Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

"Barcelona" atsakās Neimāra pārstāvjiem maksāt 26 miljonus vērtu prēmiju

"Barcelona" atsakās Neimāra pārstāvjiem maksāt 26 miljonus vērtu prēmiju
Neimārs
Foto:CHINE NOUVELLE/SIPA/Scanpix

Lai arī Neimāra iepriekš noslēgtajā līgumā ar “Barcelona” bija paredzēts lojalitātes bonuss 26 miljonu eiro apmērā, Spānijas klubs atsacījies to izmaksāt, pamatojoties ar līguma nosacījumu neizpildīšanu. Futbolista tēvs un pārstāvis Neimārs vecākais šo rīcību uzskata par nepamatotu, bet šo problēmu neuzskata par šobrīd visaktuālāko.

Saskaņā ar pagājušajā gadā noslēgto “Barcelona” un Neimāra līgumu, Neimāram un viņa tēvam bija paredzēts saņemt 40 miljonu vērtu lojalitātes bonusu. 14 miljoni tika pārskaitīti uzreiz pēc līguma noslēgšanas, bet 26 miljonus bija plānots pārskaitīt pirmajā septembrī.

Taču ņemot vērā Neimāra interesi par došanos uz PSG, kas nu ir piepildījies arī realitātē, “Barcelona” šos 26 miljonus nodeva notāra rīcībā, lai vispirms pavērotu, vai Neimārs paliks komandā. Tā ka tas nenotika, tad “Barcelona” publiski paziņojusi, ka šo milzīgo prēmiju spēlētājam nepiešķirs.

“Lai saņemtu lojalitātes prēmiju, bija jāizpilda trīs kritēriji,” paskaidroja “Barcelona” preses sekretārs Hoseps Vivess. “Pirmkārt, spēlētājs nevarēja uzsākt pārrunas ar citu klubu līdz 31. jūlijam. Otrkārt, viņam bija publiski jāpauž apņemšanās līguma nosacījumus izpildīt visā to ilgumā. Treškārt, šī prēmija mums bija jāpārskaita tikai pirmajā septembrī, kad mēs būtu bijuši droši, ka viņš paliks klubā. Šie nosacījumi netika izpildīti, un “Barcelona” attiecīgi šo maksājumu neveiks un jau atguvusi naudu no notāra.”

Neimāra tēvs pēc šī paziņojuma pauda pārliecību, ka “Barcelona” nerīkojas pareizi, taču arī atzina, ka šobrīd nevēlas par strīdēties: “Ja viņi mums nemaksā, tad mēs neko nevaram darīt. Es vairs neatbalstu Barselonas klubu. Es biju viņu pusē, cenšoties pierunāt Neimāru palikt. Taču pēc šādas kluba vadības attieksmes es vairs nevaru būt kluba pusē, jo mūsu vienošanās bija skaidra un gaiša. Tā bija prēmija par līguma noslēgšanu, un tas bija iemesls, kādēļ klubs paaugstināja izpirkuma maksu. Mēs vēlāk šo situāciju izvērtēsim, taču tagad nav labākais brīdis tam.”

Izmantotie resursi:
Barcelona will not make Neymar contract payment...


, 2017-08-05 13:03, pirms 7 gadiem
Neimaram un viņa tētukam nauda neesot svarīga, bet nezin kāpēc runa un visas lietas grozās visu laiku ap vienu vienīgu naudu un tās daudzumu. Nu ko var visu laiku izlocīties un liekuļot visas pasaules priekšā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2017-08-05 13:41, pirms 7 gadiem
edviins straume rakstīja: Neimaram un viņa tētukam nauda neesot svarīga, bet nezin kāpēc runa un visas lietas grozās visu laiku ap vienu vienīgu naudu un tās daudzumu. Nu ko var visu laiku izlocīties un liekuļot visas pasaules priekšā.
es nesaprotu..ko ar tādu naudas daudzumu vispār var iesākt
laikam wc papīrīts beidzies, tāpēc visu laiku tikai runā par naudu!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2017-08-05 14:14, pirms 7 gadiem
Nabadzinji
, 2017-08-05 14:16, pirms 7 gadiem
sorry par offtopic, bet sitas ir interesanti

Cristiano Ronaldo admitted he would like to return to England when speaking during his court case over alleged tax fraud. (Cadena SER )

+ vecaas labaas baumas par De Gea

Real Madrid will consider selling winger Gareth Bale to Manchester United if they include goalkeeper David De Gea in the deal. (Don Balon)
, 2017-08-05 14:36, pirms 7 gadiem
Lionels rakstīja: sorry par offtopic, bet sitas ir interesanti

Cristiano Ronaldo admitted he would like to return to England when speaking during his court case over alleged tax fraud. (Cadena SER )

+ vecaas labaas baumas par De Gea

Real Madrid will consider selling winger Gareth Bale to Manchester United if they include goalkeeper David De Gea in the deal. (Don Balon)
Beils ir Mbapes sakarā.De Gea na*uj nav vajadzīgs..Un Cr laika daudz,lai uzspēlētu MU vienu sezonu
, 2017-08-05 14:42, pirms 7 gadiem
Bostonietis rakstīja: Beils ir Mbapes sakarā.De Gea na*uj nav vajadzīgs..Un Cr laika daudz,lai uzspēlētu MU vienu sezonu
Bez lamu vārdiem nevar?
, 2017-08-05 17:37, pirms 7 gadiem
vaards lojalitaates priekshaa tam bonusam jau izsaka visu par sho preemiju
, 2017-08-05 17:37, pirms 7 gadiem
Kauna jau nu gan Neimāram vecākajam nav nemaz. It kā nauda nav svarīga, taču nekautrējas liekuļot un publiski paziņot, ka, lūk, neesot saņēmis naudu par... neizdarītu darbu.
, 2017-08-05 20:36, pirms 7 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Bez lamu vārdiem nevar?
es to kadru ciest nevaru :/
"Almeria" futbolistu prieks pēc vārtu guvuma Sansevastjanā. Foto: Javier Etxezarreta/EPA/Scanpix

Basku komandas galotnēs izlaiž vadības un punktus cīņā par "La Liga" pirmo četrinieku

Spānijas "La Liga" meistarsacīkšu 31. kārtas cīņu galotnēs pārsvaru pazaudēja gan nesen Karaļa kausu ieguvusī Bilbao "Athletic", gan pirmo sešinieku noslēdzošā Sansevastjanas "Real Sociedad".
Oreljēna Čuamenī precīzā sitiena mirklis. Foto: Jaime Reina/AFP/Scanpix
2

Madrides "Real" un Barselonai darba uzvaras pirms sadursmēm ar milžiem

Spānijas čempiones titula atgūšanai turpina tuvoties Madrides "Real", šovakar izbraukumā pieveicot (1:0) Karaļa kausa izcīņas finālā spēlējušo "Mallorca".
Antuāns Grīzmans ar komandas biedriem. Foto: PanoramiC/Imago Images/Scanpix
1

Dovbikam 17. vārti "La Liga" sezonā, "Atlético" atspēlējas un revanšējas Žironai

Spānijas "La Liga" futbola meistarsacīkšu 31. kārtas ievadā vadošo komandu duelī Madrides "Atlético" jau ceturtajā minūtē nokļuva iedzinējos, taču atguvās un, pateicoties Antuāna Grīzmana diviem precīziem sitieniem, ar 3:1 pārspēja "Girona".