Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Laikraksts: Ronaldu uzskata, ka "Real" prezidents Peress veic nomelnošanas kampaņu

Agris Suveizda

Laikraksts: Ronaldu uzskata, ka "Real" prezidents Peress veic nomelnošanas kampaņu
Florentino Peress un Kristianu Ronaldu. Foto: AFP/Scanpix

Itālijas laikraksts La Repubblica publicējis rakstu, kurā izteikts apgalvojums, ka portugāļu superzvaigzne Krištianu Ronaldu esot pārliecināts, ka visās viņa nedienās iesaistīts esot Madrides "Real" prezidents Florentino Peress.

Baumas par Ronaldu un Madrides "Real" attiecību krīzi un par portugāļa jušanos nenovērtētam klīda jau vairākus gadus, bet nesen Spānijas laikraksts AS rakstīja, ka viņu rīcībā esošā informācija liecina, ka Ronaldu galīgo lēmumu par kluba pamešanu pieņēmis jau iepriekšējā rudenī. La Repubblica lēš, ka abu pušu attiecības zemāko punktu sasniegušas iepriekšējā decembrī un pēdējais piliens esot bijusi Madrides "Real" nevēlēšanās aizstāvēt savu zvaigzni nodokļu krāpšanas skandālā.

Ronaldu savu dzīvesveidu pakārtojis un virkni lēmumus pieņēmis, lai iespējami samazinātu risku tikt sodītam par nodokļu nemaksāšanu, un viņš sevi uzskatot par nevainīgu, visu vainu noveļot uz grāmatvežiem un lielā mērā uz Madrides "Real". Savukārt tagad Ronaldu uzskatot, ka Peress un Madrides "Real" vadība vēlas graut viņa tēlu un karjeru – viņš Peresu vainojot gan individuālo balvu neiegūšanā un sponsoru zudumā, gan arī apšaubāmajā sarkanajā kartītē un pat apsūdzībā izvarošanā, kas pēc tik ilgiem gadiem no jauna uzvirmojusi tieši tagad.

Izmantotie resursi:
https://www.football-italia.net/128...
https://www.ilnapolista.it/2018/10/...