Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Gan Benitess, gan Simeone domā, ka Madrides derbijā bija pelnījuši uzvaru

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Gan Benitess, gan Simeone domā, ka Madrides derbijā bija pelnījuši uzvaru
Djego Simeone un Rafaels Benitess pirms spēles
Foto: AS

Spānijas futbola čempionāta lielajā spēlē, Madrides derbijā, tika fiksēts neizšķirts 1:1. Pēc mača gan "Atletico", gan "Real" treneri pauda, ka viņu komanda bija pelnījusi uzvarēt.

Djego Simeone, "Atletico" treneris: "Manai komandai bija iespējas 1.puslaikā, neskaitot pirmās 10-12 minūtes. Koream bija iespēja, plus pendele. Taču vārtus guva viņi, kas ļāva viņiem justies labāk. Mēs meklējām veidu, kā lauzt spēli, kas bija kļuvusi nekomfortabla. Tomēr mēs 2.puslaikā iznācām stiprāki, tad panācām izlīdzinājumu un viss beidzās ar viņu vārtsarga lielisku atvairījumu. Sajūta ir, ka mēs zaudējām divus punktus un bijām tuvu uzvarai spēlē, kurā mums bija vairāk momentu nekā viņiem."

Vai "Real" bija labāki 1.puslaikā? "Visu cieņu pretiniekiem. Viņi neveidoja momentus, taču, iespējams, viņi maču kontrolēja vairāk, jo spēlēja ar četriem pussargiem. Mēs esam nospēlējuši septiņas spēles un lietas neiet slikti. Šodien ieguvām svarīgu punktu, tomēr sajūtas ir tādas, ka varējām šo spēli uzvarēt."

Rafaels Benitess, "Real" treneris: "Mēs kontrolējām spēli, taču nespējām gūt vārtus 2.puslaikā. Mēs dominējām 1.puslaikā, bet 2.puslaikā neguvām labumu no pretuzbrukumu iespējām, kas mums bija. Ja mēs izdarītu precīzu pēdējo piespēli pretuzbrukumos, gala rezultāts būtu 2:0. Mana sajūta ir, ka zaudējām divus punktus. Jā, ja jūs paskatāties tikai uz pēdējām 15 minūtēm, tad "Atletico" spieda. Tomēr, apskatoties uz visu spēli kopumā, mēs to kontrolējām."

Tikmēr spāņu mediji steidz iepazīstināt ar sekojošiem statistikas faktiem. Krištianu Ronaldu neguva vārtus ceturtajā Spānijas čempionāta spēlē pēc kārtas un tā ar viņu gadījies pirmo reizi kopš tālā 2010.gada. Savukārt "Real" neuzvarēja "Atletico" laukumā sesto reizi pēc kārtas, kas pēdējo reizi notika laika posmā no 1939. līdz 1944.gadam.

Izmantotie resursi:
MARCA - Diario online lķder en información...

     [+] [-]

, 2015-10-05 07:13, pirms 9 gadiem
Ne viena ,ne otra komanda nebija pelnījuši 3pts par šo spēli,ja nu vienīgi 10 apļus apkārt stadionam!!! Jo spēlēja abas komandas ļoti slikti! Ar daudz kļūdām aizsardzībā,gan uzbrukumā!! Cik sitienus pa vārtiem saskaitijāt!?!!?

  +1 [+] [-]

, 2015-10-05 08:51, pirms 9 gadiem
Pilnigi tev piekritu, cirks ne futbols abu komandu izpildijumaa. Vispar vakar itkaa lielas speles visu dienu bet vienigaa spele kura nelika vilties bij 45min no arsenal vs mu, pool derbijs kaka konkreeta, madrides arii.

     [+] [-]

, 2015-10-05 10:26, pirms 9 gadiem
tads rakstīja: Ne viena ,ne otra komanda nebija pelnījuši 3pts par šo spēli,ja nu vienīgi 10 apļus apkārt stadionam!!! Jo spēlēja abas komandas ļoti slikti! Ar daudz kļūdām aizsardzībā,gan uzbrukumā!! Cik sitienus pa vārtiem saskaitijāt!?!!?
kjipa gaidiiji ko citu,kad pretiniekos Simeones vadiitaa komanda,es piemeeram no shiis speeles negaidiiju skaistu futbolu,bet gan ciinju par katru cm,ko ar sagaidiiju

     [+] [-]

, 2015-10-05 13:00, pirms 9 gadiem
Nil kuraa vietaaa redzeji cinju par katru cm? Nebusi kadu citu speeli skatiijies?