Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

"Espanyol" vārtsargam saķeršanās ar līdzjutējiem

Niklāvs Švēde
Niklāvs Švēde

"Espanyol" vārtsargam saķeršanās ar līdzjutējiem
Karloss Kamenī izrēķinās ar kluba līdzjutēju
Foto: marca.com

Spānijas futbola kluba "Espanyol" pamatvārtsargs Karloss Kamenī dusmīgi un agresīvi reaģējis uz kāda Barselonas kluba līdzjutēja pirmdienas rīta treniņa laikā izteiktajām frāzēm, ka vārtsargam nevajadzētu apgrūtināt kluba vadību, parakstot jaunu līgumu.

Kamerūnas futbola izlases pamatvārtsargs pirmdienas rīta treniņa laikā, izdzirdot aizskarošas frāzes no diviem aiz treniņlaukumu ierobežojoša žoga stāvošiem kluba līdzjutējiem, pameta treniņu, lai nokārtotu rēķinus ar iekarsušajiem faniem.

Abi "Espanyol" līdzjutēji (aptuveni 30 un 70 gadus veci) izsauca frāzes, ka vārtsargam nevajadzētu parakstīt jaunu līgumu ar klubu, un tas nemaz neesot nepieciešams.

24 gadus vecais Kamenī, kam līgums ar "Espanyol" klubu beidzas šī gada jūnijā, satvēra jaunāko no faniem aiz jakas krāgas un paaugstinātā balsī paskaidroja: "Es esmu profesionālis. Tev vajadzētu respektēt mani un manu darbu." Pēc mirkļa "Espanyol" futbolisti Luiss Garsija un Serhio Sančezs šo dialogu izjauca un nomierināja talantīgo vārtsargu.

Pēc šī konflikta Kamenī devās uz ģērbtuvēm un vēlāk, kā jau ierasts, pie sporta kompleksa ieejas uzticīgākajiem kluba līdzjutējiem sniedza autogrāfus.

Atgādinām, ka Kamenī svētdienas vakarā notikušajā "Primera Liga" šempionāta spēlē pret "Athletic Bilbao" futbola klubu desmit minūtes pirms spēles beigām kļūdījās izgājienā no vārtiem, kā rezultātā pretinieki pēc dažām sekundēm izlīdzināja rezultātu (1:1). Šī nebija vienīgā Kamenī pēdējā laikā pieļautā kļūda.

"Espanyol" klubam šī sezona pagaidām padevusies pagalam neveiksmīga, un Barselonas pilsētas klubs pēc 17 aizvadītajām kārtām 20 komandu konkurencē ieņem tikai 18. vietu.

"Athletic" izlīdzina rezultātu svētdienas spēlē pret "Espanyol" (1:1)

Izmantotie resursi:
iht.com
marca.com

  +6 [+] [-]

, 2009-01-06 00:20, pirms 15 gadiem
Tam tajā jaciņā noteikti bikses pilnas bija

  +5 [+] [-]

, 2009-01-06 00:22, pirms 15 gadiem
nu bet tas gols
skaists bet halava

  +7 [+] [-]

, 2009-01-06 00:23, pirms 15 gadiem
Kamenī labs vārtsargs. un būtībā jau neko tādu viņs neizdarīja. proti norāvās... bet saprast viņu var. lai arī profesionālis, tomēr spiedies it īpasi ppēc dažām kļūdām liels...

     [+] [-]

, 2009-01-06 00:24, pirms 15 gadiem
Vasiil rakstīja: nu bet tas gols
skaists bet halava
tādā gadījumā visi goli ir haļavas. viegli spriezt.
bet īstenībā tas izgājiens, kura Kamenī kļūdījās nebija tas izsķirosais. viņa kļūda bija tas, ka viņs nebija gatavs uztvert sitienu, jo būtībā atradās diezgan pareizā pozīcija.

  +6 [+] [-]

, 2009-01-06 00:25, pirms 15 gadiem
zjeel, ka bieti tam fanam neizdauzija

  +6 [+] [-]

, 2009-01-06 00:25, pirms 15 gadiem
Piekrītu Kameni. Ir kļūdas, bet viņš ir labs vārtsargs, kuram jāpaliek Espanyol.

 +13 [+] [-]

, 2009-01-06 00:26, pirms 15 gadiem
mūsu faniem arī reizēm prasītos uzšaut, reizēm sēžot tribīnēs brīnos par cūcībām kas adresētas sportistiem un viņu pacietību.

  +7 [+] [-]

, 2009-01-06 00:40, pirms 15 gadiem
Uz linijas Kameni atsperigs ka antilope.Kura asi,jo knasi begot prom no lauvas skrien palekdamas.
Starp citu Sidnejas spelu cempions 2000.gada.Kad 16gadu vecuma finala atsita,laikam,tris 11metrniekus.Un Kameruna kluva par olimpiskajiem cempioniem.
Afrikaniem jau raksturigs kludities izgajienos,bet kurs gan nekludas?Laikam,sis "gudrais" spanis kurs izteica parmetumus-"nekludas".

