pirms 8 gadiem
es atkal domaju ,ka es esmu labaks !!

  +2 [+] [-]

, 2015-11-06 12:27, pirms 8 gadiem
Flopošanas ziņā jā visādi citādi viņš var Messi tupeles pulēt https://www.youtube.com/watch?v=8Sv... Šis nāk no AC Milan Fana

     [+] [-]

, 2015-11-06 12:29, pirms 8 gadiem
.............. rakstīja: loģika
loģika, ne loģika, bet bija brīdis, kad viņš JAU bija nedaudz saresnējis un neformā. Tiesa gan, viņš prata no tā atgūties.

     [+] [-]

, 2015-11-06 12:29, pirms 8 gadiem
banankoks rakstīja: Interesanti, ko tad viņam vajadzētu teikt? "Mesi ir labāks par mani"!?
ja būtu riktīgs vecis, tad tā arī pateiktu , bet tas no sērijas - kā būtu, ja būtu

  +1 [+] [-]

, 2015-11-06 13:34, pirms 8 gadiem
Jūs smejaties par Ronaldu/Messi

Ronaldu/Messi smejas par Jūsu bankas konta atlikumu/"futbola spējām"/motivāciju dzīvē ko sasniegt
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2015-11-06 14:32, pirms 8 gadiem
Te jau visi sacepušies. Tak izlasat kādā kontekstā viņš to saka. Tā viņš noslāņojās spēlei, treniņiem un visai karjerai - kā viņš ir labākais un neviens viņu nevar apturēt. Pat tad ja viņš pāris golus pa sezonu sitīs viņam būs tāda pat domāšana. Uzvarētāju psiholoģija. Un tāda tur visām lielā kaluma zvaigznēm ir un ir jābūt. Cita lieta, ka ja viņš žurnālistam būtu salējis kārtējo politkorekto sīrups devu kā citi, tad vidi būtu apmierināti

  -1 [+] [-]

, 2015-11-06 15:02, pirms 8 gadiem
alguns rakstīja: Parasti labākie to nemēdz uzsvert,bet tas jau atkarīgs no paša cilvēka.Abi divi ir vienkārši izcili,bet šis ir vēl viens faktiņš,lai dotu priekšroku Mesi.
Man šis gailis nav salīdzināms ar Mesi,bet tā viņš tiešām sevi noskaņo,jo savādāk nemāk

  +2 [+] [-]

, 2015-11-06 15:19, pirms 8 gadiem
fire rakstīja: Acīmredzot neuzmanigi seko vina spēlēm
Bet nu nenoliegsi taču , ka šajā elementā viņam līdzvērtīgu konkurentu nav
Nu šeit vienīgais komentārs - Tu i.diots esi??? pamosties reiz no ziemas miega, kreipān, un kādreiz arī futeni apskaties, kur tie gadi, kad CR nav pat pirmajā simtniekā šajā rādītājā. Tak apdeito savus iespaidus, onkulīt.

  +3 [+] [-]

, 2015-11-06 18:05, pirms 8 gadiem
555 rakstīja: daljeeji to simuleeshanu var skaidrot ar to, ka vinji censhas sevi pasargaat briizhos, kad tiesnesis nereagjee. bet kopumaa tie ir aizspriedumi, arii la ligaa tagad ir tiesneshi, kuri vispaar neko nesvilpj, piemeeram, tas kursh Barcu pret Eibaaru tiesaaja.
kristiini tagad varbuut dauza pa kluso, bet vispaar tur var tikai mineet, kas notiek, kaadas maates un seksuaalaas orientaacijas tiek piemineetas. spaanji, kaa to pieraada Koshtas piemeers, ir rafineetaaki nekaa brutaalaakie anglji.
Nu kartigs playstation specialista komentars.
Rafinetak, nerafinetak... atshkjaiditi vai ne tik ayshkjaiditi

     [+] [-]

, 2015-11-06 18:16, pirms 8 gadiem
DaMarcus rakstīja: Nu kartigs playstation specialista komentars.
Rafinetak, nerafinetak... atshkjaiditi vai ne tik ayshkjaiditi
inglišmens parādījās kur tavs kārtējais palags ?

  -1 [+] [-]

, 2015-11-06 19:31, pirms 8 gadiem
DaMarcus rakstīja: Nu kartigs playstation specialista komentars.
Rafinetak, nerafinetak... atshkjaiditi vai ne tik ayshkjaiditi
Ieliku tev plusu! Vienīgi piebildīšu vēl, ka gulbju deja bija visā krāšņumā starp Sevilja un MCity!
Kā jau rakstīju, spāņi spēlē ne tikai futbolu, bet uz tiesnešu jūtām viņi spēlē. Taču ir video rullīši treniņrežimā, kā spāņi atstrādā simulācijas.

  +1 [+] [-]

, 2015-11-06 20:05, pirms 8 gadiem
Man pašam Kristiano nepatīk, bet čalis ir pelnījis respektu, viss ko viņš ir sasniedzis ir smags darbs dienu pēc dienas vairākas stundu garumā, gadiem. Viņš zināja ko vēlas un to arī ir sasniedzis
1 2 41 komentārs