  +3 [+] [-]

, 2009-01-06 00:56, pirms 15 gadiem
nejega rakstīja: Uz linijas Kameni atsperigs ka antilope.Kura asi,jo knasi begot prom no lauvas skrien palekdamas.
Starp citu Sidnejas spelu cempions 2000.gada.Kad 16gadu vecuma finala atsita,laikam,tris 11metrniekus.Un Kameruna kluva par olimpiskajiem cempioniem.
Afrikaniem jau raksturigs kludities izgajienos,bet kurs gan nekludas?Laikam,sis "gudrais" spanis kurs izteica parmetumus-"nekludas".
O! +1

  +4 [+] [-]

, 2009-01-06 01:21, pirms 15 gadiem
kautkas nogāja greizi viņam, bet tas nenozīmē ka nākamajās spēlēs tas atkārtosies! jāparaksta vien tas līgums

  +3 [+] [-]

, 2009-01-06 02:02, pirms 15 gadiem
Lohs tas fans. UN ko vēl tam ōpītim[70gadīgajam] savajadzējās? Žēl, ka neiedeva pa purnu viņiem Kamenī
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2009-01-06 09:26, pirms 15 gadiem
reiniksrobis rakstīja: Lohs tas fans. UN ko vēl tam ōpītim[70gadīgajam] savajadzējās? Žēl, ka neiedeva pa purnu viņiem Kamenī
nu tur tas ir ierasts, ka naak uz treninjiem (ja tie ir atklaati) un visur citur, kur var piekljuut klaat speeleetaajiem, un skalji izsaka savas domas par to sniegumu. pagaajusho gad Barcu peec izgaashanaas madrides superclasico lidostaa sagaidiija ljoti neapmierinaati "fani" no boixos nois un tieshaa textaa izteica visu, ko domaa par speeleetaajiem. vinjiem bija jaasleepjas aiz polichiem un autobusaa. visu sezonas beigu dalju atklaatie treninji tika aizvadiiti neapmierinaatu fanu klaatbuutnee.
veel pavisam nesen guti dabuuja laisties no kaut kaada bijushaa boksera, ar kuru vinjam bijushas kaut kaadas dariishanas un kursh arii uz treninju bija atnaacis "aprunaaties".
taa kaa tur tas ir normaali un kamenii tagad buus melnajaa saraxtaa papagailju faniem.

  +1 [+] [-]

, 2009-01-06 10:14, pirms 15 gadiem
ja vārtsargi paņemtu visus ņemamos sitienus, tad futbols būtu pilnīgi neinteresants un vairāk par 1:0 nekad nebūtu...
par Kamenī ielaistajiem vārtiem - viņu vainot grūti, tik pat labi vainīgi bija aizsargi, kuri atļāva uzšaut pa vārtiem no soda laukuma vidus + arī tas, ka bumba pirms lidoja vārtos, atsitās pret zemi, kas ir keeperiem ļoti neparocīgi. par izgājienu - kā jau iepriekš te experti izteicās - tas neizšķīra vārtu zaudējumu, pie tam izsist bumbu patraucēja aizsargi... kopumā ņemot - sitiens bija ņemams, bet nevar teikt, ka Kamenī nolažojās...
un komandai, kura vairāk zaudē, nekā uzvar, vienmēr būs neapmierināti fani - ar to jārēķinās gan spēlētājiem, gan treneriem, gan komandas īpašniekiem!

     [+] [-]

, 2009-01-06 10:30, pirms 15 gadiem
aarzemees faniem peedeejos gados briizhiem chist prasaas varbuut ne gluzhi uzshaut, bet nu reaali kkaadu face control ieviest. Tikko pamana, ka shitaa speciaali brauc augumaa kaadam speeleetaajam, met ar kaut ko, taa ne tikai uzlikt naudas sodu, bet reaali uzlikt banu visai vinja gjimenei apmekleet futeni, piemeeram, 5 gadus. Vot i dabuutu pa seju no braaljiem labaak, kaa speetu paarmaaciit jebkuri citi sodi

     [+] [-]

, 2009-01-06 11:19, pirms 15 gadiem
Carloz rakstīja: aarzemees faniem peedeejos gados briizhiem chist prasaas varbuut ne gluzhi uzshaut, bet nu reaali kkaadu face control ieviest. Tikko pamana, ka shitaa speciaali brauc augumaa kaadam speeleetaajam, met ar kaut ko, taa ne tikai uzlikt naudas sodu, bet reaali uzlikt banu visai vinja gjimenei apmekleet futeni, piemeeram, 5 gadus. Vot i dabuutu pa seju no braaljiem labaak, kaa speetu paarmaaciit jebkuri citi sodi
mja, tad jau to 70gadīgo fanu bērni uzreiz liktu ragavās un uz mežu prom, tiesa, diezvai Spānijā ir tik bargas ziemas...

bet tā banu sistēma ir nereāla - iedomājies cik grūti tad būtu izkontrolēt visus fanus, kuri nāk uz stadionu skatīties futeni - uz spēli vajadzētu doties 5 stundas iepriekš, lai apsargi izčekotu 50 tk. fanu personības un sazīmētu viņos nobanotos + viņu ģimenes locekļus... un vēl - šie te agresīvi-neapmierinātie fani arī ir fani(nejaukt ar futbola huligāniem) un attiecīgi ir futbola sastāvdaļa! viņi priecājas un līksmo, kad komnda uzvar un izsaka neapmierinātību, kad komanda zaudē...tas ir tīri pat ok!